Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonaa11 wrote:a Ty Rybeńka jak przed testowaniem samopoczucie??Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kasiu widać już Twój wykresOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Przynajmniej nie musze marnować testów heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonku Kochany dziękuję :-* ja niestety nie będę testować, raczej jutro obok mojego nicku pojawi się znaczek @
Raczej nie będę się już przepisywać na kolejną listę, bo już się tak przepisuje od lutego. Ale na pewno będę zaglądać i kibicować :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrobi się bardziej miękka otwiera się na kilka godzin przed okresem tak sie dziej i wtedy wiem że zaraz sie zacznie ,po owulacji szyjka zawsze mi sie zamyka jest niskoi jest twarda potem z czasem sie unosi ijest j/w ja sie nie unieise do dnia okresu albo dzien po to zaczne cos podejrzewac póki co jest zawsze tak samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:59