Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:Miriam wrote:ja to bym na twoim miejscu zwariowała i na bete pognała jak nic trzymam kciuki za zieloną kropkę niespodziewaną
A ja tego nie rozumiem. No ale nie wymagam, żeby każda kobieta od 4 tygodnia ciąży leżała, jak ja 4 lata temu, łykała po 10 tabletek dziennie i nosiła tylko białe majtki, żeby w razie czego, przy najmniejszym krwawym śladzie, natychmiast zareagować. Chociaż już teraz znam kilka takich osób, które zrobiłyby dużo, dużo więcej. Zawisły na lampie do góry nogami, żeby choć zwiększyć szansę na powodzenie...
takie moje luźne odczucia
kochana ja jak udało mi się zaskoczyć w grudniu po 2 latach starań to chodziłam do pracy normalnie twierdząc że ciąża to nie choroba ( pracuję w żłobku) nosiasm dzieci pracowałam normalnie z dziećmi zdrowymi i nie tylko z gilem kaszlem jak to rodzice mówią gorączka katar i kaszel mają bo zęby ida eh...jak zawsze i mam czego chciałam ... i teraz wiem że aby zobaczę ponownie II kreski idę na L4 i w nosie leże plackiem i tak jak Ty białe majtki i leżenie przynajmniej przez pierwszy trymestrmamuleska, samira lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też tak macie że po ovulacji macie strasznie twardy brzuch, macie mdłości i plecy Was bolą boja własnie tak mam zjadłam troche i wymiotować mi się chce
Kochana ja tak miałam w tym cyklu i ....skończyło się zieloną kropą Dziś odebrałam drugą bete 482mamuleska, deJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Miriam ja tę miaąłm w tamtym tygodniu sen że 2 kreseczki mi się śniły, ale niestety nie wysniły mi sie w sobotnim teście jutro czuję ze @ będzie napisz,e z rana, a jak ne to na bede poje przed prac a i wszytko bedzie jesne. Tobie życze, jak i wszytkim, że twój sen sie spełnił Miłej nocki dziewczyny:)sylwia1808
-
Asi wrote:;oniqa wrote:powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też tak macie że po ovulacji macie strasznie twardy brzuch, macie mdłości i plecy Was bolą boja własnie tak mam zjadłam troche i wymiotować mi się chce
Kochana ja tak miałam w tym cyklu i ....skończyło się zieloną kropą Dziś odebrałam drugą bete 482
Super. Idziecie jak burza. Następna może być już w tysiącach. -
jesczze raz to Miriam witam w kulbie tez pracuję w żłobku i powiem ci jedno jak zajdę to odrazu na zwolnienie, dzieci tyle chorób ze sobą przenosza że nie warto ryzykować, i do tego dzwiganie jednego ostatnio jak 1,5 rocznego co ma 18kg wagi dzwignełam to aż jajnik mnie zaczał boleć na całe szczescie na usg wtedy nic nie wyszło ale od tamtej pory mam się na mnie krzywo patrzy jak mówię, że prosze dziecko postawić bo mnei krengosłub boli, ale ja mam to daleko... tym bardziej że według przepisów bhp możemy do 12 kg dzwigać. Uważam że nie ma co w środowisku pełnym bakteri przebywać, nie chodzi o to by odizolowac sie kompletnie ale nie ma też co ryzykować, a kazdy elkarz gin jak się dowie gdzie pracujesz to bez problemu L4 wystawi
Miriam, samira lubią tę wiadomość
sylwia1808 -
kaarolaa wrote:witam wieczorkiem, ja sie dzisiaj zapisałam do lekarza, termin mam na 10 czerwca co mnie zdziwiło bo zawsze musiałam czekac znacznie dłuzej zobaczymy czy ta wizyta bedzie juz szczesliwa czy powie mi co bedziemy dalej robic w mojej sprawie
Po takim biwakowaniu...deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1808 wrote:jesczze raz to Miriam witam w kulbie tez pracuję w żłobku i powiem ci jedno jak zajdę to odrazu na zwolnienie, dzieci tyle chorób ze sobą przenosza że nie warto ryzykować, i do tego dzwiganie jednego ostatnio jak 1,5 rocznego co ma 18kg wagi dzwignełam to aż jajnik mnie zaczał boleć na całe szczescie na usg wtedy nic nie wyszło ale od tamtej pory mam się na mnie krzywo patrzy jak mówię, że prosze dziecko postawić bo mnei krengosłub boli, ale ja mam to daleko... tym bardziej że według przepisów bhp możemy do 12 kg dzwigać. Uważam że nie ma co w środowisku pełnym bakteri przebywać, nie chodzi o to by odizolowac sie kompletnie ale nie ma też co ryzykować, a kazdy elkarz gin jak się dowie gdzie pracujesz to bez problemu L4 wystawi
dokładnie tak ale w moim przypadku to mądry polak po szkodzie ale teraz to aby się dowiem biegnę do lekarza i a sio na L4 -
nick nieaktualnysylwia1808 wrote:Miriam ja tę miaąłm w tamtym tygodniu sen że 2 kreseczki mi się śniły, ale niestety nie wysniły mi sie w sobotnim teście jutro czuję ze @ będzie napisz,e z rana, a jak ne to na bede poje przed prac a i wszytko bedzie jesne. Tobie życze, jak i wszytkim, że twój sen sie spełnił Miłej nocki dziewczyny:)
mi się śniły też w tamtym miesiącu czy 2 miesiące temu ale też nic z tego myślę że to podświadomość i marzenia o 2 kreskach -
nick nieaktualnyMerida gratuluje:)
Basiulka ja tez jestem z okolic Katowic i z tego co ja wiem to nie ma u nas kiliniki leczenia niepłodności działającej w ramach nfz.
A ja jestem po wizycie, widziałam maleńkie serduszko:)
Kochane życzę każdej z Was szybkiego zaciężenia, mocno trzymam za Was kciukiMiriam, deJzi, samira, mamuleska, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:Merida gratuluje:)
Basiulka ja tez jestem z okolic Katowic i z tego co ja wiem to nie ma u nas kiliniki leczenia niepłodności działającej w ramach nfz.
Kochane życzę każdej z Was szybkiego zaciężenia, mocno trzymam za Was kciuki
to super ,musi być niesamowite uczucie ja takie doznania miałam 18 lat temu i chcę powtórki
aaa tez jestem z Katowic
a coś Emilka teraz mało pisze ?! -
samira wrote:kasiaks wrote:Merida gratuluje:)
Kochane życzę każdej z Was szybkiego zaciężenia, mocno trzymam za Was kciuki
to super ,musi być niesamowite uczucie ja takie doznania miałam 18 lat temu i chcę powtórki
aaa tez jestem z Katowic
a coś Emilka teraz mało pisze ?!
Samirka, skarbie, bo jakoś mam mniej czasu wiesz..teraz taka zalatana jestem, załatwiam pracę w tej aptece i... ogólnie jakoś mam mnostwo energii i znajduję sobie milion zajęć, mimo że zdarzaja się momenty spania na stojąco, dużo jeżdżę do rodziny, rodzina ( ta z mojej strony) do mnie, dbają, karmią, wariują a jutro wizyta SkarbieZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:kaarolaa wrote:witam wieczorkiem, ja sie dzisiaj zapisałam do lekarza, termin mam na 10 czerwca co mnie zdziwiło bo zawsze musiałam czekac znacznie dłuzej zobaczymy czy ta wizyta bedzie juz szczesliwa czy powie mi co bedziemy dalej robic w mojej sprawie
Po takim biwakowaniu...
w czasie biwaku było juz dawno po owulce takze jesli wczesniej czegos nie zmajstrowalismy to w ten weekend tym bardziej sie nie udało, ale nadzieje jeszcze mam do srodyMiriam lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:mamuleska wrote:kaarolaa wrote:witam wieczorkiem, ja sie dzisiaj zapisałam do lekarza, termin mam na 10 czerwca co mnie zdziwiło bo zawsze musiałam czekac znacznie dłuzej zobaczymy czy ta wizyta bedzie juz szczesliwa czy powie mi co bedziemy dalej robic w mojej sprawie
Po takim biwakowaniu...
w czasie biwaku było juz dawno po owulce takze jesli wczesniej czegos nie zmajstrowalismy to w ten weekend tym bardziej sie nie udało, ale nadzieje jeszcze mam do srody
A tam owulka.
Sama wiesz, że najważniejsze jest, żeby rozbić porządny obóz i się wygodnie zakwaterowaćkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny