Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak właśnie myślę. Mam tyko nadzieję, że @ nie przyjdzie między piątkiem a poniedziałkiem. Każdy inny termin mi pasuje ;)

mamuleska lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif
    Mam prawie identyczne zdjęcie z synkiem, jak twój awatar. Jak był malutki miałam obsesję fotografowania jego rączek i stópek. Zawsze jak się pojawiasz na forum, przypominasz mi o tym.

Klif lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Dzień doberek :)
    Ja się dziś nie bardzo czuję, coś na żołądku mi chyba siadło. Wczoraj jakieś skurcze podbrzusza wieczorem dostałam, ledwo z łazienki do łóżka doszłam :(
    Z samego rana pojawił mi się rozciągliwy bezbarwny śluz , a dziś 25dc ... chyba @ nadchodzi ... ma jeszcze parę dni ale już się zapowiada menda :(

maximka
    Ja tak liczyłam, że tobie też się uda. Razem miałyśmy @ w zeszłym miesiącu...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka ja też chyba na czerwcowe staranka sie przesunę. jak to mój mąż mówi że przynajmniej sobie ją wychowałam jak się zapowiada pare dni wcześniej a nie tak bez uprzedzenia przychodzi.wiec moja planowo w czwartek wpadnie w odwiedziny.wolała bym na weekend a nie w pracy się z nia męczyc

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    eeee nie ma się co nastawiać. Ręce mi opadły po tym negatywnym teście.Jakoś tak podświadomie liczyłam, że zobaczę II kreski.
    Jeśli @ się nie pojawi to zrobię znowu test, jak nie to nie!

ash ale jeszcze nie trac nadzieji, ja tak miałam ze 2 dni po terminie @ zrobiłam i wyszedł negatywny a 3 dni pozniej juz kreska była, czyli musiałam 5 dni po terminie poczekac zeby zobaczyc II kreseczki :)

• ash Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się mówi...co ma być to będzie :D

ug3715nmrb0zdbvc.png

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez w 1 5dni po terminie zobaczyłam 2 kreski a teraz jakoś jestem bardzo niecierpliwa ale czekam dzielnie do czwartku.a co do przeczuć to jednak kobiece przeczucia przynajmnij co do ciąży to się sprawdzają przynajmniej u mnie.

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale trzymam mocno kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam do jutra, moze do czwartku. zobaczymy co bedzie ale mam przeczucie ze jednak @ przyjdzie :(

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuków nigdy nie za wiele.Ja pamiętam jak zrobiłam betę w styczniu w piątek i miałam cały weekend nie przespany czułam podświadomie że coś jest nie tak i w poniedziałek pobiegłam szybko na drugą i było polowe mniej, i niech mi ktoś powie że kobieta nie ma przeczuć. dlatego teraz będę bała się podświadomie iść na betę. Ale do końca mają jeszcze trochę czasu i tak myśle że jeszcze ze 3 zostaną mamuśkami;p;p

relg3e5ejwatx9hx.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziwczyny :) ja ledwo żyję..od kilki dni mam mega niskie ciśnienie 40/80 :/ Mam nakaz picia kawy od której mnie mdli...super!

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja ci powiem ze w obu ciazach tak miałam, wiedziałam ze cos sie dzieje i bałam sie najgorszego. i niestety moje przeczucia były słuszne. dlatego o drugiej ciazy nie mowiłam nic rodzicom bo nie chciałam żeby przezywali to jeszcze raz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety kochana jak mus to mus, moze probuj po malutkich łyczkach co chwila ja pic, nie wiem. ja kawy nie pije to nie wiem.

• Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie wydaje mi się, że powoli ustaje. Z koloru brunatnego znów robi się kawa z mlekiem. I zaczynam mieć sucho. Czekam, co przyniesie czas.
    Hope, a byłaś już u gina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:41

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze byc jak dziewczyny pisza plamienie implantacyjne. wiem ze nie chcesz sie nastawiac ze ta ciaza, ale moze juz cos sie tam dzieje :) ja tez tak miałam w tamtym cyklu dwa dni plamienia, a pozniej skojarzyłam ze to było to. trzymam kciuki kochana :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hope pij pij jak najwięcej może przepijaj ją czymś innym dla zabicia smaku jak mus to mus.klif jak plamienie ustaje to bardzo dobrze może coś się jednak kroi

relg3e5ejwatx9hx.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam na zakupki miłego dnia

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanych zakupow pa :)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klif - byłam u lekrza gin tydzień temu,wszystko ok z dzidzią..dwa dni temu dzwoniłam do niego z powodu tego ciśnienia i mojego złego samopoczucia..kazał nadal brać duphaston no i pić kawę, bo póki co nie da się mi inaczej pomóc bo to I trymestr ciąży..Ja przed ciążą kochałam kawę!Ale od dwóch tyg sam zapach powoduje,że ląduje przy kiblu...nic,jakoś to przetrwam..

82doi09kxiyf6x26.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam,że moja koleżanka, która zaginęła 10 kwietnia (wyszła z domu i nikomu nic nie powiedziała i gdzieś się udała, nie wiadomo gdzie) została wczoraj znaleziona nieżywa..masakra

82doi09kxiyf6x26.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ