Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilianka ja Ci powiem, że ten cykl od połowy mniej więcej spisałam na straty i czekam tylko na kolejny, bo w nim mam monitoring. Ale zatestować wypadałoby jeśli jutro @ sie nie pojawi, bo to będzie bodajże 15dpo
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Widze Summerka ze juz zaznaczyłas mi @. Dobrze - wlasnie mialam zglaszac dziś przylazla po 3 dniach plamienia i to takiego obfitego, ale to nie byla krew...ech nie wiem czemu tak..dwa razy tak mialam juz wczesniej. Jutro ide z mezem do lekarza to wypytam tez o to.
Miłego wieczoru Dziewczyny :* -
Powiem Wam, że ogólnie mimo ogromnej nadziei, miałam przeczucie że znowu nic z tego cyklu nie będzie i 11 dpo po negatywnym teście odpuściłam totalnie. Ale wczoraj jak trzeci dzień miałam tylko brązowe upławy rozbudziłam w sobie odrobinę nadziei na nowo (jeszcze tyle dni nie plamiłam) Niepotrzebnie...@ oszczędziła mi już dzisiejszego porannego testowania i dalszego czekania - chociaż tyle dobrze
-
emilanka wrote:Mi się takie rzeczy przestały śnić w tym cyklu a to oznacza chyba że pierwsz raz od 3 lat starań jestem wyluzowana
to tak samo jak u mnie:D:D:D nawet mnie nie kusi wcześniejsze testowanie,czekam sobie:) a tym bardziej,że nie mam żadnych objawów, to się na nic już nie nakręcam i tak jest lepiej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:55
-
Gabi. wrote:Powiem Wam, że ogólnie mimo ogromnej nadziei, miałam przeczucie że znowu nic z tego cyklu nie będzie i 11 dpo po negatywnym teście odpuściłam totalnie. Ale wczoraj jak trzeci dzień miałam tylko brązowe upławy rozbudziłam w sobie odrobinę nadziei na nowo (jeszcze tyle dni nie plamiłam) Niepotrzebnie...@ oszczędziła mi już dzisiejszego porannego testowania i dalszego czekania - chociaż tyle dobrze
Kochana a ty w ogóle testowałaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoo wiem o czym mowisz bo ja terazz mam wesele na ktorym bedzie jego byla to najchetniej bym jej oczy wydrapala
A ja nie wiem mialam po odstawieniu tabletek 24,28,38 i teraz to cos...co mnie wkurza jak nnie wiem co...
Ostatni cykl od mniej wiecej 20dc mialam kamin na zoladku i bole brzucha i jajnikow az do krwawiwnia, tak sie wymeczylam swieta mialam przerabane.
Teraz jest w miare, cycki dzis zaczely bolec, a wczesniej mialm klucie jajnikow ala jak widac bez zmian.. -
nick nieaktualnypoza podstawowymi badaniami po odstawieniu nic nie mialam robionego, lekarz powiedzial zebym za 3 cykle przyszla jakbym nie zaszla w ciaze i miala dalej nieregularne cykle... dla mnnie jesli owu byla to w jakims 15dc. czyli juz 6 dni temu a skoku nie bylo, w tamtym cyklu dopiero w 29dc zaczlam temprature mierzyc to mialam w okolicy 36,8. i tak sie utrzymywala az do spadku przed okresem ktory tez byl dziwny choc lekarz mowil ze nic sie nie zlego nie dzieje...
-
nick nieaktualny