X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    A ja mam coś meeeega doła :(
    :(
    Brzuch już zaczyna pobolewać jak na @, a ONA na weekend pewnie przylezie ... wiem wiem ... nadzieja ble ble ble ... ale z każdą @ mam dość ... to forum fajna rzecz, ale jak co chwilę którejś wychodzi pozytywny test to jakoś żal ... nie zrozumcie mnie źle - oczywiście każdej tego życzę ale jest smutek że mi jakoś nie wychodzi ... już 1,5roku ... a niby zdrowa jestem ...

bez sensu ...

od następnego cyklu chyba już nie będę tu zaglądać, nie wiem sama, ciągnie mnie tu ale i przeżywam za bardzo to wszystko chyba ...

:(

Rozumiem. Forum czasem pomaga, często jednak wzmaga negatywne emocje. Pozdrawiam i ściskam mocno. Zrób sobie koniecznie urlop od komputera.

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam betę. I bukiet kwiatów.
    Mąż przywiózł.
    Wynik 66 a kwiaty przepiękne.

Asi, deJzi, basiulkaa_89, ;oniqa, Emilka WSK, Gośśśka, kasiaks, Iwka, aga83 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane...mam 30 stron do nadrobienia....chyba się poddaje. Ktoś może mi pomóc i jakieś streszczenie podesłać ;]

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Mąż przywiózł.

super kochana gratulacje :)

mamuleska lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje:):):):):)

relg3e5ejwatx9hx.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a mi wszystkie objawy @ jak i ciąży ustąpiły, no trochę miałam dzisiaj mdłości i nieustający apetyt ale brzuszek nie boli wcale tylko zrobił się twardy... myślę czy jutro (11dni po) mogę już robić test? chcę już wiedzieć czy tak czy nie i nie myśleć o tym ciągle bez sensu jeśli się nie udało...

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Mąż przywiózł.

GRATULUJE ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULACJE KOCHANA :*

• sylwia1808 Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska napisała:

Mąż przywiózł.
    Grtaulacje:)
    ja jutro jak @ nie przyjdzie zatesuje z rana ale po dzsiejszym spadku myślę że nadzejdzie. Trzymam za was kciuki. kusi mnie zeby dzsiaj pojsć jeszcze sikanca zrobic ale bojeę się rozczarowania bo z racjonalego punktu widzenia temp jest za niska. Ale psychika ludza skompliowana jest logika mówi prawde ale probuje sobie wkrecic ze jest szansa na 2 kreseczki:)

sylwia1808
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1808 wrote:
    mamuleska napisała:

Mąż przywiózł.
    ja jutro jak @ nie przyjdzie zatesuje z rana ale po dzsiejszym spadku myślę że nadzejdzie. Trzymam za was kciuki. kusi mnie zeby dzsiaj pojsć jeszcze sikanca zrobic ale bojeę się rozczarowania bo z racjonalego punktu widzenia temp jest za niska. Ale psychika ludza skompliowana jest logika mówi prawde ale probuje sobie wkrecic ze jest szansa na 2 kreseczki:)

mam tak samo jak Ty :) ale może jeszcze wytrzymam bo po co patrzeć na 1 krechę a potem na @ ? ja chyba wolę poczekać, jeśli dam radę oczywiście :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ;oniqa wrote:
    dziewczyny boje się że jakby dzidzia się zagnieżdżała a mam przeziębiony pęcherz to nici z tego będą i się nie uda miała któraś tak z Was :(

ja się starałam i brałam antybiotyk a testuje może w niedzielę,a z tego co wiem to nawet lepiej coś wziąć żurawinę a nawet do lekarza po antybiotyk jak bardzo dokucza bo nie wyleczone zapalenie pęcherza jest groźniejsze dla ewentualnej ciąży niż tabsy...

Samirka włąśnie jem żurawinke kupiłam sobie pół kilo i jem co jakiś czas jak mam ochote :) mam nadzieje że pomoże :)

samira lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png

Wysłany: 21 maja 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

sylwia1808 napisała:

mamuleska napisała:

Mąż przywiózł.

mam tak samo jak Ty ale może jeszcze wytrzymam bo po co patrzeć na 1 krechę a potem na @ ? ja chyba wolę poczekać, jeśli dam radę oczywiście

tylko ja juz 4 dzień czekam norlanie cykl u mnie trawał 32 dni dziś jest 36 i nic wiec zaryzykuje najbardziej jak mowię boje sie że cos jest nie tak, nigdy nie mialam prolemu z @ a tu zaczeliśmy się starac i masz ci los, boje sie że bede miaął problemy z fasolą jak jutro nie bedzie @ i 2 kresek to po południu wyskocze na bete i w czwartek pobiegne do gin po południu uprosze go żeby mnie przyjął bo następny cały tydzień go nie bedzie...myslicie że możle jest by fasolka była przy 36,67? raczej nie bardzi:/

0ee11602114412a4eeaa9a06d7027616.png

sylwia1808
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możliwe Kochana :) niektóre dziewczyny takie mają, moja koleżanka na przykład. ważne jest czy jest spory spadek czy nie, moim zdaniem u Ciebie jest jeszcze ładnie :)

Wysłany: 21 maja 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to się okaże:) trzymam za ciebie i za was wszytkie kciuki:) ja uciekam do nauki na egazminy:) trzymajcie sie cieliutko i wasze fasolki też:*

sylwia1808
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :)
    Plamienie ustało całkowicie i bóle w podbrzuszu też. Zobaczymy, czy jutro rano coś się będzie działo. Mam nadzieję, że @ jeśli ma przyjść przyjdzie tak jako powinna 30-31 maja.
    Mamuleska, no przecież mówiłam że będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 18:08

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, a mi się znowu nie udało. Przylazła wredota. Dzisiaj bym tak o to zła, że aż na szefa nakrzyczałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2013, 18:11

Domi81, Gośśśka, Iwka lubią tę wiadomość

20110812580114.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makak w nowym cyklu na pewno się uda :)

Makak, Gośśśka, Iwka lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Makak Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, że się uda. Wszystkim nam się uda. Ja wiem, że gdzieś tam czeka na mnie małe makaczątko ;)

;oniqa, Gośśśka, Iwka lubią tę wiadomość

20110812580114.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to myślenie mi się podoba :)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Mąż przywiózł.

mój by się nie domyslił ze ma kwiaty kupic nawet pierścionka zaręczynowego nie dostałam :( a h..u... bogaty jest!

Gośśśka, mamuleska, samira lubią tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ