X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich dłuuudo mnie nie było ale jakoś czas leciał i nie było kiedy

po pierwsze gratuluje tym którzy ujrzeli zieloną kropeczke ;-)
    oraz tym którzy czekają na betę albo test

ja dzisiaj jadę do lekarza będzie to 1 wizyta 7tydz. to powinno już coś tam widać i mam strasznego stresiora boje się okropnie ;-( co do objawó to mam mdłości rano i wieczorem a i chuśtawki nastrojów w pracy to mam czasami takiego nerwa że musze się potrzymywać żeby komuś czegoś nie palnoć masakra jakaś.

Asi, ;oniqa lubią tę wiadomość

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dzionek zleciał zakupy zrobione teraz trzeba szybko leciec zrobić barszczyk i jeden dzień bliżej do czwartku,zbiera się na burze u mnie

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz wiem dlaczego piersi przestały mnie bolec, no oczywiscie @ zawitała, czyli kolejny cykl do niczego i znow sie zaczyna. bede pewnie znow musiała długo czekac na kolejna ciaze :( teraz kolejne starania dopiero gdzies tak w lipcu niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    witam wszystkich dłuuudo mnie nie było ale jakoś czas leciał i nie było kiedy

po pierwsze gratuluje tym którzy ujrzeli zieloną kropeczke ;-)
    oraz tym którzy czekają na betę albo test

ja dzisiaj jadę do lekarza będzie to 1 wizyta 7tydz. to powinno już coś tam widać i mam strasznego stresiora boje się okropnie ;-( co do objawó to mam mdłości rano i wieczorem a i chuśtawki nastrojów w pracy to mam czasami takiego nerwa że musze się potrzymywać żeby komuś czegoś nie palnoć masakra jakaś.

to jak wrocisz pochwal sie nowinkami i malenstwem :)

• ann21 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno to zrobie wizyta o 17.40 mam a ciągle patrze na zegarek kiedy wyruszyć bo 30minut w jedną stronę mam a cykor że szok

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    a ja juz wiem dlaczego piersi przestały mnie bolec, no oczywiscie @ zawitała, czyli kolejny cykl do niczego i znow sie zaczyna. bede pewnie znow musiała długo czekac na kolejna ciaze :( teraz kolejne starania dopiero gdzies tak w lipcu niestety :(

nie jestes sama kochana, ja dostaje silnego bolu brzucha czyli standardowo rano wstane i bede miec czerwona niespodzianke 3-majmy sie razem kochana :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    dziewczyny boje się że jakby dzidzia się zagnieżdżała a mam przeziębiony pęcherz to nici z tego będą i się nie uda miała któraś tak z Was :(

ja się starałam i brałam antybiotyk a testuje może w niedzielę,a z tego co wiem to nawet lepiej coś wziąć żurawinę a nawet do lekarza po antybiotyk jak bardzo dokucza bo nie wyleczone zapalenie pęcherza jest groźniejsze dla ewentualnej ciąży niż tabsy...

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że żdana z Was nie chce odpisać na mojego posta:(

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    dziewczyny boje się że jakby dzidzia się zagnieżdżała a mam przeziębiony pęcherz to nici z tego będą i się nie uda miała któraś tak z Was :(

Ja też obstawiałam na przeziębiony pęcherz pisałam o tym w pamiętniku ale bałam się coś brać bo gdzieś przelatywała myśl a może to ciąża ,bo czemu akurat teraz kiedy zaczeliśmy się starać dopadło mnie zapalenie pęcherza , do tego potrafiłam ryczeć z byle powodu jadłam jak szalona i ten ból podbrzusza...

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka a jak długie masz cykle z reguły? wszystko jest możliwe może się przesunęła owulacja może to ze stresu okres się spóźnia jeśli nie przyjdzie w ciągu 2 dni zrób bete albo sikańca powinno już wyjść

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze to i dobrze ze małpa przyszła :) jeden dzien szybciej cykl sie zaczał to jeden dzien szybciej owulacja, moze jeszcze cos zdzialamy zanim moje kochanie pojedzie na poligon :)

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa nie ma to jak pozytywne myslenie;):):) tak ekspresowo w drzwiach go jeszcze wykorzystasz i może akurat to zadziała;p

kaarolaa, mamuleska lubią tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    kaarolaa nie ma to jak pozytywne myslenie;):):) tak ekspresowo w drzwiach go jeszcze wykorzystasz i może akurat to zadziała;p

hehe bardzo dobra rada :) sprobuje ja wcielic w zycie ale dopiero za jakis tydzien :)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki jak dzionek mija? u Nas dziś ponuro taki dzień do poduchy normalnie :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas zaczęło się pochmurnie ale teraz świeci słońce i generalnie jest cieplutko...ja wiecznie chodzę głodna i biegam do łazienki na siusiu :)

Gośśśka lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, śliczny pęcherzyk :)

kaarola, może razem pójdziemy na lipcowe starania, jeśli ja dostanę zielone światło od ginekolog, a Tobie nie poszczęści się przed wyjazdem męża. Oczywiście życzę z całego serducha, żeby jednak się udało :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny doradzcie mi dostałam skierowanie na prolaktynę. Kiedy robic badanie z rana naczczo????

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    u nas zaczęło się pochmurnie ale teraz świeci słońce i generalnie jest cieplutko...ja wiecznie chodzę głodna i biegam do łazienki na siusiu :)

kochana życzę naj mniej dolegliwości,a tak z innej beczki że zapytm chciałabyś dziewczynkę czy chłopczyka :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie ma znaczenia najbardziej bym chciała żeby było zdrowe i grzeczne. Mam córeczkę i co prawda poród był wręcz traumatyczny ale za to córeczke w nocy spać dawała 3 lata na cycu wogóle nie chorowała a teraz moja duma . Grzeczna ,wrażliwa ,pomocna ... Ona chciałaby bardziej siostrę ale powiedziała,że brat też będzie ok. Mąż teraz chciałby synka a ja przyjmuję to co będzie choć czuję ,że to chłopak będzie ;) z córką w ciąży takie przeczucie miałam w 9 tyg i się sprawdziło :)

Gośśśka, mamuleska lubią tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    Emilka, śliczny pęcherzyk :)

kaarola, może razem pójdziemy na lipcowe starania, jeśli ja dostanę zielone światło od ginekolog, a Tobie nie poszczęści się przed wyjazdem męża. Oczywiście życzę z całego serducha, żeby jednak się udało :)

małe szanse ze sie uda, ale trzeba miec nadzieje. jeszcze w czerwcu wizyta u lekarza i moze w koncu jakies konkretne leczenie. a na lipcowych napewno sie zobaczymy kochana...

Nishi lubi tę wiadomość

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ