Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytermin @ mam na 30 ale ovu zmieniło mi na 28 ale chyba nie będę szaleć i poczekam do 30 trzymaj trzymaj miejsce na liście najchętniej chciała bym już ale kurde niestety tak się nie da dziś mi się śniły dwie kreski na teście mam nadzieje że to był proroczy sen
basiulkaa_89, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
01.06 - Domi81
01.06 - doris85
07.06 - ;oniqa
08.06 - annia
10.06 - Jaga
12.06 - juicca
30.06 - Kami
- ecencia
- sylwia1808
- Jolka76
- adzia
- Iwo123
- gosia28
- Nishi ( 3 miesiace kuracji )
- annia
- Koza
- Insidia89
- Tweety
- jeszcze mam nadzieje
- sylvia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:termin @ mam na 30 ale ovu zmieniło mi na 28 ale chyba nie będę szaleć i poczekam do 30 trzymaj trzymaj miejsce na liście najchętniej chciała bym już ale kurde niestety tak się nie da dziś mi się śniły dwie kreski na teście mam nadzieje że to był proroczy sen
Jak na 30, to już 28smego po nocy, coś powinno się pokazać.
A snów nie ignoruj. Emilce się wyśniło.
Mnie wczoraj rano śniło się, że moja koleżanka położna na kawę mnie zaprosiła do szpitala, hi hi Obudziłam się i musiałam zrobić test.Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:Miriam wrote:termin @ mam na 30 ale ovu zmieniło mi na 28 ale chyba nie będę szaleć i poczekam do 30 trzymaj trzymaj miejsce na liście najchętniej chciała bym już ale kurde niestety tak się nie da dziś mi się śniły dwie kreski na teście mam nadzieje że to był proroczy sen
Mnie wczoraj rano śniło się, że moja koleżanka położna na kawę mnie zaprosiła do szpitala, hi hi Obudziłam się i musiałam zrobić test.
ile dni po owu robiłas i jaki -
Miriam wrote:mamuleska wrote:Miriam wrote:termin @ mam na 30 ale ovu zmieniło mi na 28 ale chyba nie będę szaleć i poczekam do 30 trzymaj trzymaj miejsce na liście najchętniej chciała bym już ale kurde niestety tak się nie da dziś mi się śniły dwie kreski na teście mam nadzieje że to był proroczy sen
Mnie wczoraj rano śniło się, że moja koleżanka położna na kawę mnie zaprosiła do szpitala, hi hi Obudziłam się i musiałam zrobić test.
ile dni po owu robiłas i jaki
Ja wczoraj miałam 12dpo. I robiłam test vitam, u nas kosztuje 3,2zł.
Przy synku robiłam taki nieznany test Julia, dostałam za free od przedstawiciela. Później nie widziałam ich już nigdzie. I pokazał 2 kreski a dwa dni później Pretest, reklamowany okrutnie, nic. Myślę, że marka bez znaczenia. Brałabym najtańszy dostępny ale tylko te z apteki. Przechowywanie, transport w nieokreślonych warunkach muszą mieć znaczenie. -
Miriam wrote:ja to bym na twoim miejscu zwariowała i na bete pognała jak nic trzymam kciuki za zieloną kropkę niespodziewaną
A ja tego nie rozumiem. No ale nie wymagam, żeby każda kobieta od 4 tygodnia ciąży leżała, jak ja 4 lata temu, łykała po 10 tabletek dziennie i nosiła tylko białe majtki, żeby w razie czego, przy najmniejszym krwawym śladzie, natychmiast zareagować. Chociaż już teraz znam kilka takich osób, które zrobiłyby dużo, dużo więcej. Zawisły na lampie do góry nogami, żeby choć zwiększyć szansę na powodzenie...
takie moje luźne odczucia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wieczorkiem, ja sie dzisiaj zapisałam do lekarza, termin mam na 10 czerwca co mnie zdziwiło bo zawsze musiałam czekac znacznie dłuzej zobaczymy czy ta wizyta bedzie juz szczesliwa czy powie mi co bedziemy dalej robic w mojej sprawie
Miriam, mamuleska lubią tę wiadomość