Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja ja kiedys juz zrobilam tutaj wywod nt wiesiolka, ze on powoduje skurcze, bo to starodawny srodek poronny, dlatego nalezy go stosowac tylko do owu, zeby nie wywolac skurczy po ew. zaplodnieniu. A ponoć efekty w śluzie widać po 3 msc zazywania.
Iwonka ja bym się wstrzymała Czemu nie masz wykresu? Nie prowadzisz? -
nick nieaktualny
-
a ja ciągle czekam na wynik... jakbym się lepiej czuła to bym pojechała do tego lab. i zrobiła im dym..a co do @ jest teraz "delikatniejsza" i już taka jasna a nie jak ten pierwszy rzut okropny fujj
Iwonkaa jeśli jesteś po terminie @ to śmiało możesz iść na betę już powinno być wiadomo co i jak..
Może jak mąż z pracy wróci to z nim podjadę..oj się nasłuchają tam dziś ode mnie ..lepiej niech raz dwa wstawią te wyniki do neta bo będzie źle..a nawet jak nie dziś to przy okazji i tak im kulturalnie to wypomnę :xWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy ja właśnie brałam do owulki tylko. Ale ja teoretycznie nie musiałam brać, bo śluz zawsze był u mnie książkowy. Teraz nie było go wcale. Trudno, u mnie się nie sprawdził. Więcej nie biorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
normalnie krzywdę bym zrobiła tym laborantkom siostra była odebrać swoje wyniki i spytała o moje to pani stwierdziła, że część badań nie została wykonana bo mieli awarię i dopiero po 18stej mam sprawdzić no niech ich szlag jasny trafi mają nr. telefonu pacjenta to nawet z łaski swojej nie zadzwonią..a człowiek siedzi i nie wie co ze sobą zrobić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjesli podejrzewasz ze nie masz woulki idz na monitoring cyklu tzn najlepeij umów sie do gina tuz po owulacji np masz 14 dnia to idz 16 i on ci powie czy pęcherzyk pękł czy nie jesli nie to powinien ci dac tabletki na dojrzewanie pecherzyka i pekanie tzn zalezy jakiego masz gina moze ci kazac przyjsc pozniej zeby zobaczyc czy wkoncu pekł albo w nastepnym cyklu ja a co do hormonów jak nie mialas nigdy badanych zrób sobie tsh to jest hormon tarczycy jego za wysoki poziom moze podnosic poziom prolaktyny ktora jesli jest wysoka moze zablokowac ci owulke mozesz tez progesteron zbadac czy masz prawidowy poziom no i usg dopochwowe czy nie masz zapalen ale to pewnie robi ci przy każdej wizycie tzn ja tak mam ze mam usg na kazdej wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 18:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie ma za co ale zacznij od monitoringu żeby sie upewnic czy masz owulacje wiesz nasz wykres to jedno a usg to inna bajka ale ważne zebys poszła po owulce kilka dni bo tak jak przyjdziesz za wczesnie powie ci ze masz jeszcze raz przyjsc apo co wydawac 2 razy kase ja chodze raz 3 dni po owulce wtdy jest widoczny płyn w zatoce douglasa zpeknietego pęcherzyka o ile była owulka .progesteron tez mozesz zbadac no i tsh ale zacznij od owulki bo jak nie masz woulki to cala reszta psu na bude
-
FSH 3-5dc
LH 3-5dc
TSH 3-5dc
ft3 3-5dc
ft4 3-5dc
E 3-5, i tez w okresie okoloowulacyjnym, mozesz robic kilka dni pod rzad by spr czy pecherzyk rosnie))
PRG - 7dpo)
PRL - 3-5dc i potem 7dpo (2 razy)
No i badanie nasienia koniecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 18:12
-
nick nieaktualny