Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylku to tylko dlatego że nowy ginek mi ją wreszcie dał
-
potforzasta jednak dobry lekarz to podstawa.
Mnie wkurza podejście ginekologów "Działać, działać. Jak się nie uda przez pół roku to będziemy podawać leki". Nawet badań im się zlecić nie chce. I stóweczka za wizytę. Problem z głowy.
A niestety mój problem (PCO) zostaje. No ale, na dobrego lekarza teraz trafić to ciężko. -
Tamka wrote:Magdalena, no ja powtarzam jak mantrę - odczepcie się od sztywnego dnia owulacji! ja miałam i w 11 i w 21! nasz organizm to nie maszyna, wszystko się może zdarzyć, 10 mm to bardzo ładnie, pęcherzyki rosną nawet 3 mm na dobę! będzie dobrze !
Dokładnie! OF to tylko program, który opiera się na statystykach, a jak wiadomo "statystyczny Polak" nie istnieje
Każda z nas jest inna i trzeba bardziej "wsłuchiwać" się w siebie iż ufać wykresom
Takie jest moje zdanieNenaaa lubi tę wiadomość
-
kasiatoja wrote:Dokładnie! OF to tylko program, który opiera się na statystykach, a jak wiadomo "statystyczny Polak" nie istnieje
Każda z nas jest inna i trzeba bardziej "wsłuchiwać" się w siebie iż ufać wykresom
Takie jest moje zdanie -
Będzie dobrze Madziu
Mam taką koleżankę, która przez 5 lat starała się o dziecko. Jeździła po lekarzach, robiła monitoringi, brała leki, ziółka, odwiedzała znachorów, wróżki i wiele innych rzeczy... i nic. A kiedy już pogodziła się z tym, że nie będzie miała dzieci i zaprzestała wszelkiej farmakologii i innych czarów w niedługim czasie okazało się że pod jej sercem drugie serce bije... To serce to obecnie 1,5 roczny Marcel
...Życie jest małą ściemniarą, wróblicą, wygą, cwaniarą...
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:ale ja nie bazuję wyłącznie na OF..tylko na monitoringu i takie dostałam dziś info po USG, ale za ok 10dni mam kolejną wizytę kontrolną przed @ żeby zapisać CLO to jeszcze zobaczymy czy tam coś rosło czy nie...ale chociaż już wiem co było przyczyną tych prawie 3 letnich starań w których było brak powodzenia...
-
Swoją drogą mój obecny ginek jest super pomógł mojej szwagierce 2 razy w ciążę zajść mojej koleżance i wielu wielu innym kobietką
-
nick nieaktualny
-
Jajo to ja już zniosłam podobno temp. na to wskazuje.
Poza tym po co mam się załamywać jak to mi nie pomoże?? Wolę wziąć się w garść i działać już odwiedziłam 4 ginusiów i jednego endo i dopiero 4 gin się mną zajął odpowiednio szkoda że tak długo musiałam go szukać a wszyscy go odradzali a ja na przekór zawsze robię i poszłam i co dopiero się teraz dowiedziałam że dzięki niemu tyle osób w koło ma dzieciaczki.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale jakbym się stosowała do tego co mówią to bym nie poszła a nie od parady został ordynatorem
Dobrze że ja przewrotowiecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:i wstyd sie przyznac (ale co tam, sami swoi tutaj:D) chodze do łazienki i ciąglę "grzebię" czy przypadkiem już się nie skończył, no oszaleję
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak raczej tak chociaż miało jej teoretycznie nie być.
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:tak Ci lekarz powiedział?
-
nick nieaktualny
-
Nie da się bo paragon wyrzuciłam a małemu już kupiłam drugi. No nic może jeszcze komuś się przyda niedługo.