Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mój weekend też zaliczam do udanych,relaks pełna gębą. Zbieram siły na kolejny miesiąc starań Czuję, że będzie nas dużo w maju z 2 kreskami
A jeśli chodzi o hsg,to miałam robione w lutym,bardzo bolesny zabieg,ale boli chwilę,później do przeżycia. Nie martwcie się będzie ok:)
-
Dziewczynki, a nie zauważyłyście, że dla nas Wszystkich miesiąc maj ma jakieś szczególne znaczenie? Musi się udać tym razem, nie ma o czym gadać!!!!
Cynamonek30, Lila84, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Dziewczynki, a nie zauważyłyście, że dla nas Wszystkich miesiąc maj ma jakieś szczególne znaczenie? Musi się udać tym razem, nie ma o czym gadać!!!!
i w dodatku dzien Mamy:)
Nie marudzimy tylko bierzemy sie ostro do roboty:)
'jest maj on mowi DAJ..
Ona mowi bierz...
Słonce zaszło, ONA też ....."
chmurreczkaa, kasiatoja, Krokodylica, Tamka, Lila84, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Widzicie, to piękny miesiąc i na pewno sprzyja nam wszystko wokół. To będzie najpiękniejszy Dzień Mamy na świecie, z fasolinką pod serduchem Dziewczynki do roboty !!!!
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja kocham ten miesiąc dlatego wierze, że przyniesie nam wszystkim szczęście..
Przyroda budzi się do życia, i nasze fasolinki tez mam nadzieje, że się w końcu obudzą.
Poza tym w maju ma też urodziny Nasz kochany Papież - Jan Paweł II który został patronem rodziny i wierze, że Ojciec Święty będzie nas wspierał
W ogóle od wczoraj, kiedy to naoglądałam się w tv mszy, wspomnień o Papieżu i słuchając jego słów jakaś jestem dzisiaj jak nowo narodzona albo nawrócona
Bóg nas kocha więc obdarzy nas łaską macierzyństwa
Lila84 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:To ja polecę pesymizmem, proszę mnie wypisać z maja. Mam zapalenie pęcherza, antybiotyk i kategoryczny zakaz seksu do końca leczenia.
Krokodyl, mówiłam, że za bardzo szaleliście w noc poślubną
a tak serio to bardzo mi przykro.. na ile dni ten antybiotyk?
poza tym - serduszkowanie było więc i testowanie być powinno...kasiatoja lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:To ja polecę pesymizmem, proszę mnie wypisać z maja. Mam zapalenie pęcherza, antybiotyk i kategoryczny zakaz seksu do końca leczenia.
teraz łykaj ten anybiotyk- a tak w ogole co Ci przepisał dr???
Majówki przesla Ci mnostwo wirusków pozdrowionkachmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
A my w maju nie mamy żadnej rocznicy Za to mogłabym na Dzień mamy dostać prezent
-
Tamka wrote:Krokodyl, mówiłam, że za bardzo szaleliście w noc poślubną
a tak serio to bardzo mi przykro.. na ile dni ten antybiotyk?
poza tym - serduszkowanie było więc i testowanie być powinno...
Coś w tym jest, bo lekarz powiedział że to się bardzo często zdarza u młodych małżeństw które nagle zaczynają dużo współżyć, zmienia się flora bakteryjna w pochwie raptownie i bach, zapalenie.
Testowania nie będzie bo nie było owulki.
Byłam u tego lekarza w sumie przypadkiem, żeby mi tylko usg zrobił a on od razu o wszystko wypytał i powiedział że przy PCO nie ma na co czekać, trzeba stymulować i monitorować cykl i dał mi od razu tabsy, od początku następnego cyklu (jak wyleczę zapalenie) mam zacząć brać Clo i zgłosić się na monitoring.
Także... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Antybiotyk na 10 dni, czyli do końca tego cyklu powinnam się wyrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:51
-
Cynamonek30 wrote:czyli dopadła Cie choroba miodowego miesiaca..też tak miałam . z porad ciotki klotki pic duzoooo wody z witaminka c , łykac żurawinke, siku przed i po.. (profilaktycznie)
teraz łykaj ten anybiotyk- a tak w ogole co Ci przepisał dr???
Majówki przesla Ci mnostwo wirusków pozdrowionka
No dokładnie coś z tym sensie mówił.
Przypisał mi Cipronex. Na 10 dni ale jak po 10 dniach nie przejdzie to mam brać jeszcze przez 5 dni.
A żurawinkę i witaminę C to chyba mogę teraz nie? Razem z antybiotykiem?Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Krokodyllku ja następny cykl też z Clo