Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. U mnie ciężka noc. Mały wysoko gorączkuje... Przez te jego choroby rzuciłam termometrem w tym miesiącu, bo jak wstajesz po 10 razy w nocy do płaczącego dziecka, z pomiaru nici. I chyba nie żałuję, bo troszkę bardziej musiałam się wsłuchać w swoje ciało. W łazience korciło mnie strasznie, żeby potestować ale dałam sobie po łapkach. Nawet jak się udało, marne szanse, że już wyjdą dwie krechy. Czekam dzielnie do niedzieli. Obiecuję.
Tak sobie marzę, że się udało. Wszyscy czekamy na maleństwo. Lepszego momentu nie będzie. A za kilka miesięcy może się okazać to wręcz niemożliwe... Dlaczego życie jest takie poplątane? No dlaczego??? -
mamuleska wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:Emilka WSK wrote:Oto normy : u mnie brak ciąży -poniżej 5.3
4 tydzień- 5.8-71.2
5 tydzień - 9.5-750
6 tydzień- 217-7138
7 tydzień- 158-31795 i reszta to kosmiczne cyfry jakieś... zobaczcie jak się zamykają dziwnie..podawać resztę?
po co wiecej...
tylko ja tego troche nie rozumie 4 tydz ciazy tzn.. od zaplodnienia chyba co???
no wlaśnie nie wiem... tu mi babka mówi że ja już 5 tydzień ale spojrz na koniec 5 a poczatek 6 tyg...tam konczy się na 750 a tu zaczyna od 217... dziwne te normy..
Doczytałam.
A od kiedy nie pracujesz? Bo ciągle o tobie myślę...
Jeśli nie doczytałaś, to powielam. Jeśli nie masz ochoty odpowiedzieć, napisz, żebym się odczepiła, hi hi.
Pozdrawiam
Buźki
Zmykam
Jadę z młodym do poradni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:kasiaks wrote:Emilka i nie stresuj betą ja zaczynałam z niższego pułau
Wiem kochanie, jestem spokojna zwłaszcza ze rodzinka z mojej strony pęka z radości (zwł. mama i ojczym) i obiecali rozpieszczać maluszka, mamy więc pomoc
ale tylko rodzina z twojej strony ?? a tesciowa juz wie??
hej DeJzuś, tylko z mojej strony wiedzą (mama, ojczym, bracia-2 i siostra- rodzony ojciec nie wie i dalsza rodzinka moja również nie..) a strona męża nie wie, bo tylko jego jedna jedyna cioteczka cicho nam kibicowala, rodzice byli na nie, dziadkowie chcieli ale sie nie wtrącali.. Nie chcę im mówić jeszcze bo to tylko awantury przyniesie, a mi D zabrania juz nawet na filmach płakać bo płacz zły, nerwy zle, stres zły, mam tylko jeść i się cieszyć. Teściom powiem...jak sami brzuch zobaczą, ale cioteczce zdradzę tajemnicę, niech sie modli o zdrowko małego.deJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnymamuleska wrote:Witam. U mnie ciężka noc. Mały wysoko gorączkuje... Przez te jego choroby rzuciłam termometrem w tym miesiącu, bo jak wstajesz po 10 razy w nocy do płaczącego dziecka, z pomiaru nici. I chyba nie żałuję, bo troszkę bardziej musiałam się wsłuchać w swoje ciało. W łazience korciło mnie strasznie, żeby potestować ale dałam sobie po łapkach. Nawet jak się udało, marne szanse, że już wyjdą dwie krechy. Czekam dzielnie do niedzieli. Obiecuję.
Tak sobie marzę, że się udało. Wszyscy czekamy na maleństwo. Lepszego momentu nie będzie. A za kilka miesięcy może się okazać to wręcz niemożliwe... Dlaczego życie jest takie poplątane? No dlaczego???
poczekam razem z toba
w wsluchiwanie sie w swoje cialo to naj lepszy sposób -
mamuleska wrote:mamuleska wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:Emilka WSK wrote:Oto normy : u mnie brak ciąży -poniżej 5.3
4 tydzień- 5.8-71.2
5 tydzień - 9.5-750
6 tydzień- 217-7138
7 tydzień- 158-31795 i reszta to kosmiczne cyfry jakieś... zobaczcie jak się zamykają dziwnie..podawać resztę?
po co wiecej...
tylko ja tego troche nie rozumie 4 tydz ciazy tzn.. od zaplodnienia chyba co???
no wlaśnie nie wiem... tu mi babka mówi że ja już 5 tydzień ale spojrz na koniec 5 a poczatek 6 tyg...tam konczy się na 750 a tu zaczyna od 217... dziwne te normy..
Doczytałam.
A od kiedy nie pracujesz? Bo ciągle o tobie myślę...
Jeśli nie doczytałaś, to powielam. Jeśli nie masz ochoty odpowiedzieć, napisz, żebym się odczepiła, hi hi.
Pozdrawiam
Buźki
Zmykam
Jadę z młodym do poradni
mamuleska- do mnie to pytanie? Jezu jeśli tak to wybacz, ja caly czas śpię i tak dorywczo tu wpadam, obiecuję poprawę nie pracuję od listopada, potem do lutego ciągnęlam l4 i od 20.02 na zasiłkuZawsze będziemy Cię kochać !!!
dejzi Słońce, pisalaś wcześniej że w plodne dni nie mialaś śluzu dużo, no i powiem Ci że ja tylko 3 pojedyncze dni w cyklu miałam śluz, temp wciąż wysoka była, żadnego spadku jednego na owulację, było ich kilka, no i ten częsty, niby niedobry seks... Mówią "co 2-3 dni najlepiej"... ale jakos się udało, do dziś nie wiem jakim cudem ale jednak.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
maximka84, eunika lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka i tak trzynaj... jestem naprawde ciekawa reakcji twoich tesciow... hehe pewnie im szczeny opadna jak zobacza jak brzuszek rosnie albo z kad ten brzuszek nagle wyskoczyl... a nich dowiedza sie ostatni ale to bedzie zaskoczenie dla nich... hehe
-
Emilka WSK wrote:Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
zazdroszczę też bym tak chciała już... ale u nas to będzie chyba mieszanka kolorów bo mężuś marzy o synku a ja o córeczce. Ciekawe które będzie miało rację, oczywiście tak się tylko droczymy, jak już maleństwo będzie to przestanie być ważna płeć -
deJzi wrote:Emilka i tak trzynaj... jestem naprawde ciekawa reakcji twoich tesciow... hehe pewnie im szczeny opadna jak zobacza jak brzuszek rosnie albo z kad ten brzuszek nagle wyskoczyl... a nich dowiedza sie ostatni ale to bedzie zaskoczenie dla nich... hehe
też bym tak zrobiła, i tak nie mają na to wpływu moi na szczęście będą się cieszyć i pomagać więc tylko zostaje zajść... "tylko" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Emilka i tak trzynaj... jestem naprawde ciekawa reakcji twoich tesciow... hehe pewnie im szczeny opadna jak zobacza jak brzuszek rosnie albo z kad ten brzuszek nagle wyskoczyl... a nich dowiedza sie ostatni ale to bedzie zaskoczenie dla nich... hehe
będą kazali mi się odchudzać, bo te kg będą tyciem tłumaczyćZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnymadzia123 wrote:a bo z tymi teściami to tak jest czasami, moja teściowa jak jej w styczniu powiedzielismy to powiedziała, "no to fajnie" normalnie entuzjazm..... ech. teraz to wiem że szybko nie powiemy nikomu
ja tez z radosci powiedzialam wszystkim a pozniej bylo rozczarowanie wiec teraz geba na kludke.. zrobie jeszcze jedna betke i mezusiowi powiem ze bedzie bejbik a reszta to w 3 miechu.