Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuleska wrote:Emika WSK napisz mi, jeśli możesz, na priv, skąd jesteś. Tak sobie pomyślałam, że świat mały. Może coś razem z tą robotą pokombinujemy.
Kochana, nie mogę wysłać wiadomości.. nie znajduje Twojej nazwy i kasuje.. Masz mnie w znajomych może? nie wiem, dlaczego tak wychodzi...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Nishi wrote:Dziewczynki zerknijcie na mój wykres. Wczoraj tempka poszła w dół na łeb na szyję. Dzisiaj już wzrosła. Nie wiem czym to wytłumaczyć. W noc, poprzedzająca ten niski pomiar, trochę przemarzłam, bo mój mężuś zapomniał wyłączyć klimatyzację i zimne powietrze wiało pół nocy bezpośrednio na mnie. Wiem, że przy implantacji może mieć miejsce spadek temperatury. Zastanawiam się teraz czy ta niższa temperatura mogła być spowodowana tą zimną nocką czy to implantacja. Trochę się stracham, bo nie powinnam teraz być w ciąży. Wyszło tak, że serduszkowaliśmy z mężem w prawdopodobny dzień owulacji, ale uważaliśmy.
faktycznie, wygląda to interesująco kochana.. Temp w nocy też mogla wpłynąć na tą temp, tak jak i wszystko inne np stres, osłabienie organizmu...Nishi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Mamuleska a fb masz może? nie mogę tu nic wysłaćZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNishi wrote:Dziewczynki zerknijcie na mój wykres. Wczoraj tempka poszła w dół na łeb na szyję. Dzisiaj już wzrosła. Nie wiem czym to wytłumaczyć. W noc, poprzedzająca ten niski pomiar, trochę przemarzłam, bo mój mężuś zapomniał wyłączyć klimatyzację i zimne powietrze wiało pół nocy bezpośrednio na mnie. Wiem, że przy implantacji może mieć miejsce spadek temperatury. Zastanawiam się teraz czy ta niższa temperatura mogła być spowodowana tą zimną nocką czy to implantacja. Trochę się stracham, bo nie powinnam teraz być w ciąży. Wyszło tak, że serduszkowaliśmy z mężem w prawdopodobny dzień owulacji, ale uważaliśmy.
kochana zmarzlas w pupe -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Nishi wrote:Dziewczynki zerknijcie na mój wykres. Wczoraj tempka poszła w dół na łeb na szyję. Dzisiaj już wzrosła. Nie wiem czym to wytłumaczyć. W noc, poprzedzająca ten niski pomiar, trochę przemarzłam, bo mój mężuś zapomniał wyłączyć klimatyzację i zimne powietrze wiało pół nocy bezpośrednio na mnie. Wiem, że przy implantacji może mieć miejsce spadek temperatury. Zastanawiam się teraz czy ta niższa temperatura mogła być spowodowana tą zimną nocką czy to implantacja. Trochę się stracham, bo nie powinnam teraz być w ciąży. Wyszło tak, że serduszkowaliśmy z mężem w prawdopodobny dzień owulacji, ale uważaliśmy.
faktycznie, wygląda to interesująco kochana.. Temp w nocy też mogla wpłynąć na tą temp, tak jak i wszystko inne np stres, osłabienie organizmu...
antybiotyki co bierzesz ja bym sie nie stresowala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny