Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawurka,zeby wyslac wiadomosc musze miec Cie w przyjaciolkach, wiec moze tu podam CI nazwiska: wojciech gluchowski, anna wilczynska, dorota sosnowska i jeszcze jest jedna pani,ktora przyjmuje w sw zofii ale moja kolezanka musi sprawdzic nazwisko, bo sama do niej nie chodzila,ale przy drugiej ciazy na pewno do niej pojdzie. daj znac jak uda Ci sie do ktoregos z nich dostac
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
u mnie owulacje program wyznaczył dopiero teraz , na szczęście sugeruje się bardziej objawami owulacyjnymi , śluzem ect.
ja mogę z pełną odpowiedzialnością polecić dr Łukasza Lewczuka, on przyjmuje w Babka Medica i pracuje w szpitalu Św. ZofiiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:36
-
Dziękuję Olencja Oni są od monitoringu i wspomagania jakby co,tak?
Gwiazdeczka:Twojego też sprawdzę
Ewcia: ja też 15 maja będę testować Oby był dla nas szczęśliwy
-
to moze i ja skorzystam bo tez w wawie jestem, na nfz to chyba nie ma co-bylam ostatnio to Pani stwierdzila ze skoro mam regularne cykle to nie potrzeba robic zadnych hormonow itd ...wiec pojde jeszcze na cytologie na fundusz a potem gdzies sie wybiore-zaraz zobacze opinie tych Dr -polecanych przez olencje;)nawet na usg dala mi namiar na prywatna praktyke.. troche to jest zalamujace ,przeciez to ich praca!
w wakacjie musi sie udac;) -
moj na nfz jest niby ok,ma glowe na karku ale z wypisywaniem skierowan ma roznie,moze oni jakies cholerne limity maja i dlatego nie wypisuja na potege skierowan,nie wiem,byc moze tak jest,jakby co to moj gin na nfz jest dziwny ale dlugie do niego kolejki sa Leszek Witkowski sie nazywa,jakby co
-
nick nieaktualnyno Brawurka, mam nadzieję, ze się nie wykruszę z tego terminu
owulka przyszła bardzo szybko, więc temin @ gdzieś tydzień szybciej. ale liczę na to, ze nie przyjdzie i będe mogła zatestować 16
słoneczna witaj w klubie - ja tez w pracy, ale z herbatkąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 11:43
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny