Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Dzień doberek
Ja się dziś nie bardzo czuję, coś na żołądku mi chyba siadło. Wczoraj jakieś skurcze podbrzusza wieczorem dostałam, ledwo z łazienki do łóżka doszłam
Z samego rana pojawił mi się rozciągliwy bezbarwny śluz , a dziś 25dc ... chyba @ nadchodzi ... ma jeszcze parę dni ale już się zapowiada menda
maximka
Ja tak liczyłam, że tobie też się uda. Razem miałyśmy @ w zeszłym miesiącu... -
maximka ja też chyba na czerwcowe staranka sie przesunę. jak to mój mąż mówi że przynajmniej sobie ją wychowałam jak się zapowiada pare dni wcześniej a nie tak bez uprzedzenia przychodzi.wiec moja planowo w czwartek wpadnie w odwiedziny.wolała bym na weekend a nie w pracy się z nia męczyc
-
nick nieaktualnyash wrote:eeee nie ma się co nastawiać. Ręce mi opadły po tym negatywnym teście.Jakoś tak podświadomie liczyłam, że zobaczę II kreski.
Jeśli @ się nie pojawi to zrobię znowu test, jak nie to nie!
ash ale jeszcze nie trac nadzieji, ja tak miałam ze 2 dni po terminie @ zrobiłam i wyszedł negatywny a 3 dni pozniej juz kreska była, czyli musiałam 5 dni po terminie poczekac zeby zobaczyc II kreseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kciuków nigdy nie za wiele.Ja pamiętam jak zrobiłam betę w styczniu w piątek i miałam cały weekend nie przespany czułam podświadomie że coś jest nie tak i w poniedziałek pobiegłam szybko na drugą i było polowe mniej, i niech mi ktoś powie że kobieta nie ma przeczuć. dlatego teraz będę bała się podświadomie iść na betę. Ale do końca mają jeszcze trochę czasu i tak myśle że jeszcze ze 3 zostaną mamuśkami;p;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klif - byłam u lekrza gin tydzień temu,wszystko ok z dzidzią..dwa dni temu dzwoniłam do niego z powodu tego ciśnienia i mojego złego samopoczucia..kazał nadal brać duphaston no i pić kawę, bo póki co nie da się mi inaczej pomóc bo to I trymestr ciąży..Ja przed ciążą kochałam kawę!Ale od dwóch tyg sam zapach powoduje,że ląduje przy kiblu...nic,jakoś to przetrwam..