Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
3mam kciuki za pozostałe "testerki" oby Wam się udało..
a ja już od dawien dawna nie miała aż tak bolesnego pierwszego dnia @ .. w sumie to niezły pakiet na dzień matki dostałam...ból gardła, katar, temp. i jeszcze @ ... już dwie nospy za mną ciekawe ile przede mną...i co pokażą wyniki z sb. hCg teraz to wolałabym żeby już były niskie albo zerowe bo jak okaże się, że było wysoko to oszaleję .. pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:3mam kciuki za pozostałe "testerki" oby Wam się udało..
a ja już od dawien dawna nie miała aż tak bolesnego pierwszego dnia @ .. w sumie to niezły pakiet na dzień matki dostałam...ból gardła, katar, temp. i jeszcze @ ... już dwie nospy za mną ciekawe ile przede mną...i co pokażą wyniki z sb. hCg teraz to wolałabym żeby już były niskie albo zerowe bo jak okaże się, że było wysoko to oszaleję .. pozdrawiam
Kasiu dziękuję za wczorajszego smska;* -
Nasturcja wrote:U mnie już nadziei nie ma wczoraj zrobiłam rano test płytkowy innej firmy i wyszło coś takiego
http://www.tinypic.pl/d73armcydq7n
A dzisiaj rano miałam już spadek temperatury także powiem wam jedynie, że nigdy już nie spojrzę na żadne cienie cienia, bo tylko się nakręca emocjonalnie. Tak naprawdę ttlko wyraźna lub bardzo gruba druga krecha zwiastuje ciążę.
Jest mi smutno, źle, ogólnie jestem bardzo przybita. Ale nie płaczę. Jakoś nie potrafię siedzieć i ryczeć nad testem ciążowym. Chyba mnie jakaś znieczulica wzięła.
Miłego dnia dziewczyny. Mam nadzieję, że pokażą się dzisiaj jakieś serduszka.
Nasturcja, ja miałam cień cienia na teście paskowym 3 dnia przed @, ale nie zaznaczałam na wykresie. W dzień spodziewanej @ druga kreska już była wyraźna (na teście płytkowym), ale nie tak mocna jak kontrolna (gdzieś tam zapodałam zdjęcie w linku), następnego dnia beta prawie 300 głowa do góry! Dwie grube krechy były u mnie dopiero 4 dni po spodziewanej @.Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej mizzelka
z pracy byłam zmuszona zrezygnować ponieważ mam leżeć i najlepiej plackiem, ale trudno zmiana priorytetów - fasolka jest dla mnie najważniejsza. Zaczęłam kombinować z zatrudnieniem i od jutra "pracuję" jakieś macierzyńskie z ZUSu trzeba mieć hehemizzelka, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ma za co izunia wiesz ze dobrze Ci życze no właśnie po to moje drogie mamay nie robić bety ani testów żeby niebyło potem płaczu że poleciala ciąża na która i tak nie miałysmy wpływu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 12:33
marrtka lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:nie ma za co izunia wiesz ze dobrze Ci życze no właśnie po to moje drogie mamay nie robić bety ani testów żeby niebyło potem płaczu że poleciala ciąża na która i tak nie miałysmy wpływu
-
Iwonaa11 wrote:maartka czyli jak ja dzis mialam jedna gruba kreche i mam dostac okrews dzis ale narazie nie ma to jest jeszcze jakas szansa na pozytywny test?
w poprzednim cyklu testowałam w dzień spodziewanej @, jedna krecha i ni cholery nawet cienia nie było. @ przyszła wieczorem. Nie ma się co nakręcać z testowaniem i chodzeniem na betę przed terminem @. ja mimo bety i zalożonej karty ciąży u ginekologa, czekam na następną wizytę i badanie za 2 tyg. wtedy do mnie dotrze, jeśli wszystko będzie ok Dziewczyny, tylko spokój nas uratujeaisza lubi tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:hej mizzelka
z pracy byłam zmuszona zrezygnować ponieważ mam leżeć i najlepiej plackiem, ale trudno zmiana priorytetów - fasolka jest dla mnie najważniejsza. Zaczęłam kombinować z zatrudnieniem i od jutra "pracuję" jakieś macierzyńskie z ZUSu trzeba mieć hehe
życzę powodzenia oby się udało )Bara112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda lena ja mam niski progesteron i tez muszę od razu brac lutke jak zajde mnie tez było cholernie ciezko nie testowac ale uwierzcie mi juz jedną leciutka kreskę na tescie mam za soba która potem znikneła juz nie che tego przezywac po raz kolejny mialam wtedy tak silny okres myślałam że sie nie pozbieram bo lało sie i lało jak z kranu ze mnie dlatego rozumiem Twoje obawy madziu to zawsze bedzie tylko Twoja decyzja Ty musisz wiedzieć jak sie czujesz .my mozemy Ci powiedizec co sadzimy , dlatego ja mowię Ci co przęzyłam ijak sie wtedy czułam dlatego ja wolę poczekać Wy zrobicie jak uważacie kazdna znas ma inne doświadczenia dobrze ze wtedy bety nie robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 13:21
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:magda lena ja mam niski progesteron i tez muszę od razu brac lutke jak zajde mnie tez było cholernie ciezko nie testowac ale uwierzcie mi juz jedną leciutka kreskę na tescie mam za soba która potem znikneła juz nie che tego przezywac po raz kolejny mialam wtedy tak silny okres myślałam że sie nie pozbieram bo lało sie i lało jak z kranu ze mnie dlatego rozumiem Twoje obawy madziu to zawsze bedzie tylko Twoja decyzja Ty musisz wiedzieć jak sie czujesz .my mozemy Ci powiedizec co sadzimy , dlatego ja mowię Ci co przęzyłam ijak sie wtedy czułam dlatego ja wolę poczekać Wy zrobicie jak uważacie kazdna znas ma inne doświadczenia dobrze ze wtedy bety nie robiłam
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny