Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
Odpowiedz

Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU

Oceń ten wątek:
  • SophieQ Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilianka ja Ci powiem, że ten cykl od połowy mniej więcej spisałam na straty i czekam tylko na kolejny, bo w nim mam monitoring. Ale zatestować wypadałoby jeśli jutro @ sie nie pojawi, bo to będzie bodajże 15dpo :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj." Rz 12, 21
    270a9c97d521f0ac0a109d663f996a3e.png
  • Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze Summerka ze juz zaznaczyłas mi @. Dobrze - wlasnie mialam zglaszac :) dziś przylazla po 3 dniach plamienia i to takiego obfitego, ale to nie byla krew...ech nie wiem czemu tak..dwa razy tak mialam juz wczesniej. Jutro ide z mezem do lekarza to wypytam tez o to.

Miłego wieczoru Dziewczyny :* :)

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że ogólnie mimo ogromnej nadziei, miałam przeczucie że znowu nic z tego cyklu nie będzie i 11 dpo po negatywnym teście odpuściłam totalnie. Ale wczoraj jak trzeci dzień miałam tylko brązowe upławy rozbudziłam w sobie odrobinę nadziei na nowo (jeszcze tyle dni nie plamiłam) Niepotrzebnie...@ oszczędziła mi już dzisiejszego porannego testowania i dalszego czekania - chociaż tyle dobrze ;)

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniusiiaa5 - gratuluję fasolki!! :)

Ściskam te, które dostały @... :*

A za resztę przyszłych testerek - trzymam mocno kciuki! Oby maj się jak najwięcej zażabkował! :D

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilanka wrote:
    Mi się takie rzeczy przestały śnić w tym cyklu a to oznacza chyba że pierwsz raz od 3 lat starań jestem wyluzowana :D

to tak samo jak u mnie:D:D:D nawet mnie nie kusi wcześniejsze testowanie,czekam sobie:) a tym bardziej,że nie mam żadnych objawów, to się na nic już nie nakręcam i tak jest lepiej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:55

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi. wrote:
    Powiem Wam, że ogólnie mimo ogromnej nadziei, miałam przeczucie że znowu nic z tego cyklu nie będzie i 11 dpo po negatywnym teście odpuściłam totalnie. Ale wczoraj jak trzeci dzień miałam tylko brązowe upławy rozbudziłam w sobie odrobinę nadziei na nowo (jeszcze tyle dni nie plamiłam) Niepotrzebnie...@ oszczędziła mi już dzisiejszego porannego testowania i dalszego czekania - chociaż tyle dobrze ;)

Kochana a ty w ogóle testowałaś?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 13:21

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a ja jak tak pokazalam swojemu to powiedzial ze ma szczescie ze go tak nie wykorzystuj... eh

Ale dobry Morwa ten Twoj :) Im wiecej serduszek tym wiecej wygrywa :P

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 13:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahahahaha PADLAM :) moj to by zaraz regulamin przeczytal :P

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

anja83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to moj wszystko robi, to byly harcerz wiec on czasem wiecej niz ja, ja swojego tez chwale i glaszcze :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj mam nadzieje ze nie ucieknie, ale jak to mowia jak chce to i tak pojdzie...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 13:23

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wiem o czym mowisz bo ja terazz mam wesele na ktorym bedzie jego byla to najchetniej bym jej oczy wydrapala :P

A ja nie wiem mialam po odstawieniu tabletek 24,28,38 i teraz to cos...co mnie wkurza jak nnie wiem co...
    Ostatni cykl od mniej wiecej 20dc mialam kamin na zoladku i bole brzucha i jajnikow az do krwawiwnia, tak sie wymeczylam swieta mialam przerabane.
    Teraz jest w miare, cycki dzis zaczely bolec, a wczesniej mialm klucie jajnikow ala jak widac bez zmian..

• Morwa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza podstawowymi badaniami po odstawieniu nic nie mialam robionego, lekarz powiedzial zebym za 3 cykle przyszla jakbym nie zaszla w ciaze i miala dalej nieregularne cykle... dla mnnie jesli owu byla to w jakims 15dc. czyli juz 6 dni temu a skoku nie bylo, w tamtym cyklu dopiero w 29dc zaczlam temprature mierzyc to mialam w okolicy 36,8. i tak sie utrzymywala az do spadku przed okresem ktory tez byl dziwny choc lekarz mowil ze nic sie nie zlego nie dzieje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz to sie czuje na @, podbrzusze pobolewa lekko, razem z jajnikami i cycki bola w tamtym cyklu nie bolaly, wiec moze bedzie krotki i bez owulacji.

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ