Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny, pomozcie mi prosze wczoraj ok Godz 23 wystapil u mnie sluz tak jakby plodny ale pewnosci nie mam bo ok godz 14 bylo serduszkowanie. Czy to moglo zafalszowac sluz, minelo wprawdzie 9 Godz. Sluzu bylo sporo na wkladce. Miedzy palcami byl przezroczysty jak woda i rozciagliwy na ok 4-5 cm. Tylko mial tez lekkie zabarwienie lekko biale. Jak to interpretowac i zaznaczyc na wykresie ?
-
Ofelaine wrote:Czesc Dziewczyny, pomozcie mi prosze wczoraj ok Godz 23 wystapil u mnie sluz tak jakby plodny ale pewnosci nie mam bo ok godz 14 bylo serduszkowanie. Czy to moglo zafalszowac sluz, minelo wprawdzie 9 Godz. Sluzu bylo sporo na wkladce. Miedzy palcami byl przezroczysty jak woda i rozciagliwy na ok 4-5 cm. Tylko mial tez lekkie zabarwienie lekko biale. Jak to interpretowac i zaznaczyc na wykresie ?
Ofelaine, ja Ci chyba nie za bardzo pomogę, bo sama dopiero 2 cykl obserwuję swój śluz, ale staram się to robić kilka razy dziennie, żeby mieć lepszą orientację
Masz linka, może pomoże
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-sluzu-szyjkowego/jak-odroznic-sluz-plodny-od-spermy,37.html -
Ofelaine ja mialam taki sluz na drugi dzien wieczorem po serduszkowaniu,ktore tez bylo wieczorem. Owulacji nie mialam w ogole wiec u mnie noe byl to plodny na pewno. Ale u kazdego moze byc inaczej. Ciezko trafic.
U mnie tez nie tak prosto zaciazyc z jednego strzalu bo nie mam ksiazkowych 28dc wiec ovu kiedy chce to jest. Albo noe przychodzi wcale niczym w tym cyklu.
Milego dnia -
nick nieaktualny
-
dopadła mnie wczoraj cuuuuudowna wiadomość - wyjeżdżamy cała rodziną na majówkę do Budapesztu! jupi!
dzisiaj zrobiłam test sikany - wyszedł ujemny - brak nawet cienia cienia.
dla pewności poszłam na krew - wynik dzisiaj wieczorem.
mam nadzieję, że Fasolka gdzieś tam jest, tylko bawi się ze mną w chowanego
objawów za bardzo nie mam - zaznaczam na wykresie tylko te, które nie mają szans wynikać z czegoś innego. wczoraj pojawiła się odrobina lekko różowego śluzu, ale nie było ciągu dalszego i @ nie przyszła - i oby tak zostało
pozytywnie nakręcona lecę na zakupy!od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
MAJÓWECZKI:
01.05 Agnieszka GreenApple
02.05 Misia79, mar, Vaniliaa
03.05 kwiatuszek789, inezka,
04.05 Lenuś
05.05 Iwka, Nenaaa, zizia_a
06.05 katarinka79, zielarka, słoneczna 85
07.05
08.05 Kaśka, Tosia 1981, Lila84
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Cynamonek30
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Krokodylica, Magda_lena88, Olivia89
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu
15.05 slodka100, Brawurka84, sylwiaśta 159, polkosia
16.05 Landryneczka, rastafanka, Ewa99
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5
18.05 Anutka, aniulkab86, kierzynka, olencja
19.05 Kkarolinaaaa
20.05 ewcia21k, Ania1986
21.05
22.05 Anastazjaaa
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka
24.05
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91
26.05
27.05
28.05
29.05
30.05
31.05 Daisy, aisza
Jest nas już 61 i mam nadzieje, że też tak dużo będzie fasolinek
Za 3 dni startujemy 3mam kciukasyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:16
aisza, Vaniliaa, rastafanka lubią tę wiadomość
-
To powoedzcie mi dziewczyny w jaki sposob mamy wiedziec kiedy sluz jest naszym sluzem plodnym a kiedy wynikajacym z podniecenia lub nasienia skoro kazda z nas wspolzyje co drugi dzien lub czesciej.chcialabym miec nadzieje to jest moj wyczekiwany sluz zwlaszcza ze po wczesniejszych stosunkach w tym cyklu takiego sluzu nie bylo. Do tego Czulam klucie jajnika.ale sie nakrecam
-
mnie tez wpiszcie na 6 maja~, to moj pierwszy cykl z mierzeniem temperatur i dopiero dzis Ovu wyznaczyl owulacje-wiec za malo serduszkowania- ale i tak testowac bede jak nie przyjdzie @.
mam jednak nadzieje ze owulacja byla ciut wczesniej kiedy bylo najwiecej rozciagliwego sluzu,.
pozniej maz chorowal i moglam sobie pomarzyc...
miejmy nadzieje ze jego witaminki przedluzaja zywotnosc zolnierzykow i starczy
ale zeby czuc sile wsparcia i naszej malej spolecznosci to prosze mnie wpisac na 6
powodzenia!
-
Ofelaine wrote:To powoedzcie mi dziewczyny w jaki sposob mamy wiedziec kiedy sluz jest naszym sluzem plodnym a kiedy wynikajacym z podniecenia lub nasienia skoro kazda z nas wspolzyje co drugi dzien lub czesciej.chcialabym miec nadzieje to jest moj wyczekiwany sluz zwlaszcza ze po wczesniejszych stosunkach w tym cyklu takiego sluzu nie bylo. Do tego Czulam klucie jajnika.ale sie nakrecam
-
Ja nie zaznaczam w ogole sluzu bo go do konca nie ogarniam. Ale trzymam kciuki zeby to byl sluz plodny tak jal bys chciala
Jak Wam zazdroszcze ze macie szanse na II kreseczki. Ale tez mam nadzieje ze zapelnicie majsłoneczna 85 lubi tę wiadomość