Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Asi wrote:no to szkoda fajnie byłoby razem w taaaakim gronie cieszyć się z II kreseczek na teście. Nie jestem w stanie darować sobie ,żeby nie zajrzeć co tam u Was na wykresikach
Ja tez podglądam regularnie i boje się bycia mamą... boję ale tego, że nie będę odpowiednio dobra, że nie podolam..Asi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Asi wrote:no to szkoda fajnie byłoby razem w taaaakim gronie cieszyć się z II kreseczek na teście. Nie jestem w stanie darować sobie ,żeby nie zajrzeć co tam u Was na wykresikach
Ja tez podglądam regularnie i boje się bycia mamą... boję ale tego, że nie będę odpowiednio dobra, że nie podolam..
Ja też mam takie myśli czasami, a nawet nie jestem w ciąży. Czasami rozmawiamy z mężem o tym, jak sobie to wszystko wyobrażamy. -
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Asi wrote:no to szkoda fajnie byłoby razem w taaaakim gronie cieszyć się z II kreseczek na teście. Nie jestem w stanie darować sobie ,żeby nie zajrzeć co tam u Was na wykresikach
Ja tez podglądam regularnie i boje się bycia mamą... boję ale tego, że nie będę odpowiednio dobra, że nie podolam..
Podołasz na pewno Nie wiem jak to działa ale do tego chyba jesteśmy stworzone . Tylko czasy są takie ,że gdzieś to wszystko się zatraciło. Ja po porodzie widziałam córeczkę tylko przez chwilę bo potem zaczęła się walka o moje życie i miałam przetaczaną krew. Nie miałam siły oczu otworzyć ale płacz swojego dziecka poznałam i było mi tak strasznie ciężko że ona jest gdzieś tam i płacze a ja nie mogę jej przytulić... potem mimo ,że nie odzyskałam sił to chciałam się nią zająć i dałam radę. W domu też wolałam być sama z mężem. Nie chcieliśmy pomocy w pierwszych dniach to mocno zbliża... w wyciszeniu maluszek uczył się nas a my jego i naprawdę było cudownie. Bez słuchania z każdej strony nowych rad nad głową . Poza tym jak trafisz na fajną położną w szpitalu to też dużo wnosi... Fajowo ,że już jesteś w ciąży i maluszek tylko musi ładnie rosnąć. Dasz radę i wszystko będzie dobrze -
Witam dziewczyny mam pytanie w które dni zapisać się na obserwacje cyklu do gin przy 32dnowych cyklach i przy takim wykresów czy12dzien to będzie za wcześnie żeby zacząć ile wizyt trzeba z reguły odbyć do obserwacji 2czy3? Pytam bo do mojego gin trzeba na prywatna wizytę zapisać sie z3tyg wcześniej jeszcze ten mi sie cykl nie skończył ale po moich temp widać ze coś nie bardzo w tym miesiącu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 15:51
sylwia1808 -
Witam Was kochane,wszystkim zaciążonym serdecznie gratuluję!!!!!Ja mam tą cholerę dostać 16 i wiem że jak przyjdzie to będę podwójnie płakac.Ze dostałam @ oby nie!!!!I mój synek wyjeżdża na zieloną szkołę.A najgorsze we wszystkim jest to że,mój mały powiedział mi że jak wróci za 2 tyg to mam mu powiedzieć że w końcu będzie miał rodzeństwo,żeby to było takie łatwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 15:49
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asi wrote:Emilka WSK wrote:Asi wrote:no to szkoda fajnie byłoby razem w taaaakim gronie cieszyć się z II kreseczek na teście. Nie jestem w stanie darować sobie ,żeby nie zajrzeć co tam u Was na wykresikach
Podołasz na pewno Nie wiem jak to działa ale do tego chyba jesteśmy stworzone . Tylko czasy są takie ,że gdzieś to wszystko się zatraciło. Ja po porodzie widziałam córeczkę tylko przez chwilę bo potem zaczęła się walka o moje życie i miałam przetaczaną krew. Nie miałam siły oczu otworzyć ale płacz swojego dziecka poznałam i było mi tak strasznie ciężko że ona jest gdzieś tam i płacze a ja nie mogę jej przytulić... potem mimo ,że nie odzyskałam sił to chciałam się nią zająć i dałam radę. W domu też wolałam być sama z mężem. Nie chcieliśmy pomocy w pierwszych dniach to mocno zbliża... w wyciszeniu maluszek uczył się nas a my jego i naprawdę było cudownie. Bez słuchania z każdej strony nowych rad nad głową . Poza tym jak trafisz na fajną położną w szpitalu to też dużo wnosi... Fajowo ,że już jesteś w ciąży i maluszek tylko musi ładnie rosnąć. Dasz radę i wszystko będzie dobrze
Kochana jesteś :**** a Twój wykres wygląda przepięknieAsi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
adzia wrote:Witam Was kochane,wszystkim zaciążonym serdecznie gratuluję!!!!!Ja mam tą cholerę dostać 16 i wiem że jak przyjdzie to będę podwójnie płakac.Ze dostałam @ oby nie!!!!I mój synek wyjeżdża na zieloną szkołę.A najgorsze we wszystkim jest to że,mój mały powiedział mi że jak wróci za 2 tyg to mam mu powiedzieć że w końcu będzie miał rodzeństwo,żeby to było takie łatwe.
Nieźle> Ja Cię rozumiem byłam dzisiaj z moją córcią na spacerze i nad głową przelatywał nam bocian a ona zaczeła krzyczeć bociek bociek przynieś dzidzię
-
nick nieaktualnysylwia1808 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie w które dni zapisać się na obserwacje cyklu do gin przy 32dnowych cyklach i przy takim wykresów czy12dzien to będzie za wcześnie żeby zacząć ile wizyt trzeba z reguły odbyć do obserwacji 2czy3? Pytam bo do mojego gin trzeba na prywatna wizytę zapisać sie z3tyg wcześniej jeszcze ten mi sie cykl nie skończył ale po moich temp widać ze coś nie bardzo w tym miesiącu...
wydaje mi sie ze to bedzie 16/17 dzien ovulacja
12 dzien raczej dobry moment zeby sprawdzic co tam piszczy
ale z wykresu wychodzi ze owulka gdzies 20 dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 15:56
-
nick nieaktualnymadzialenka wrote:no nic nie szkodzi:) mam niby na 23 ale mam nie regularne cykle wiec niewiem jak to bedzie:)
nie chodzi o dokładność tak mniej wiecej na oko kto i kiedy
SZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Reni
02.05 - kate38
10.05 - Iwo123
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
17.05 - sylvia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
19.05 - Asi
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
28.05 - Nusia
30.05 - zielarka
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
01.06 - Domi81
01.06 - doris85
01.06 - Klif
02.06- Gośśśka
07.06 - ;oniqa
08.06 - annia
10.06 - Jaga
12.06 - Fedra
30.06 - Kami
- annia
- Koza
- Insidia89
- Tweety
- Eavonne
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE
BEDZIEMY LACZYC RAZEM Z CZERWCEMWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1808 wrote:Dziewczyny sorki ze sie wciałam ale odpowie może któraś na moje pytaniewczesniejsze?
wydaje mi sie ze to bedzie 16/17 dzien ovulacja
12 dzien raczej dobry moment zeby sprawdzic co tam piszczy
ale z wykresu wychodzi ze owulka gdzies 20 dnia
na kontrole przewaznie sie chodzi od 9 nawet 11 dnia cyklu zeby nie przeoczyc owulacji pozniej ginek ci kaze przyjsc kiedy trzeba jak sprawdzi rozmiar...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 16:13