Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:Emilka i tak trzynaj... jestem naprawde ciekawa reakcji twoich tesciow... hehe pewnie im szczeny opadna jak zobacza jak brzuszek rosnie albo z kad ten brzuszek nagle wyskoczyl... a nich dowiedza sie ostatni ale to bedzie zaskoczenie dla nich... hehe
będą kazali mi się odchudzać, bo te kg będą tyciem tłumaczyć
na pewno -
eunika wrote:Emilka WSK wrote:Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
zazdroszczę też bym tak chciała już... ale u nas to będzie chyba mieszanka kolorów bo mężuś marzy o synku a ja o córeczce. Ciekawe które będzie miało rację, oczywiście tak się tylko droczymy, jak już maleństwo będzie to przestanie być ważna płeć
Mama z tej niecierpliwości zacznie biegać po sklepach i kupować, a z racji oczekiwania na płeć muszą to być neutrale, ale ja i tak bym kupowała jasne bo mieszkanie mamy w stylu : dżungla Białe ściany w całym domu, meble w pokoju ciemna grusza, w kuchni mahoń ciemniutki, łazienka na biało z meblami, wszędzie rośliny, i brąz oraz zieleń w każdym odcieniu, od mocnego soczystego, po ciemny, głęboki ( dodatki, poduszki, pudła, materialowe donice, wszystko, kazdy detal)... To i małemu albo w bieli, brazie lub zielonym zrobimy kącikZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://cdn12.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/04/06/tropik_640x480.jpg
taki styl lub taki http://img-pl1.b-dn.net/upl/t_xl/trendy_5981_zestaw_mebli_do_malej_lazienki_braz_biel_i_zielen.jpg
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6dCXrOGpTV8Wxo_ed562A6olgyPfqPZXQex4uYJl-7NnhVoOALwZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:eunika wrote:Emilka WSK wrote:Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
zazdroszczę też bym tak chciała już... ale u nas to będzie chyba mieszanka kolorów bo mężuś marzy o synku a ja o córeczce. Ciekawe które będzie miało rację, oczywiście tak się tylko droczymy, jak już maleństwo będzie to przestanie być ważna płeć
Mama z tej niecierpliwości zacznie biegać po sklepach i kupować, a z racji oczekiwania na płeć muszą to być neutrale, ale ja i tak bym kupowała jasne bo mieszkanie mamy w stylu : dżungla Białe ściany w całym domu, meble w pokoju ciemna grusza, w kuchni mahoń ciemniutki, łazienka na biało z meblami, wszędzie rośliny, i brąz oraz zieleń w każdym odcieniu, od mocnego soczystego, po ciemny, głęboki ( dodatki, poduszki, pudła, materialowe donice, wszystko, kazdy detal)... To i małemu albo w bieli, brazie lub zielonym zrobimy kącik
ja jak bylam w ciazy snulam tylko plany od 6 miesiaca zaczelam przygotowania łóżeczko kupilam na ostatni dzwonek
jestem zdania zeby nie szalec jeszcze bo jak by co.. tfu tfu.... bedzie bardziej bolec -
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:eunika wrote:Emilka WSK wrote:Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
Mama z tej niecierpliwości zacznie biegać po sklepach i kupować, a z racji oczekiwania na płeć muszą to być neutrale, ale ja i tak bym kupowała jasne bo mieszkanie mamy w stylu : dżungla Białe ściany w całym domu, meble w pokoju ciemna grusza, w kuchni mahoń ciemniutki, łazienka na biało z meblami, wszędzie rośliny, i brąz oraz zieleń w każdym odcieniu, od mocnego soczystego, po ciemny, głęboki ( dodatki, poduszki, pudła, materialowe donice, wszystko, kazdy detal)... To i małemu albo w bieli, brazie lub zielonym zrobimy kącik
ja jak bylam w ciazy snulam tylko plany od 6 miesiaca zaczelam przygotowania łóżeczko kupilam na ostatni dzwonek
jestem zdania zeby nie szalec jeszcze bo jak by co.. tfu tfu.... bedzie bardziej bolec
Zgadzam się z tym w razie....ale wiesz...ciężko sie opanować aha dejzi napiszę ci priv zarazZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnydeJzi wrote:Emilka WSK wrote:eunika wrote:Emilka WSK wrote:Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany plany w neutralnych kolorach narazie
jestem zdania zeby nie szalec jeszcze bo jak by co.. tfu tfu.... bedzie bardziej bolec
no ja z pewnością zrobię tak samo, ja się tak boję czy wszystko będzie ok, że nie odważyłabym się wcześniej na zakupy -
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Jeszcze 9 dni i testuję Czasie, przyspieszaj
Powodzenia Matylda
ja chyba zrobię test już w piątek, chyba że @ przyjdzie wcześniej, bo dzisiaj miałam dziwny spadek temperatury.
Jestem strasznie słaba i rozkojarzona, niech już będzie weekend!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:kasiaks wrote:Maximka to trzymam mocno
widzisz Kochana Tobie się udało a tak byłas nastawiona z początku sceptycznie ... więc i ja się nie nastawiam pitole bedzie to będzie, nie to nie, kiedyś na pewno . . .
wiesz tylko mnie się udało z pomocą lekarską, ja mam za sobą kilka lat bezowocnych starań -
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Dzięki Nusia Tobie też życzę powodzenia. Ja nie robię testu wcześniej, bo mi nigdy pozytywne przed spodziewaną @ nie wychodziły. Dopiero po, dlatego odczekam 2 dni i dopiero zatestuję.
Dzięki te ostatnie dni są najgorsze, to czekanie