Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybuuuuu tak siedzie i ta ciaza taka mi obojetna, tak sie czuje, i na pewno jeszcze tydzien tak bede siedziala obojetnie az do wizyty u ginia..
w czwartek pojde na bete to zobaczymy czy rosnie zdrowo..
ach ide sobie zrobic sikanca bo dawno nie robilam to mnie powinno pocieszycAsi lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:buuuuu tak siedzie i ta ciaza taka mi obojetna, tak sie czuje, i na pewno jeszcze tydzien tak bede siedziala obojetnie az do wizyty u ginia..
w czwartek pojde na bete to zobaczymy czy rosnie zdrowo..
ach ide sobie zrobic sikanca bo dawno nie robilam to mnie powinno pocieszyc
Wiesz ja mam podobnie...do tego wizytę mam 05.06 to za dwa tyg. zwariuje do tego czasu...i ta ciągła schiza żeby wszystko był dobrze -
Klif wrote:Cześć dziewczynki Ja nie rozumiem tego, co się dzieje. Jedno co mi się nasuwa, to to że chyba naprawdę ta @ przyjdzie dużo wcześniej. Dziś mam plamienie takie brunatne. Temperatura niby się zatrzymała i nie spada. Eh... co jest grane?
Ja miałam takie plamienie w pierwszej ciąży i byłam na podtrzymaniu ,może dlatego tak się boję terazdeJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Cześć dziewczynki Ja nie rozumiem tego, co się dzieje. Jedno co mi się nasuwa, to to że chyba naprawdę ta @ przyjdzie dużo wcześniej. Dziś mam plamienie takie brunatne. Temperatura niby się zatrzymała i nie spada. Eh... co jest grane?
klif a pierwszy raz tak masz?? czy za kazdym razem?? -
nick nieaktualnyKlif wrote:deJzi pierwszy raz tak mam. Mam plamienie 1 dzień przed okresem, ale do okresu jeszcze 8 dni. Wczoraj wyglądało to jak właśnie pierwszego dnia przed okresem, a dziś wygląda to jak końcówka okresu. Takie brunatne brudzenie.
mysle ze to inplantacja ja tak mialam 2 dni plamienia w 6 dzien czy 4 po owulce i okazalo sie pozniej ze ciaza wiec trzymam kciuki -
Klif wrote:deJzi pierwszy raz tak mam. Mam plamienie 1 dzień przed okresem, ale do okresu jeszcze 8 dni. Wczoraj wyglądało to jak właśnie pierwszego dnia przed okresem, a dziś wygląda to jak końcówka okresu. Takie brunatne brudzenie.
cześć
Kurcze, to my ci wszystkie tłuczemy, że to może być właśnie TO a ty szukasz dziury w całym. Odpoczywaj i daj działać naturze. -
No wiem, że tłuczecie, ale nie chcę się nakręcać bo potem okaże się, że sie nie udało i będzie dupa blada. deJzi a miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Mnie tak delikatnie pobolewa podbrzusze. Takie uczucie jak na @ troszkę, ale nie do końca takie.
mamuleska lubi tę wiadomość
-
A mnie test dziś nadal niewyraźny wylazł. A do 13.00 muszę czekać na wynik bety. Chociaż znając mojego męża, spieszyć się z odbiorem nie będzie. Więc i może do wieczora będę czekać
W czwartek muszę powtórzyć badanie. I to dopiero będzie stresior.
Ale mam osobiście mieszane uczucia. Jakoś nie mogę się odnaleźć... -
ja tak sobie pomyślałam że fajnie by było wcześniej zaszłam po 4 mies bez zabezpieczeń,ale gin mnie nakręcił na tej wizycie. ale tak sobie myśle że jak 1 raz zaszłam tzn że jest wszystko ok z nami i to kwestia czasu przeżyje jeszcze pare cykli z tą wredną ciotką
-
Klif wrote:No wiem, że tłuczecie, ale nie chcę się nakręcać bo potem okaże się, że sie nie udało i będzie dupa blada. deJzi a miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Mnie tak delikatnie pobolewa podbrzusze. Takie uczucie jak na @ troszkę, ale nie do końca takie.
Się nie nakręcaj i nie szukaj objawów. Po prostu zwolnij przez kilka dni. Nie przemęczaj się, nie dźwigaj ipt. I nie stresuj, że to @. Możliwe, że to nie ten miesiąc jeszcze ale po co niepotrzebnie przeżywać porażkę. Daj z siebie teraz maksimum.Asi lubi tę wiadomość
-
Mamuleska no ja właśnie się nie nakręcam. Po prostu nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie mogę się nie przemęczać, bo w piątek mam wyjazd z pracy i będę musiała trochę połazić z ciężkim plecakiem. W tym cyklu naprawdę dałam sobie na luz, nie szukam objawów wyssanych z palca, ale te plamienia mam rzeczywiście. Jeśli to ma być na @ to lepiej żeby przyszła jeszcze dziś lub jutro, żeby nie mieć na wyjeździe tych najgorszych dni okresu. Czas pokaże...
Mamuleska Twoja beta na pewno będzie piękna i wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:11