Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia * wrote:robi się bardziej miękka otwiera się na kilka godzin przed okresem tak sie dziej i wtedy wiem że zaraz sie zacznie ,po owulacji szyjka zawsze mi sie zamyka jest niskoi jest twarda potem z czasem sie unosi ijest j/w ja sie nie unieise do dnia okresu albo dzien po to zaczne cos podejrzewac póki co jest zawsze tak samo
dziękuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzajsonek ja bym obstawiła owulacje u ciebie w 20 dniu cyklu bo to dzien kiedy masz jeszcze cechy charakterystyczne dla sluzu plodnego tzn jest wodnisty potem juz pojawia sie tylko kremowy owulacja nastepuje po szczycie sluzu czyli po ostatnim dniu w ktorym mial on cechy plodne potem jest juz nieplodny jesli 3 dni pod rzad wystapi sluz nieplodnt mozesz to uznac za faze nieplodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:04
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Kasiu tez się tego boje, ale mimo wszystko bardzo chce być znowu w ciąży. Na pewno będę się bała że znów się to powtórzy, ale staram się dobrze myslec. Co do szyjki to mam tak samo, że po obu jest zamknięta, twarda i wysoko a przed @ otwiera się, obniża i mięknie.
Kasia * lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyzajsonek bardziej sugeruj sie śluzem potem temperatura ja już nie raz sie przejechałam na temperaturze achocby ostanti cykl ,zawsze mozesz miec infekcje mozesz byc nie wyspana i tempka ci sie zmieni a sluz raczej nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:09
-
A mi się wydaje, że Zajsonek ma dobrze ovu wyznaczonąOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
kochane poradźcie mi wczoraj po dostałam takich skurczy, że nie mogłam się wyprostować a gdy już osłabły byłam tak wykończona, że nie mogłam się przewrócić na drugi bok mój ma dziś ochotę nie wiem co robić, bo boje się, że znowu się powtórzy dodam, że po ostatniej wizycie u gin 12.05 dowiedziałam się, że mam torbielkę 2mm lub 20mm dokładnie nie usłyszałam
-
Ja Ci niestety nie doradze bo nigdy tak nie miałam, ale może lepiej wstrzymać się od chwilowo?
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrtęciowy używam a wracajac do twojej owulki uwazam że 19 albo 20 mialas tzn tak mi sie wydaje ja nigdy nie patrze na temperature tylko na sluz ale ok mamjeszcze elektroniczny kardioline ale ehh on mi dziwne rzeczy pokazuje wiec tylko rtęciowy i tez dopochwowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:33
-
Ja mam owulacyjny z microlife i póki co nie mam zastrzeżeń.
Kasia * lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Co do wykresu Zajsonka to ja się jeszcze testami ovu sugeruje oprócz śluzu i tempki. A poza tym po obu wiele razy mam jeszcze wodnisty śluz, który wcale nie musi oznaczać owulki. Najbardziej plodny śluz to rozciągliwy. A niektóre kobiety w ogóle nie mają śluzu i wtedy też się muszą sugerować tempka.
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny