Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:i lekarz może sie mylić ) a prezencik wymień )
-
potforzasta wrote:No tak powiedział ale to było w 14 dc a owu wychodzi że była w 21-22. A ktoś mi pisał że lekarz specjalnie mógł tak powiedzieć żebym się nie spinała. Hmm no sama nie wiem. A ja wczoraj głupia kupowałam szwagierki synkowi smoczek i nie sprawdziłam dobrze i kupiłam za mały bo od 0 do 6 miesięcy a powinien być coś około 18 miesięcy
A może to dobry znak z tym smoczkiempotforzasta, rotaszek lubią tę wiadomość
-
Może tak może nie. Smoczek jeść nie woła może leżeć. Dostałam też buteleczkę nawet nie wiem skąd i leży już kilka dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie tak Ja mam już nawet wymyślone gdzie będzie łóżeczko itd. A do lipcowego testowania jeszcze nie jedna rzecz się znajdzie. Mam termometr ale to w razie jak szwagierka zostaje a któryś z jej synków ma gorączkę i ostatnio mi przyszła z bebilonu chyba łyżeczka do karmienia.
-
Dziewczyny ratunku siedze u tesciowej i nie mam o czym z jędzą gadać. Mój poszedl kumpla odwiedzic i zostalam sama z nia coś strasznego mam nadzieje ze nie widzi z daleka co tu skrobie bo zaraz da mi jedze
kasiatoja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech sobie pogada a co tam lepiej się jej zrobi może
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie moja wkurza jak cos mowi wcale niesmiesznego no to ja sie nie odzywam a ona to w nieskonczonosc bedzie powtarzac "sylwiaaas slyszalassss?' i sie smieje jak z dowcipu karola z familiady... i chcac nie chcac musisz sie odezwac ;P bo nie przestanie gadac ;PP
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:mnie moja wkurza jak cos mowi wcale niesmiesznego no to ja sie nie odzywam a ona to w nieskonczonosc bedzie powtarzac "sylwiaaas slyszalassss?' i sie smieje jak z dowcipu karola z familiady... i chcac nie chcac musisz sie odezwac ;P bo nie przestanie gadac ;PP
-
Ja na swoją na razie nie narzekam Ale nie ukrywam też ma swoje humorki