Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Koza wrote:Emilko- mój jak jak go nie wezmę w obroty to sam to nic nie zrobi ,ale jak Twój pracowity to dobrze
ann21- skrobnij coś ,nie ma co tak ukradkiem.
Poprawiłyście mi humor kobietki
To i ja skrobam wypiłam capucinno to moje nowe zamiennik kawy inka mi nie smakuje i teraz robie obiadzik rosołek a co tam u was dziewczyny?Gośśśka lubi tę wiadomość
-
A wiecie co Wasza czarownica robi na obiad? Łazanki z kapustą i grzybami....
Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Gossska,Maximka- tak wy takie stare D. że zaraz nic tylko umierać Śmieje się tylko oczywiście.
ann21- rosołku by się zjadło ,ojj już dawno nie jadłam.
Jako że mam już na tą chwile wszystko gotowe i do tego miasta nie chce mi się iść:
molestuje dziś laptopa i pindole nie robię nic więcej
Dam edita bo widzę że wszystkie robicie coś dobrego , u mnie gulasz dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 10:33
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza wrote:Gossska,Maximka- tak wy takie stare D. że zaraz nic tylko umierać Śmieje się tylko oczywiście.
ann21- rosołku by się zjadło ,ojj już dawno nie jadłam.
Jako że mam już na tą chwile wszystko gotowe i do tego miasta nie chce mi się iść:
molestuje dziś laptopa i pindole nie robię nic więcej
Dam edita bo widzę że wszystkie robicie coś dobrego , u mnie gulasz dziś.
Dzień leniuch zrób sobie -
A potem sie dziwią że im tylki rosną, jak tu tylko o żarciu
maximka84 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
muszę iść wymyć naczynie graliśmy z mężem w karty w 1000 przegrany miał wymyć naczynia,a że mój misiek zdecydował się dzisiaj zrobić nam śniadanko to mam ich sporo,gra była bardzo emocjonująca no ale co z tego......przegrałam
maximka84, mikusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koza wrote:ann21- tak zrobię do czasu kiedy mój mąż mi lapka nie ukradnie
Emilka- oj tam , kiedyś się schudnie Mi to graj ,zawsze było : "ty coś jesz?" ,teraz śmieją się że mi w małżeństwie się powodzi.
ja nawet nie mogę utyć, liczę że w ciąży nabiorę figury, bo waga odkąd pamiętam 45 nie przekracza..a ladnie to nie wyglądabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Koza wrote:ann21- tak zrobię do czasu kiedy mój mąż mi lapka nie ukradnie
Emilka- oj tam , kiedyś się schudnie Mi to graj ,zawsze było : "ty coś jesz?" ,teraz śmieją się że mi w małżeństwie się powodzi.
ja nawet nie mogę utyć, liczę że w ciąży nabiorę figury, bo waga odkąd pamiętam 45 nie przekracza..a ladnie to nie wygląda
Boshe, też chce być taka szczuplutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam 72/73 przy wzroście 176