X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    deJzi wrote:
    Emilka i tak trzynaj... jestem naprawde ciekawa reakcji twoich tesciow... hehe pewnie im szczeny opadna jak zobacza jak brzuszek rosnie :) albo z kad ten brzuszek nagle wyskoczyl... a nich dowiedza sie ostatni :) ale to bedzie zaskoczenie dla nich... hehe

:D będą kazali mi się odchudzać, bo te kg będą tyciem tłumaczyć :P

na pewno :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    Emilka WSK wrote:
    Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany :) plany w neutralnych kolorach narazie :)

zazdroszczę :) też bym tak chciała już... ale u nas to będzie chyba mieszanka kolorów bo mężuś marzy o synku a ja o córeczce. Ciekawe które będzie miało rację, oczywiście tak się tylko droczymy, jak już maleństwo będzie to przestanie być ważna płeć :)

Mama z tej niecierpliwości zacznie biegać po sklepach i kupować, a z racji oczekiwania na płeć muszą to być neutrale, ale ja i tak bym kupowała jasne :) bo mieszkanie mamy w stylu : dżungla :) Białe ściany w całym domu, meble w pokoju ciemna grusza, w kuchni mahoń :D ciemniutki, łazienka na biało z meblami, wszędzie rośliny, i brąz oraz zieleń w każdym odcieniu, od mocnego soczystego, po ciemny, głęboki ( dodatki, poduszki, pudła, materialowe donice, wszystko, kazdy detal)... To i małemu albo w bieli, brazie lub zielonym zrobimy kącik :)

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co wstalam wyspana, a teraz mnie zmeczenie dopadlo ide sie polozyc.. na razie
    a jak nagle podnioslam mlodego z podlogi to mialam gwiazdki przed oczami... chyba zaczynaja sie dolegliwosci.

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi a to nawet mąż nie wie?;p u mnie to bardzo szybko było po mnie widać ponoć.ja jeszcze sama nie wiedziałam a siostra sie mnie zaptała czy czasem w ciąży nie jestem.ale też będe miała plan mówić żę za dużo jjem.

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczyny :)

Maximka jak w tym miesiącu Kochana?

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://cdn12.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/04/06/tropik_640x480.jpg

taki styl lub taki http://img-pl1.b-dn.net/upl/t_xl/trendy_5981_zestaw_mebli_do_malej_lazienki_braz_biel_i_zielen.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6dCXrOGpTV8Wxo_ed562A6olgyPfqPZXQex4uYJl-7NnhVoOALw

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    eunika wrote:
    Emilka WSK wrote:
    Idę się podmalować Kochane, Mama prosila mnie wczoraj o zrobienie listy rzeczy dla maluszka, wiem, wiem, że to stanowczo za wcześnie ale wypiszę jej, żeby orientacyjnie mogła snuć plany :) plany w neutralnych kolorach narazie :)

zazdroszczę :) też bym tak chciała już... ale u nas to będzie chyba mieszanka kolorów bo mężuś marzy o synku a ja o córeczce. Ciekawe które będzie miało rację, oczywiście tak się tylko droczymy, jak już maleństwo będzie to przestanie być ważna płeć :)

Mama z tej niecierpliwości zacznie biegać po sklepach i kupować, a z racji oczekiwania na płeć muszą to być neutrale, ale ja i tak bym kupowała jasne :) bo mieszkanie mamy w stylu : dżungla :) Białe ściany w całym domu, meble w pokoju ciemna grusza, w kuchni mahoń :D ciemniutki, łazienka na biało z meblami, wszędzie rośliny, i brąz oraz zieleń w każdym odcieniu, od mocnego soczystego, po ciemny, głęboki ( dodatki, poduszki, pudła, materialowe donice, wszystko, kazdy detal)... To i małemu albo w bieli, brazie lub zielonym zrobimy kącik :)

ja jak bylam w ciazy snulam tylko plany od 6 miesiaca zaczelam przygotowania łóżeczko kupilam na ostatni dzwonek :)
    jestem zdania zeby nie szalec jeszcze bo jak by co.. tfu tfu.... bedzie bardziej bolec

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    Emilka WSK wrote:
    eunika wrote:
    Emilka WSK wrote:

ja jak bylam w ciazy snulam tylko plany od 6 miesiaca zaczelam przygotowania łóżeczko kupilam na ostatni dzwonek :)
    jestem zdania zeby nie szalec jeszcze bo jak by co.. tfu tfu.... bedzie bardziej bolec

Zgadzam się z tym w razie....ale wiesz...ciężko sie opanować :) aha dejzi napiszę ci priv zaraz :)

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    Emilka WSK wrote:
    eunika wrote:
    Emilka WSK wrote:

no ja z pewnością zrobię tak samo, ja się tak boję czy wszystko będzie ok, że nie odważyłabym się wcześniej na zakupy

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 9 dni i testuję :-) Czasie, przyspieszaj :-D

Nusia, Iwka lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Jeszcze 9 dni i testuję :-) Czasie, przyspieszaj :-D

Powodzenia Matylda :)
    ja chyba zrobię test już w piątek, chyba że @ przyjdzie wcześniej, bo dzisiaj miałam dziwny spadek temperatury.
    Jestem strasznie słaba i rozkojarzona, niech już będzie weekend!!!!

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nusia :-) Tobie też życzę powodzenia. Ja nie robię testu wcześniej, bo mi nigdy pozytywne przed spodziewaną @ nie wychodziły. Dopiero po, dlatego odczekam 2 dni i dopiero zatestuję.

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    maximka84 wrote:
    Dzień doberek :)

Rzadko piszę, ale Was czytam ... ;) gratulacje zafasolkowanym :)

maximka szkoda ze tak malo sie udzielasz w tym miesiacu brakuje cie tu... ale wazne zebys sie odprezyla :)

własnie to czynię ... odprężam się :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks wrote:
    cześć Dziewczyny :)

Maximka jak w tym miesiącu Kochana?

w tym miesiącu ... bzykanko było dziennie jak był śluz ... tempki nie mierzę .... luzik ... termin spodziewanej @ w okolicach 26go ...

mamuleska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka to trzymam mocno :)

maximka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło że o mnie pamiętacie ... :)

ja dziennie Was podczytuję .... ;) więc czuwam .... :*

Iwka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks wrote:

widzisz Kochana Tobie się udało :) a tak byłas nastawiona z początku sceptycznie ... :) więc i ja się nie nastawiam :P pitole :P bedzie to będzie, nie to nie, kiedyś na pewno . . .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Miło że o mnie pamiętacie ... :)

ja dziennie Was podczytuję .... ;) więc czuwam .... :*

Powodzenia Kochana :) oby ten cykl był szczęśliwy ;)

Iwka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    kasiaks wrote:

widzisz Kochana Tobie się udało :) a tak byłas nastawiona z początku sceptycznie ... :) więc i ja się nie nastawiam :P pitole :P bedzie to będzie, nie to nie, kiedyś na pewno . . .

wiesz tylko mnie się udało z pomocą lekarską, ja mam za sobą kilka lat bezowocnych starań

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Dzięki Nusia :-) Tobie też życzę powodzenia. Ja nie robię testu wcześniej, bo mi nigdy pozytywne przed spodziewaną @ nie wychodziły. Dopiero po, dlatego odczekam 2 dni i dopiero zatestuję.

Dzięki :) te ostatnie dni są najgorsze, to czekanie :)

‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ