Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie
z góry przepraszam że sie mało udzielam ale postanowiłam odpuścić i sie nie nakręcać co będzie to będzie dlatego mało piszę. Obiecuję poprawie się chyba za dyżo czasu poświęcam pracy no i to też przez to. A tak po za tym co u Was kochane ??Miriam lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witam wszystkie
z góry przepraszam że sie mało udzielam ale postanowiłam odpuścić i sie nie nakręcać co będzie to będzie dlatego mało piszę. Obiecuję poprawie się chyba za dyżo czasu poświęcam pracy no i to też przez to. A tak po za tym co u Was kochane ??
hej u mnie narazie lipa , zrobiłam test no za wczesnie oczywiście i jedna krechaaa w ,sobotę powtórka -
juicca wrote:;oniqa wrote:Witam wszystkie
z góry przepraszam że sie mało udzielam ale postanowiłam odpuścić i sie nie nakręcać co będzie to będzie dlatego mało piszę. Obiecuję poprawie się chyba za dyżo czasu poświęcam pracy no i to też przez to. A tak po za tym co u Was kochane ??
hej u mnie narazie lipa , zrobiłam test no za wczesnie oczywiście i jedna krechaaa w ,sobotę powtórka
powodzenia uzbroj sie w cierpliwośc może rzeczywiście za wczesnie zrobiłaś -
Emilka WSK wrote:hej ponownie, ja nie wiem co dzisiaj wyprawiam, wszystko mnie wkur... aż się m schował i nie odzywa, zabilabym go chyba.. nie ma rzeczy ktora by mnie nie zlościla
Hihi, Emilko, ja mam tak prawie codziennie. Mój dzisiaj dostał OPR za to, że zapytałam czy chce herbatkę, a on powiedział, że tak. Więc dostało mu się za to, że robi ze mnie służącą Strach się bać co to będzie jak nam się w końcu udamamuleska, carolina84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki Ale ten maj owocny dla was-super!
U mnie jakoś dziwnie ten miesiąc przebiega, wczoraj i przedwczoraj miałam jakieś brązowe nawet nie mogę nazwać tego plamieniami bo malutko tego było brązowy śluz.
Jakaś infekcja czy jak ? Niby był to 12 i 13 dzień cyklu.https://www.maluchy.pl/li-68999.png