Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia:* wiem co czujesz co do tych cieni na teście, bo przeżyłam to samo wczoraj i przedwczoraj. Też rozpoczynam badania w 3dc a potem prolaktyne i progesteron. Aktualnie nie mam już żadnego testu ciążowego w domu i jest mi lepiej z tym faktem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:54
Izuniaa89, Kasia * lubią tę wiadomość
-
mi się @ spóźnia juz 4 dni.. ale wczoraj robiłam test i znowu - , także zapisałam się na środę do ginekologa. Pewnie spóźnia mi się w związku z odstawieniem tabletek anty 2 mc temu. Pierwszy cykl po odstawieniu był ok 33 dni. W tym juz 37 i nic nie zwiastuje @ tylko tego mi jeszce brakowało żeby z hormonami walczyć. Myślałam ze jak pierwszy cykl po odstawieniu ok to już tak bedzie dalej
-
MagSz wrote:mi się @ spóźnia juz 4 dni.. ale wczoraj robiłam test i znowu - , także zapisałam się na środę do ginekologa. Pewnie spóźnia mi się w związku z odstawieniem tabletek anty 2 mc temu. Pierwszy cykl po odstawieniu był ok 33 dni. W tym juz 37 i nic nie zwiastuje @ tylko tego mi jeszce brakowało żeby z hormonami walczyć. Myślałam ze jak pierwszy cykl po odstawieniu ok to już tak bedzie dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd nowego cyklu rezygnuję z wiesiołka. Tylko mi wszystko rozregulował. Zawsze miałam cykle krótsze niż 29 dni a poza tym mnóstwo śluzu. Ale ja chciałam jeszcze lepiej i zaczęłam brać wiesiołek. I co, w tym cyklu w ogóle śluzu nie miałam.
Będę pić dużo wody i mam nadzieję, że w tym cyklu mój śluz wróci do normalności. Aha, zauważyłam też, że po wiesiołku miałam dziwne skurcze po dniach płodnych. Skurcze utrzymywały się dość długo, a wiesiołek brałam od 1dc do dnia owulacji.
Nie polecam, dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:08