Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:A ja mam coś meeeega doła
Brzuch już zaczyna pobolewać jak na @, a ONA na weekend pewnie przylezie ... wiem wiem ... nadzieja ble ble ble ... ale z każdą @ mam dość ... to forum fajna rzecz, ale jak co chwilę którejś wychodzi pozytywny test to jakoś żal ... nie zrozumcie mnie źle - oczywiście każdej tego życzę ale jest smutek że mi jakoś nie wychodzi ... już 1,5roku ... a niby zdrowa jestem ...
bez sensu ...
od następnego cyklu chyba już nie będę tu zaglądać, nie wiem sama, ciągnie mnie tu ale i przeżywam za bardzo to wszystko chyba ...
najważniejsze, żebyś to Ty dobrze się czuła. jeśli forum Cię stresuje, po prostu odpocznij sobie od tego... ja jestem na owu dopiero pierwszy cykl i na razie mi to pomaga ale kto wie... jeśli z każdym miesiącem będę sobie robić nadzieję, dziewczynki będą pocieszać że się uda a nie będzie wychodzić... pewnie też trochę odpuszczę. najważniejsze, żeby to co robimy służyło maluszkowi, którego trzeba bez stresu 'skonstruować'(tak mówi mój mąż konstruktor) -
http://img109.imageshack.us/img109/9130/sl386087.jpg
;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
I tu na zdjęciu nie widać, ale na ekranie już kropenka się wiązała Przesyłam, przesyłam... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~> :)Bardzo dużo jest już majówek, a mój gin mówi że to pewnie nie koniec
;oniqa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
dziewczyny napiszcie co myslicie-kurde mam tak zaznaczone przez ovu na wykresie jak byk kwadrat na czerwono!... @ mam zawsze co 28 dni nigdy do tyłu ani do przodu... ost @ była 24 kwietnia i ovu zaznaczyl moj nastepny termin @ na dzisiaj ! a myslalam ze to jutro ma byc... co ja cos pomylilam?
-
Napewno nie jednaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Mikusia2 wrote:dziewczyny napiszcie co myslicie-kurde mam tak zaznaczone przez ovu na wykresie jak byk kwadrat na czerwono!... @ mam zawsze co 28 dni nigdy do tyłu ani do przodu... ost @ była 24 kwietnia i ovu zaznaczyl moj nastepny termin @ na dzisiaj ! a myslalam ze to jutro ma byc... co ja cos pomylilam?
musiałaś pomylić Kochana bo wg Twojego wykresu dzisiaj jest 28dc. to, że nigdy nie miałaś inaczej nie znaczy, że zaczniesz. ja kiedyś miałam zawsze co do dnia a teraz bez przyczyny czy zmiany leków(nie brałam) mi się rozregulowało. możliwe więc, że przyjdzie @ jutro lub dziś. Oczywiście możliwe też, że jesteś w ciąży -
nick nieaktualnymam nadzieje, ze ja tez sie teraz załapie... bo mam cos takiego ze juz piersi mnie nie bola a zawsze bolały i to mocno az do dnia @ lub przestawały dzien po. a i ten bol był nieco inny i słabszy niz zawsze. kurcze nie chce sie nakrecac, musze cierpliwie czekac do jutra, no moze do czwartku...
-
kaarolaa wrote:mam nadzieje, ze ja tez sie teraz załapie... bo mam cos takiego ze juz piersi mnie nie bola a zawsze bolały i to mocno az do dnia @ lub przestawały dzien po. a i ten bol był nieco inny i słabszy niz zawsze. kurcze nie chce sie nakrecac, musze cierpliwie czekac do jutra, no moze do czwartku...
kaarolaa trzymam mocno kciukikaarolaa lubi tę wiadomość
-
ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
poczekasz cierpliwie na jutro i bedzie wszystko wiadomo, trzymam bardzo mocno kciukin za Ciebie -
Mikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
ovu sie pomylil i stracil wiare w moich oczach