Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 widziałam ,widziałam, ale może i u nas jakieś się pojawią choć mi wystarczy jedno i będę happy na 200%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 13:41
roxa, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny naczytalam sie, podbudowalam i zdecydowalam!
Mimo, ze nadal troszke sceptycznie podchodze do tego ze ten cykl moglby byc tym szczesliwym to troszke sie nakrecilam. Po wczytaniu sie na roznych forach w posty dziewczyn przekonalam sie ze czasami zdazaja sie owulacje bez skokow temperatury. Wiec pozostaje mi wierzyc ze albo jeszcze bedzie albo byla. A co tam wiara czyni cuda, nadzieja umiera ostatnia i czemu mialabym sie nie pooszukiwac troche?kasiatoja, Agnieszka GreenApple, Daisy lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Dobra dziewczyny naczytalam sie, podbudowalam i zdecydowalam!
Mimo, ze nadal troszke sceptycznie podchodze do tego ze ten cykl moglby byc tym szczesliwym to troszke sie nakrecilam. Po wczytaniu sie na roznych forach w posty dziewczyn przekonalam sie ze czasami zdazaja sie owulacje bez skokow temperatury. Wiec pozostaje mi wierzyc ze albo jeszcze bedzie albo byla. A co tam wiara czyni cuda, nadzieja umiera ostatnia i czemu mialabym sie nie pooszukiwac troche? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Czyli dobrze trafiłas
Długo sie juz staracie, ze zaczynacie 'przygode' z in vitro?
Ogólnie jesteśmy małżeństwem z 6 letnim stażem dokładnie w lipcu będzie 6 rocznica
Tak naprawdę to nigdy się nie zabezpieczaliśmy bo chcieliśmy dzidzię..
W 2009 roku się udało ale niestety była to ciąża pozamaciczna
Później jakoś nic nie wychodziło poszłam do lekarza i potrzebna była laparoskopia i okazało się że mam endometriozę II stopnia no i niedrożne jajowody były udrażniane ale po paru miesiącach okazało się że znowu to samo tym bardziej że prawy jest gorszy bo był naderwany..No i pozostało nam in vitro..
Udało nam się załapać do badań klinicznychsamira, Tosia 1981 lubią tę wiadomość