Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiatoja wrote:
ja swojej nie zabieram bo w wakacje chce odpoczac nie wkurzac sie Przyjdzie pora to zastosuje jej terapie szokową w przyzwyczajaniu sie do piachu pogodzi sie z nim szybciej niż sie jej wydaje -
kwiatuszek789 wrote:ja swojej nie zabieram bo w wakacje chce odpoczac nie wkurzac sie Przyjdzie pora to zastosuje jej terapie szokową w przyzwyczajaniu sie do piachu pogodzi sie z nim szybciej niż sie jej wydaje
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
No to już na 100 % by się domyśliła o co biega
-
Anutka cześć
Kwiatuszku ale jeszcze na dekorację się szarpniesz?? No to nie jest tak źle Daj jej to pudło a powiedz że dekoracja we własnym zakresie
Anutka, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Hej Anutka
Potforku sztuczne jej kupie, niech sie cieszy i do ich widoku przyzwyczaja, później, jak przyjdzie na nie pora to najwyzej je przepiore, aby kolor odświeżyć
Alllbo niech strace i sama sobie wybierze! A co tamAnutka, potforzasta lubią tę wiadomość
-
Chociaz to niech wybierze ale jak za drogie to kup coś podobnego tańszego
-
nick nieaktualnydziewczynki mnie mozecie wypisac z majowego testowania, z przyczyn "technicznch" musze zaprzestac staran w tym i moze nastepnym cyklu... ale jestem z wami i bede tu zagladac, nie czy którejś się udało ale czy wszystkim się udało
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny