Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:no nie nakręcam ale warto powtórzyć tyle że może sikacza w dniu @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki wróciłam z ogromniastych zakupow opkupiłam sie a co należy mi się izunia ja widze ze juz na betkę poszłaś hmm 0.9 zalezy który to dzień cyklu
ale wiesz ja trzymam mocno kciuki nie chcę Ci mowić kochana tak czy inaczej że napewno ciąża bo żadna znas nie wie ale wiesz że trzymam kciuki mocno .moje małpisko już sie wyniosło odemnie i za tydzien mam kolejną owulkę,a co do mojego wykresu izunia jest nowy tylko narazie pusty bo zaznaczałam same malpy a tamten poprzedni gdzies tam fruwa w historii ovu ja udostępniłam wykres mowicie że go nie widać hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyduzio buty .bluzeczke w mohito uwielbiam ten sklep juz chciałam sobie płaszcz kupić ja ma hopla na punkcie plaszczy ale mój mąz mi powiedizłą ze oszałałam bo płaszcz zimowy w środku lata chce kupować .troche kosmetyków .torebkę spodnie skórzane .ale mi ten płaszcz chodzi po głowie wełniany ze skórzanymi rękawami kupie go jak sama pojade na miasto mąz go porostu juz zobaczy ahaha obrzarła msie strasznie dzisaj wszytkim czym tylko mogłam teraz leże i was podczytuje sobie miałam sie odchudzać ale stwierdziłąm że zaniedługo zajde wciąże wiec się nie opłaca ale ze mnie optymistka ale to tylko dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Kasiu mam tak samo z tym odchudzaniemOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny