Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuuu tak siedzie i ta ciaza taka mi obojetna, tak sie czuje, i na pewno jeszcze tydzien tak bede siedziala obojetnie az do wizyty u ginia..
    w czwartek pojde na bete to zobaczymy czy rosnie zdrowo..
    ach ide sobie zrobic sikanca bo dawno nie robilam to mnie powinno pocieszyc :)

Asi lubi tę wiadomość

• Asi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    buuuuu tak siedzie i ta ciaza taka mi obojetna, tak sie czuje, i na pewno jeszcze tydzien tak bede siedziala obojetnie az do wizyty u ginia..
    w czwartek pojde na bete to zobaczymy czy rosnie zdrowo..
    ach ide sobie zrobic sikanca bo dawno nie robilam to mnie powinno pocieszyc :)

Wiesz ja mam podobnie...do tego wizytę mam 05.06 to za dwa tyg. zwariuje do tego czasu...i ta ciągła schiza żeby wszystko był dobrze

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) Ja nie rozumiem tego, co się dzieje. Jedno co mi się nasuwa, to to że chyba naprawdę ta @ przyjdzie dużo wcześniej. Dziś mam plamienie takie brunatne. Temperatura niby się zatrzymała i nie spada. Eh... co jest grane?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Cześć dziewczynki :) Ja nie rozumiem tego, co się dzieje. Jedno co mi się nasuwa, to to że chyba naprawdę ta @ przyjdzie dużo wcześniej. Dziś mam plamienie takie brunatne. Temperatura niby się zatrzymała i nie spada. Eh... co jest grane?

Ja miałam takie plamienie w pierwszej ciąży i byłam na podtrzymaniu ,może dlatego tak się boję teraz

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:

klif a pierwszy raz tak masz?? czy za kazdym razem??

• Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi ale ja jestem dopiero w 7 dniu fazy lutealnej, która zwykle trwa ok. 15 dni. Termin @ mam na 31 maja, więc to raczej nie ma nic wspólnego z ciążą. Tylko ciekawa jestem z czym? Chyba dostanę po prostu @

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi pierwszy raz tak mam. Mam plamienie 1 dzień przed okresem, ale do okresu jeszcze 8 dni. Wczoraj wyglądało to jak właśnie pierwszego dnia przed okresem, a dziś wygląda to jak końcówka okresu. Takie brunatne brudzenie.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim :) a ja dostałam jednak @ na dobre ale wiedocznie tak miało być i to nie mój czas jeszcze, następne starania zaczynam w lipcu. Powodzenia wszytkim życzę :)

atdc8iikup31msj2.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam przeczucie że będzie @ więc się już nastawiłam.Ale czego ja się spodziewałam takie cuda jak zaskoczenie w 1 cyklu się rzadko spotykają

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    deJzi pierwszy raz tak mam. Mam plamienie 1 dzień przed okresem, ale do okresu jeszcze 8 dni. Wczoraj wyglądało to jak właśnie pierwszego dnia przed okresem, a dziś wygląda to jak końcówka okresu. Takie brunatne brudzenie.

mysle ze to inplantacja :) ja tak mialam 2 dni plamienia w 6 dzien czy 4 po owulce i okazalo sie pozniej ze ciaza :) wiec trzymam kciuki

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:

cześć
    Kurcze, to my ci wszystkie tłuczemy, że to może być właśnie TO a ty szukasz dziury w całym. Odpoczywaj i daj działać naturze.

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 ja też najpierw się łudziłam, że wystarczy jedno porządne staranie i już ale to się rzadko zdarza więc prawdopodobieństwo jest małe. dlatego już teraz czekam na @ i nie robię sobie nadziei. co będzie to będzie

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem, że tłuczecie, ale nie chcę się nakręcać bo potem okaże się, że sie nie udało i będzie dupa blada. deJzi a miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Mnie tak delikatnie pobolewa podbrzusze. Takie uczucie jak na @ troszkę, ale nie do końca takie.

mamuleska lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie test dziś nadal niewyraźny wylazł. A do 13.00 muszę czekać na wynik bety. Chociaż znając mojego męża, spieszyć się z odbiorem nie będzie. Więc i może do wieczora będę czekać :(
    W czwartek muszę powtórzyć badanie. I to dopiero będzie stresior.
    Ale mam osobiście mieszane uczucia. Jakoś nie mogę się odnaleźć...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak sobie pomyślałam że fajnie by było wcześniej zaszłam po 4 mies bez zabezpieczeń,ale gin mnie nakręcił na tej wizycie. ale tak sobie myśle że jak 1 raz zaszłam tzn że jest wszystko ok z nami i to kwestia czasu przeżyje jeszcze pare cykli z tą wredną ciotką

relg3e5ejwatx9hx.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie macie, ja już też bym chciała moje pierwsze maleństwo mieć...

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • mamuleska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    No wiem, że tłuczecie, ale nie chcę się nakręcać bo potem okaże się, że sie nie udało i będzie dupa blada. deJzi a miałaś przy tym jakieś inne dolegliwości? Mnie tak delikatnie pobolewa podbrzusze. Takie uczucie jak na @ troszkę, ale nie do końca takie.

Się nie nakręcaj i nie szukaj objawów. Po prostu zwolnij przez kilka dni. Nie przemęczaj się, nie dźwigaj ipt. I nie stresuj, że to @. Możliwe, że to nie ten miesiąc jeszcze ale po co niepotrzebnie przeżywać porażkę. Daj z siebie teraz maksimum.

Asi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • madzia123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jest mamuleska uspokoisz się jak zobaczysz piękny wynik:):):)

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif masz fantastyczny wykres.
    Na mój nos będzie ok.
    A teraz Doktor Forum zaleca: Relax.
    Wypisać receptę?

Klif lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuleska no ja właśnie się nie nakręcam. Po prostu nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie mogę się nie przemęczać, bo w piątek mam wyjazd z pracy i będę musiała trochę połazić z ciężkim plecakiem. W tym cyklu naprawdę dałam sobie na luz, nie szukam objawów wyssanych z palca, ale te plamienia mam rzeczywiście. Jeśli to ma być na @ to lepiej żeby przyszła jeszcze dziś lub jutro, żeby nie mieć na wyjeździe tych najgorszych dni okresu. Czas pokaże...

Mamuleska Twoja beta na pewno będzie piękna i wysoka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 07:11

ug37px9iyhvbmwqv.png
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ