Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Mam pytanko do ciężarowek Czy przeczuwałyscie,że ten dany miesiąc będzie tym szczęsliwym? czy czułyscie się jakoś inaczej, że bedzie ciąża a nie @ ?? Ciekawa jestem bo ja póki co czuje się bardziej okresowo
mnie bolały na maksa piersi, zresztą cały czas mnie bolą i żyłki były widoczne już przed @, po drugie smak w ustach a po trzecie zwroty i bóle głowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Mam pytanko do ciężarowek Czy przeczuwałyscie,że ten dany miesiąc będzie tym szczęsliwym? czy czułyscie się jakoś inaczej, że bedzie ciąża a nie @ ?? Ciekawa jestem bo ja póki co czuje się bardziej okresowo
Tak jak już dziewczyny pisały, cycuszki bolały, sutki zwłaszcza, i dziwny bol, niby na @ ale jednak troszke inny, i mimo że lekarz spisal ten miesiąc u mnie na straty i ja po nim również to i tak cos czułam, że to nie koniec wrażeń w maju..i po wizycie testZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
A ja się czuję dziś tak niekomfortowo, jak nigdy. Dziś mój 20dc i prawdopodobnie 8d po owulacji. Jak to tak ma dalej wyglądać, wysiadam. Nie wiem, czy mój organizm zwariował, czy to skutki duphastonu. Chociaż ten ostatni miał łagodzić skutki napięcia przedmiesiączkowego a nie potęgować.
Moje pytanko do dziewczyn, które biorą duphaston w drugiej połowie cyklu. odczuwacie jakieś zmiany po nim?
Ja nawet w nocy się budzę i czuję ból w podbrzuszu. Bolą mnie plecy. Ciągnie okropnie w pachwinach. Kłuje w okolicy jajników. Czuję tam skurcze. Chyba oszaleję. Wczoraj przy kichnięciu, myślałam że nie dam rady. Jakby mi ktoś nóż w brzuch wbił, taki ból. Dziś ledwie objechałam do poradni. 30km za kierownicą razy dwie strony. Na światłach, naciskając sprzęgło, myślałam, że nie dam rady. Aż mały zapytał się co się dzieje. Chodzę tylko w getrach albo rajstopach. Nie ma szans na dżinsy.
Mogłabym już dostać tą wredną @...
A lekarz twierdzi, żem zdrowa jak ryba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2013, 15:46
-
Asi wrote:A może ktoś się urządza ....? I będzie milusia niespodzianka Powodzenia
Byłoby cudownie ale równie dobrze może być @, tylko dlaczego tak bolesna?
Mój syn właśnie, widząc, że zwijam się z bólu w kuchni, podszedł i pyta co mi jest. Więc tłumaczę, że mnie brzuch boli a on na to, że może mam tam dzidziusia. Ja oczywiście, że jeszcze nie wiadomo. Więc co zrobił. Szybkie zastanowienie i podał mi, stojącą na blacie, szklankę wody ze słowami, żebym się napiła, to mi pomoże.
I właśnie po to się ma dzieci, żeby ci na starość miał kto szklankę wody podać... hi hijuicca, Asi, HOPE83, kaarolaa, Konwalia lubią tę wiadomość
-
hej , u mnie jedna krecha no ale test miała robić w sobotę , ale postanowiłam zrobić bo cały czas (od owulki kłuje mnie w jajniku i ból jak na @ jak @ nie przyjdzie w sobote jeszcze raz
pozdrawiam
Co się odwlecze to nie uciecze