Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co mnie wkurza w tym moim dziwnym stanie, ni to ciąża ni to niewiadomo co? Że się cholerka przeciągnąć rano nie mogę jak człowiek. Jakby mi ktoś w miednicy zamiast więzadeł jakieś przykrótkie linki pomontował. Jakby tam się nic nie naciągało a każda próba tak boli. Muszę się też pilnować jak coś robię bo przy skręcie tułowia czy kichnięciu zwykłym, jest tak samo przyjemnie.
Ale za to mogę pić kawę, przynajmniej póki co. Modlę się żeby mi nie obrzydła. To moja miłość.Asi lubi tę wiadomość
-
Klif jakbym mogła to mojego syna bym ci przesłała, jest lepszy niż usg i wszystkie testy razem wzięte. Albo ma szczęście albo w jego wieku ma się jakiś szósty zmysł jeszcze. Moim koleżankom w ciąży przepowiadał z powodzeniem (100%) płeć dzieci. A mnie w zeszłym cyklu powiedział, że w moim brzuchu nikt nie mieszka. Za to w sobotę wieczorem, przy kąpieli, przytulił się do mojego brzucha i sam z siebie zapowiedział, że mam tam dzidziusia. Jakaś magia jak dla mnie.
Asi, maximka84, Klif, HOPE83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Ja się dziś nie bardzo czuję, coś na żołądku mi chyba siadło. Wczoraj jakieś skurcze podbrzusza wieczorem dostałam, ledwo z łazienki do łóżka doszłam
Z samego rana pojawił mi się rozciągliwy bezbarwny śluz , a dziś 25dc ... chyba @ nadchodzi ... ma jeszcze parę dni ale już się zapowiada menda -
Asi wrote:Ja też uwielbiam kawę i póki co nie mam obrzydzenia ale za dużo nie chcę pić bo boję się żeby nie zaszkodziła. ormalnie to nawet do 10 potrafiłam wypić
Ja raczej degustuję niż piję. W poprzedniej ciąży nawet mi lekarz pozwalał oficjalnie. Leciałam z nóg z ciśnieniem 90/50. Raz w życiu zasnęłam na siedząco.Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyash wrote:Mam strasznie wrażliwe piersi, sutki na maxa bolą, brzuch jak na okres.
Cykle mam 30 dniowe, więc @ spóźnia się dopiero 2 dni.
Test robiłam dzień przed planowanym @, ale wyszedł negatywny
czyli jest jeszcze nadzieja
albo z tego stresu @ się spóźnia - też może być ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:No wiem, że tłuczecie, ale nie chcę się nakręcać bo potem okaże się, że sie nie udało i będzie dupa blada. deJzi a miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Mnie tak delikatnie pobolewa podbrzusze. Takie uczucie jak na @ troszkę, ale nie do końca takie.
brzuch nie bolal pprostu sobie polecialo i tyle nie pamietam .... wiesz co moze nawet i lepiej pomysł sobie ze ten cykl to nie wypal... czejak na @ wyluzuj -
nick nieaktualnymamuleska wrote:A mnie test dziś nadal niewyraźny wylazł. A do 13.00 muszę czekać na wynik bety. Chociaż znając mojego męża, spieszyć się z odbiorem nie będzie. Więc i może do wieczora będę czekać
W czwartek muszę powtórzyć badanie. I to dopiero będzie stresior.
Ale mam osobiście mieszane uczucia. Jakoś nie mogę się odnaleźć...
kochana kazda z nas ma takie uczucia nie jakie ... tak to jest na poczatku.. gorsze niz czekanie na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:44