Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale może próbuj troszkę jej pić. Nie dobrze jest mieć takie ciśnienie. Wyczytałam w internecie, że podobno sól podnosi ciśnienie i przy niskim powinno więcej się solić i dużo wody pić
O kurczę, przykro mi HopeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 08:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczynki moje drogie
Klif- fajnie ze czekasz na mnie ja jestem w pracy i od rana awaria internetu, dopiero przed momentem naprawili
Klifku nie chce cie nakrecac ale ja cos czuje ze u ciebie to chyba byla implantacja. niczego podobnego wczesniej nie mialas , i jestes kilka dni po owu- no coz pozostaje nam tylko czekac...
U mnie tempka odbila w góre, a wraz z tym powrocila nadzieja
Zaraz patrze na twoj wykresio-ciekawe co tam zaznaczylas -
nick nieaktualnyja ci powiem ze juz mam 3 lekarza, dwaj poprzedni mowili ze takie rzeczy przeciez sie zdarzaja i to norma jest i mam sie nie przejmowac. pozniej przeciez zajeło mi 17 cykli po pierwszym poronieniu zeby zajsc drugi raz. lekarz powiedział, ze cieszy sie ze w koncu udało sie zajsc po tak długim czasie, bo leczenie dało juz jakies skutki, wiem ze mam zrosty na macicy i to mogło spowodowac 2 poronienie. teraz kolejna wizyta 10 czerwca i zaczynamy jakies powazniejsze leczenie mam nadzieje.
-
nick nieaktualny