Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mi się zepsuł ten owulacyjny z microlife, dzwoniłam do wszystkich aptek w moim mieście i nigdzie nie było owulacyjnych, ale ostatni telefon i jest więc pojechałam, zapłaciłam za niego 99zł firma Geratherm basal "bezrtęciowy: cyklo-termometr" mam nadzieję, że się na nim nie zawiodę Ale mam dożywotnią gwarancję na niego
Anutka lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:myślałam nad owulacyjnym rybeńka powiedz mi jest duzo lepszy niz normalny elektroniczny wiem ma wiecej miejsc po przecinku ale czy warto go kupic
No wiesz co jest na pewno lepszy niż elektroniczny bo te lubią się mylić. On jest dość precyzyjny. Ja zawsze mierze w pochwie. Ale rtęciowe tez są podobno dobre jak się je dobrze używaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Co do śluzu to na początku można pomylić śluz płodny z tym przy podnieceniu, oba są podobne, ale ten drugi występuje nagle i nie na długo. Ja mam termometr z Rossmanna jest ok, miałam też Microlife i też był ok.
Rybeńka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Kochane ja juz uciekam do wyrka do Mężusia dobranoc Kochane :-* kolorowych snówOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzialam ten zestaw juz do pobierania ślluzu pewnie sie przyda dziewczynom ktore maja go mało śluzu i w ten sposob pewnie latwiej go zebrac i obserwować
zdjęcia jak zdjęcia ja mam wykszałcenie medyczne więc na mnie nie dzialają ale napewno są pomocneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 23:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie już nadziei nie ma wczoraj zrobiłam rano test płytkowy innej firmy i wyszło coś takiego
http://www.tinypic.pl/d73armcydq7n
A dzisiaj rano miałam już spadek temperatury także powiem wam jedynie, że nigdy już nie spojrzę na żadne cienie cienia, bo tylko się nakręca emocjonalnie. Tak naprawdę ttlko wyraźna lub bardzo gruba druga krecha zwiastuje ciążę.
Jest mi smutno, źle, ogólnie jestem bardzo przybita. Ale nie płaczę. Jakoś nie potrafię siedzieć i ryczeć nad testem ciążowym. Chyba mnie jakaś znieczulica wzięła.
Miłego dnia dziewczyny. Mam nadzieję, że pokażą się dzisiaj jakieś serduszka. -
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny!!! I się poryczałam ..
Zajsonek, Nasturcja, Malenq, jonka91, Daisy, Ewa99, Katiś, ewcia21k, Kaśka, justta, Anoolka, mizzelka, Izuniaa89, Bara112, zonaboba, Monifah, M4DZI4, Kasica34, kafabi lubią tę wiadomość