Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
anika wrote:No my nie mozemy lekarz zabronił bo plamiłam a maz wyjezdza za granice na 5 mies
oj te wyjazdy...ale zarobi na bobaska Anisiu... Mój może też będzie wyjeżdżał, ale sezonowo- na miesiąc.. Szczerze- gdyby możne było tak się wszędzie leczyć w ciąży, bez ograniczeń, sama bym pojechała :*Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Anika- cieszę się,że u Ciebie ok. Mnie też męczą straszne mdłości...koszmar!
Emilka-dobrze,że mama o Ciebie dba :)Baaardzo się cieszę!
Asi- ja bym powtórzyła test za 4 dni, czyli 14 dni po owulacji
Koza- u Ciebie to plamienie okołoowulacyjne, więc serduszkuj ile się da
Nusia-biały śluz miałam jeszcze przed @ ale w średnich ilościach, teraz mam go o wiele więcej!
Iwo123 zrób pojurze jeszcze jeden tes, albo leć na betę bo wykres śliczny
Ja też nie mogę serduszkować póki co...ale mam nadzieję,że po 12 tyg już nie będzie przeciwskazań -
nick nieaktualny
-
Koza wrote:Cześć kobietki Ale ten maj owocny dla was-super!
U mnie jakoś dziwnie ten miesiąc przebiega, wczoraj i przedwczoraj miałam jakieś brązowe nawet nie mogę nazwać tego plamieniami bo malutko tego było brązowy śluz.
Jakaś infekcja czy jak ? Niby był to 12 i 13 dzień cyklu.
O, to akurat dobrze wróży. Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Kasiaks, Hope, od tego są te nasze mamusie Ale wszystko do granic Wczoraj D mi tak torbe w sklepie wyrwał, że az na niego spojrzałam krzywo... ciąża to nie chorobaZawsze będziemy Cię kochać !!!
mamuleska wrote:Moje dziecię właśnie przegoniło mnie z ulubionego drewnianego stołka, metrowy czterolatek, ubrany w plastikowe gogle z walizką narzędziową w dłoni. Będzie go spawać. Ja tu chyba dziś oszaleję. Pomocy
Ale artysta witaj mamuleskaZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyNusia wrote:maximka84 wrote:Hej hej hej
zaś to robicie dziewuchy - nakręcacie się
brzydkie BABY
no właśnie Maximka sprowadź nas na ziemię hehe
SPROWADZAM Was na ziemię !!!!!
luzik & relaxik & sexik
... a wszystko bedzie w swoim czasie ...
ja już w tym miesiącu się nie nakręcam, nie szukam objawów , za duzo nerwów i łez kosztował mnie tamten cykl jak @ przyszła ... dość ! -
Emilka WSK wrote:Kasiaks, Hope, od tego są te nasze mamusie Ale wszystko do granic Wczoraj D mi tak torbe w sklepie wyrwał, że az na niego spojrzałam krzywo... ciąża to nie choroba
Zazdroszczę męża. Nie przesadzaj z tą niezależnością bo się przyzwyczai, jak mój i będzie wykorzystywał. I pozwól się rozpieszczać. Skoro chce, niech nosi. Na pewno podbudowuje to jego ego. Wiesz, facet, żywiciel i obrońca rodziny, hi hideJzi lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:mamuleska wrote:Moje dziecię właśnie przegoniło mnie z ulubionego drewnianego stołka, metrowy czterolatek, ubrany w plastikowe gogle z walizką narzędziową w dłoni. Będzie go spawać. Ja tu chyba dziś oszaleję. Pomocy
Ale artysta witaj mamuleska
hej hej
Teraz muszę plastelinować... moje szczęście jest ogromne. -
Mamuleska no tak- facet plastelinka...? Hmm...fajnie....
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
mamuleska- moja 3 letnia córcia na szczęście dała mamie trochę odpocząć i bawi się domkiem dla lalek
Emilka- masz rację, mamy są kochane..Co do mężów,mój też nie pozwala mi nic nosić, nawet łóżka słać mi nie pozwala!Ale to strach bo w poprzedniej ciąży miałam długo i długie problemy z donoszeniem, to teraz dmucha na zimne..ja się z tego cieszę i wykorzystuję to na maksa -
HOPE83 wrote:mamuleska- moja 3 letnia córcia na szczęście dała mamie trochę odpocząć i bawi się domkiem dla lalek
Emilka- masz rację, mamy są kochane..Co do mężów,mój też nie pozwala mi nic nosić, nawet łóżka słać mi nie pozwala!Ale to strach bo w poprzedniej ciąży miałam długo i długie problemy z donoszeniem, to teraz dmucha na zimne..ja się z tego cieszę i wykorzystuję to na maksa
Właśnie, scielenie łóżka... a zmywanie też szkodzi?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Mamuleska no tak- facet plastelinka...? Hmm...fajnie....
Nie wyobrażaj sobie kochanba za wiele. Właśnie muszę z młodym robić lody z ciastoliny. Na pół pokoju rozsypane są strzępy tego dziadostwa. Bogu dziękuję i chyba wszystkie matki świata, że to niepodobne do tej plasteliny sprzed lat, nie przykleja się i rozmazuje, a wysycha i kruszy. Łatwiejsze do sprzątnięcia.