Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:z tego co wiem, w sumie co wyczytałam bo sama nie doświadczam to może być tzw. krwawienie śródcykliczne, które występuje albo przed owulacją, albo w trakcie a nawet i po owulacji więc nie można tego dokładnie przypisać..
-
mizzelka wrote:chyba pęcherzyk graffa... o ile dobrze pamiętam więc owulka dopiero się zaczyna, działaj! masz 24 h :DD
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Bardzo bym chciała ale niestety męża w domku nie mam
Czytalam kiedys na jakims amerykanskim forum dla staraczek, ze one, jak maja owulacje, a maz jest w pracy, to pisza smsa, ze np. zalalo dom, rura pekla czy cos. Maz szybko przylecial do domu a zona rozpoczynala gwalt juz przy drzwiach
Takie Amerykanki sa zakreconeIzuniaa89, mizzelka, M4DZI4, jonka91, przedszkolanka:), Daisy lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Kochana ja miałam w 10dpo (teoretycznej owulacji bo miało jej w tym cyklu nie być) hCg = 1,23 powtarzałam w sb, jeszcze nie znam wyników no ale już dziś jest jak jest i chyba do wieczora się rozkręci @ ... ale juz teraz jedno wiem na 100% już nigdy więcej testowania przed terminem @ ani z moczu a już wgl. z krwi
-
nick nieaktualny
-
kamilaaa_88 wrote:Napewno, nie ma innej opcji musi się udać
-
nick nieaktualnyja tez mizelcia wracam do majówek sprawdzic jak nasze kochane kobietki poki co szpagat na maj i czerwiec ja tez kiedys robiłam bete i testy przed okresem jak dostałąm porzadna bure od gina ze sie kiedys doigram wiecie czego (( to mi ochota na wygłupy przejdzie no i już nie robie choćby mnie skręcało zciekaowści
-
nick nieaktualny