Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwoncia poczekaj jeszcze kilka dni 4 i zrób drugi test jesłi nie bedzie zarysu 2 kresek nie rób bety bo jeśli jest zarodek to beta wyjdzie ci dopiero kilka dni pozagniezdzeniu nie odrazu takie jest moje zdanie ale decyzja nalezy do Ciebie .iwoncia nie martw sie prosze Cię kochana bedziesz miała wkońcu swoje 2 kreseczki ale widzisz musismy wystac swoje w kolejce po maleństwo :******
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonaa wiesz w dniu spodziewanej @ testy mogą jeszcze wychodzic negatywne, tak więc to jeszcze nie przekreśla szansy... ja bym poczekała kilka dni tak jak napisała wyżej Kasia i wtedy zrobiła test albo poszła na bete...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuję za miłe słowa jesteście niezastąpione ale ja już nie mam złudzeń...przy podcieraniu śluz z krwią (sorry za dosłowność) więc czekam do wieczora by zobaczyć jak się potoczy akcja czy zaznaczyć plamienie czy krwawienie bo w nowym cyklu od 3dc mam CLO...Raz jeszcze dziękuję Wam Wszystkim i Każdej z osobna
-
nick nieaktualny
-
martusia gratuluję!
Co do mojej bety.. Mój TŻ tez się podłamał. Nie powiem, że się iskierka nie zapaliła, że to 0,9 a nie 0,1. Ale nie sądzę, żeby przez 4 dni nagle urosła niewiadomo ile, więc nadziei sie pozbywam.
Miłego dnia!
A do końca cyklu tempki już nie mierzę..Kasia *, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:U mnie cien cienia zakonczony plamieniem. Lipa na sto dwa.
Magdalena 88 Ty to masz dlugie cykle, o Boze! Zawsze tak mialas?Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Izuniaa89 wrote:martusia gratuluję!
Co do mojej bety.. Mój TŻ tez się podłamał. Nie powiem, że się iskierka nie zapaliła, że to 0,9 a nie 0,1. Ale nie sądzę, żeby przez 4 dni nagle urosła niewiadomo ile, więc nadziei sie pozbywam.
Miłego dnia!
A do końca cyklu tempki już nie mierzę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:07
Kasia *, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie,z racji tego,że niektóre z Was są bardziej doświadczone niż ja,może coś podpowiecie:jestem już parę dni po @,oczywiście nie było z powodu braku męża,czuję prawy jajnik,dziś zauważyłam śluz zabarwiony lekko krwią,czy to może być oznaka owulki? dziś mam 11dc.
-
ewcia21k wrote:Dziewczyny mam pytanie,z racji tego,że niektóre z Was są bardziej doświadczone niż ja,może coś podpowiecie:jestem już parę dni po @,oczywiście nie było z powodu braku męża,czuję prawy jajnik,dziś zauważyłam śluz zabarwiony lekko krwią,czy to może być oznaka owulki? dziś mam 11dc.
ewcia21k, mizzelka lubią tę wiadomość