Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dziewczynki dzisiejsze nastroje? Brawurka co tam słychać? No i wszystkie pozostałe dziewczynki - wypoczęły po weekendzie?
Cynamonek30, isabelle lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chciałabym mieć z mężem taki piękniutki prezencik urodzinowy, tym bardziej, że mamy urodziny w ten sam dzień a i mój tato kończy dziś 50 lat. Dwie kreseczki byłyby pięknym prezentem dla naszej całej trójeczki ) Ale się rozmarzyłam. <3
Dziś mam dobry dzień pełen wiary
Uda się każdej z nas, mówię wam -
chmurreczkaa wrote:Jak tam dziewczynki dzisiejsze nastroje? Brawurka co tam słychać? No i wszystkie pozostałe dziewczynki - wypoczęły po weekendzie?
Nastrój rewelacyjny mogłabym góry przenosić
W maju będzie mega dużo czuje toNenaaa, waszka88, chmurreczkaa, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,u mnie była wczoraj i rano awantura na całego..Ale nawet już nie chce mi się o tym pisać...Bo brak słów Zielarka dobrze napisała,że wystarczy jedno serduszkowanie w cyklu/lub w okresie płodnym i może być bobo ja też jestem tego przykładem i to dwukrotnym.
Dziś mam remont kuchni,więc jadę z synkiem do brata
Owulacja się zbliża,może do tego czasu się pogodzimy
Pozdrawiam Was Wszystkiesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem wypoczęta i nastawiona pozytywnie jeszcze tylko niech słońce w końcu wyjrzy.
Wczoraj pół dnia siedzieliśmy z mężem w parku i gdybaliśmy co będzie, i że cudownie by było teraz z wózkiem na takie spacery wychodzić.
Zastanawiam się czy nie przepisać się na wcześniejsze testowanie? -
A u mnie kiepski nastrój. Wczoraj posprzeczałam się z M. i poszliśmy spać bez serduszkowania a dziś czuje pobolewanie jajników... Musimy się dziś pogodzić bo inaczej cykl pójdzie na straty... chociaż już teraz mam takie przeczucie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Brawurka, dajcie sobie trochę luzu, przejdzie Wam, musi.
Vaniliaa my z Mężusiem też od jakiegoś czasu tak mamy, widzę, że i on ogląda się za dzieciakami na ulicy i bardzo chce potomka. Naprawdę wspaniale mieć takie wsparcie w nim.Vaniliaa lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ofelaine wrote:Nastrój rewelacyjny mogłabym góry przenosić
W maju będzie mega dużo czuje to
Mamy misję - trzeba pobić w ilości serduszek kwietnióweczkikasiatoja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jak nastroje po weekendzie?
Mnie mąż zabrał wczoraj na leśny spacer i dobrze mi to zrobiło, jakoś się wyciszyłam ... do dzisiaj... właśnie rozmawiałam z ginem i jeśli w maju przyjdzie @ to czeka mnie hsg Boje się jak cholera -
Lilka spokojnie. Nie wiem sama, czy nie będę się musiała poddać temu badaniu w następnym cyklu. Wiem, słyszałam, że może boleć, ale czego się nie robi dla fasolki? Przeżyjemy!!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
własnie mi sie przypomniało,że w maju "poznałam"mojego męza 5 latek nam stuknie- bedzie prezent czuję to po kościach
miłego Dnia dziewczynki- i zarażam pozytywnym nastawieniem
Pokonamy KwietniówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:15
chmurreczkaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mój Mężuś jest majowy, a ja z początku czerwca. Testowanie wypada mi tak pomiędzy tymi oboma datami, więc może taki wspólny prezencik urodzinowy? MARZY mi się takowy
Cynamonek30 lubi tę wiadomość