Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca wrote:hej , u mnie jedna krecha no ale test miała robić w sobotę , ale postanowiłam zrobić bo cały czas (od owulki kłuje mnie w jajniku i ból jak na @ jak @ nie przyjdzie w sobote jeszcze raz
pozdrawiam
Co się odwlecze to nie uciecze
Trzymam kciuki! Komu się ma udać, jak nie nam!!! -
mamuleska wrote:juicca wrote:hej , u mnie jedna krecha no ale test miała robić w sobotę , ale postanowiłam zrobić bo cały czas (od owulki kłuje mnie w jajniku i ból jak na @ jak @ nie przyjdzie w sobote jeszcze raz
pozdrawiam
Trzymam kciuki! Komu się ma udać, jak nie nam!!!
Dokładnie;)
jak myslicie za wczesnie ten test zrobiłam co nie ? watpie żeby owulka była w 18 dc stawiałabym raczej na 12 lub 13 dc -
juicca wrote:mamuleska wrote:juicca wrote:hej , u mnie jedna krecha no ale test miała robić w sobotę , ale postanowiłam zrobić bo cały czas (od owulki kłuje mnie w jajniku i ból jak na @ jak @ nie przyjdzie w sobote jeszcze raz
pozdrawiam
Dokładnie;)
jak myslicie za wczesnie ten test zrobiłam co nie ? watpie żeby owulka była w 18 dc stawiałabym raczej na 12 lub 13 dc
no ja myślę, że jeśli 12dc miałaś owulkę to już mógł wyjść test ale najlepiej poczekaj kilka dni albo zrób z krwi i będzie wiadomo -
juicca wrote:mamuleska wrote:juicca wrote:hej , u mnie jedna krecha no ale test miała robić w sobotę , ale postanowiłam zrobić bo cały czas (od owulki kłuje mnie w jajniku i ból jak na @ jak @ nie przyjdzie w sobote jeszcze raz
pozdrawiam
Dokładnie;)
jak myslicie za wczesnie ten test zrobiłam co nie ? watpie żeby owulka była w 18 dc stawiałabym raczej na 12 lub 13 dc
To miałabyś dokładnie jak ja: owulacja 12 lub 13dc. Ale to raczej małoprawdopodobne, żeby test wyszedł. Ja się wstrzymuję do niedzieli choć mam krótkie cykle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ponownie, ja nie wiem co dzisiaj wyprawiam, wszystko mnie wkur... aż się m schował i nie odzywa, zabilabym go chyba.. nie ma rzeczy ktora by mnie nie zlościlaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
deJzi wrote:kurcze ja jutro na bete po raz drugi... sram w porty
mnie kreci w brzuchu jak na okres piersi w ogolę nie bola... mam stracha
A jaka miałaś pierwszą? Bo nie pamiętamZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:kurcze ja jutro na bete po raz drugi... sram w porty
mnie kreci w brzuchu jak na okres piersi w ogolę nie bola... mam stracha
A jaka miałaś pierwszą? Bo nie pamiętam
903 na wykresie napisane mam w notatkach
tak tak, widzialam, no to wysoka masakra dzisiaj ze mną...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny