Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoza wrote:Cześć kobietki Ale ten maj owocny dla was-super!
U mnie jakoś dziwnie ten miesiąc przebiega, wczoraj i przedwczoraj miałam jakieś brązowe nawet nie mogę nazwać tego plamieniami bo malutko tego było brązowy śluz.
Jakaś infekcja czy jak ? Niby był to 12 i 13 dzień cyklu.
może to na owulkę taki sluz a nie na infekcje -
Miriam- właśnie czytałam coś takiego że to przed owulacją może być takie plamienie - nigdy tak nie miałam i sama nie wiem. W sumie może po luteinie zmienił mi się jakoś cykl .
Jutro idę do lekarza ,zobaczymy co tam mi powie i pewnie wraz da luteinę.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoza wrote:Miriam- właśnie czytałam coś takiego że to przed owulacją może być takie plamienie - nigdy tak nie miałam i sama nie wiem. W sumie może po luteinie zmienił mi się jakoś cykl .
Jutro idę do lekarza ,zobaczymy co tam mi powie i pewnie wraz da luteinę.
kochana też tak nigdy nie miałam a po poronieniu jestem 3 miesiący i tak mi się zrobiło mi może się tak zrobiło od wiesiołka albo ziól ks sroki a ty łykasz coś na owulacje albo na śluz ? -
nick nieaktualnyanika wrote:
KOCHANA GRATULUJĘ i zarażaj nas tu -
nick nieaktualnyanika wrote:
pięknie Anika gratuluję aż się uśmiech na twarzy sam pojawia
-
nick nieaktualnyIwo123 wrote:Witam Was dziewczynki z rana.
No i test negatywny wyszedł
Temperatura nadal wysoka, może źle wyznaczo mi ovu
Już sama nie wiem co z tym moim wykresem
kochana a jakie masz cykle ? może zrób jutro test innej firmy albo zerknij na niego później ja tak miałam że mi wyszedł negatywny a po 12h były 2 jasne krechy i na następny dzień poleciałam po dwa kolejne i były już grube ładne krechy -
nick nieaktualnyanika wrote:Niusia- u Ciebie bardzo pozytywnie.tez mialam cos w rodzaju plamien implatacyjnych po 7dc 3mam kciuki
No Kochana niby wykresik jakoś wygląda, ale nie chcę się nakręcać tak jak w tamtym miesiącu i znowu się rozczarować...także cierpliwie czekam...dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie, jakby cały czas coś się ze mnie "lało" - przepraszam za wyrażenie...pojawiło się wiecej śluzu, głowa boli i mam zawroty. Powiedz KOchana jak TY się czułaś przed spodziewaną @ która nie przyszła??? -
nick nieaktualny
-
hej Maleństwa moje, moj D. chory i chyba mnie zaraził... ja wizytkę mam za kilka dni bo brzuszek boli w boku, a gin juz niecierpliwy ,zeby zobaczyć "swoje" dzieło
Jutro jade na urodzinko-imieniny babci, to juz mnie tam opchają, mama o to zadba, codzień dzwoni jak tam, co tam, czy nic nie boli, czy odpoczywam....
A co u Was?
Anika- ja też mam dużo śluzu...bardzo..ale to niby normalne, oczyszcza to co zbędne i jest wytworem łożyska. Nawet nie wiesz jaki D. jest zadowolony, biust urósł, ochota na jeszcze większa, śluz jest...Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Proszę się tu z rana nie nakręcać, bo to źle wpływa na psychikę.
Witam z kawką
U mnie spory skok temperatury, czyli owulacja była. Zmierzę jeszcze z dwa dni żeby na wykresie mi zaznaczyło i odkładam termometr. Ten cykl w takim razie będzie krótszy niż 30dni.maximka84 lubi tę wiadomość