Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:A ja mam coś meeeega doła
Brzuch już zaczyna pobolewać jak na @, a ONA na weekend pewnie przylezie ... wiem wiem ... nadzieja ble ble ble ... ale z każdą @ mam dość ... to forum fajna rzecz, ale jak co chwilę którejś wychodzi pozytywny test to jakoś żal ... nie zrozumcie mnie źle - oczywiście każdej tego życzę ale jest smutek że mi jakoś nie wychodzi ... już 1,5roku ... a niby zdrowa jestem ...
bez sensu ...
od następnego cyklu chyba już nie będę tu zaglądać, nie wiem sama, ciągnie mnie tu ale i przeżywam za bardzo to wszystko chyba ...
Rozumiem. Forum czasem pomaga, często jednak wzmaga negatywne emocje. Pozdrawiam i ściskam mocno. Zrób sobie koniecznie urlop od komputera. -
nick nieaktualny
-
dziewczynki a mi wszystkie objawy @ jak i ciąży ustąpiły, no trochę miałam dzisiaj mdłości i nieustający apetyt ale brzuszek nie boli wcale tylko zrobił się twardy... myślę czy jutro (11dni po) mogę już robić test? chcę już wiedzieć czy tak czy nie i nie myśleć o tym ciągle bez sensu jeśli się nie udało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamuleska napisała:
Mam betę. I bukiet kwiatów.
Mąż przywiózł.
Wynik 66 a kwiaty przepiękne.
Grtaulacje:)
ja jutro jak @ nie przyjdzie zatesuje z rana ale po dzsiejszym spadku myślę że nadzejdzie. Trzymam za was kciuki. kusi mnie zeby dzsiaj pojsć jeszcze sikanca zrobic ale bojeę się rozczarowania bo z racjonalego punktu widzenia temp jest za niska. Ale psychika ludza skompliowana jest logika mówi prawde ale probuje sobie wkrecic ze jest szansa na 2 kreseczki:)sylwia1808 -
sylwia1808 wrote:mamuleska napisała:
Mąż przywiózł.
ja jutro jak @ nie przyjdzie zatesuje z rana ale po dzsiejszym spadku myślę że nadzejdzie. Trzymam za was kciuki. kusi mnie zeby dzsiaj pojsć jeszcze sikanca zrobic ale bojeę się rozczarowania bo z racjonalego punktu widzenia temp jest za niska. Ale psychika ludza skompliowana jest logika mówi prawde ale probuje sobie wkrecic ze jest szansa na 2 kreseczki:)
mam tak samo jak Ty ale może jeszcze wytrzymam bo po co patrzeć na 1 krechę a potem na @ ? ja chyba wolę poczekać, jeśli dam radę oczywiście -
samira wrote:;oniqa wrote:dziewczyny boje się że jakby dzidzia się zagnieżdżała a mam przeziębiony pęcherz to nici z tego będą i się nie uda miała któraś tak z Was
ja się starałam i brałam antybiotyk a testuje może w niedzielę,a z tego co wiem to nawet lepiej coś wziąć żurawinę a nawet do lekarza po antybiotyk jak bardzo dokucza bo nie wyleczone zapalenie pęcherza jest groźniejsze dla ewentualnej ciąży niż tabsy...
Samirka włąśnie jem żurawinke kupiłam sobie pół kilo i jem co jakiś czas jak mam ochote mam nadzieje że pomożesamira lubi tę wiadomość
-
sylwia1808 napisała:
mamuleska napisała:
Mąż przywiózł.
ja jutro jak @ nie przyjdzie zatesuje z rana ale po dzsiejszym spadku myślę że nadzejdzie. Trzymam za was kciuki. kusi mnie zeby dzsiaj pojsć jeszcze sikanca zrobic ale bojeę się rozczarowania bo z racjonalego punktu widzenia temp jest za niska. Ale psychika ludza skompliowana jest logika mówi prawde ale probuje sobie wkrecic ze jest szansa na 2 kreseczki:)
mam tak samo jak Ty ale może jeszcze wytrzymam bo po co patrzeć na 1 krechę a potem na @ ? ja chyba wolę poczekać, jeśli dam radę oczywiście
tylko ja juz 4 dzień czekam norlanie cykl u mnie trawał 32 dni dziś jest 36 i nic wiec zaryzykuje najbardziej jak mowię boje sie że cos jest nie tak, nigdy nie mialam prolemu z @ a tu zaczeliśmy się starac i masz ci los, boje sie że bede miaął problemy z fasolą jak jutro nie bedzie @ i 2 kresek to po południu wyskocze na bete i w czwartek pobiegne do gin po południu uprosze go żeby mnie przyjął bo następny cały tydzień go nie bedzie...myslicie że możle jest by fasolka była przy 36,67? raczej nie bardzi:/
sylwia1808 -
Witam wieczorkiem
Plamienie ustało całkowicie i bóle w podbrzuszu też. Zobaczymy, czy jutro rano coś się będzie działo. Mam nadzieję, że @ jeśli ma przyjść przyjdzie tak jako powinna 30-31 maja.
Mamuleska, no przecież mówiłam że będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 18:08
mamuleska lubi tę wiadomość
-
mamuleska wrote:Mam betę. I bukiet kwiatów.
Mąż przywiózł.
mój by się nie domyslił ze ma kwiaty kupic nawet pierścionka zaręczynowego nie dostałam a h..u... bogaty jest!Gośśśka, mamuleska, samira lubią tę wiadomość