Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwilką

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Mikusia2 wrote:
    ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...

poczekasz cierpliwie na jutro i bedzie wszystko wiadomo, trzymam bardzo mocno kciukin za Ciebie :)

ooooooooo tylko jak tu czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

a to się liczy ? bo ja mam np. teraz 37,2 i przez ostatnie dni się to utrzymuje

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    Mikusia2 wrote:
    ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...

ovu sie pomylil i stracil wiare w moich oczach

Kochana to tylko komputer, jeden dzień pomyłki czasem się zdarza :) nie ma co zbytnio ufać maszynie :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    Mikusia2 wrote:
    Mikusia2 wrote:

ovu sie pomylil i stracil wiare w moich oczach

Kochana to tylko komputer, jeden dzień pomyłki czasem się zdarza :) nie ma co zbytnio ufać maszynie :)

racja!!!

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale świrujecie laseczki... no niezle :)

Emilka piekna foteczka kropeczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak sobie zmierzyłam tez przed chwila i w pochwie mam 37,56 a pod pacha 37,22 i tez sie zastanawiam czy cos to moze znaczyc. wiem, ze temparatury nie mierzy sie tak w ciagu dnia ale to tylko tak orientacyjnie było.

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

a to się liczy ? bo ja mam np. teraz 37,2 i przez ostatnie dni się to utrzymuje

nie wiem ja od tego tygodnia mierze popołudnuiami ze względu na prace ale zawsze po conajmniej 3 godzinach snu

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    kaarolaa wrote:
    Mikusia2 wrote:

poczekasz cierpliwie na jutro i bedzie wszystko wiadomo, trzymam bardzo mocno kciukin za Ciebie :)

ooooooooo tylko jak tu czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez czekam ale bardzo cierpliwie, nawet testu nie mam pod reka bo mi nie potrzebny narazie, spokoj kochana, to tylko jeden dzien :)

• eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

po południu i bez snu to się nie liczy :) ja tez mam sporo wyższą po południu :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny boje się że jakby dzidzia się zagnieżdżała a mam przeziębiony pęcherz to nici z tego będą i się nie uda miała któraś tak z Was :(

samira lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

po południu i bez snu to się nie liczy :) ja tez mam sporo wyższą po południu :)

1 mierzyłam o 12 i to było zaraz po śnie i była 36.7

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra jakie ja mam zachcianki zjadłam sos czosnkowy a teraz jem czekoladowe cukierki a za niedługo pewnie mnie będzie mulić

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

aha bo ja np od kilku dni mierze rano ale nie zaznaczam jej nigdzie bo chce zaczac mierzyc od nowego cyklu aby byl zachowany poczatek i wtedy bede miec porownanie, ale... @ ma byc jutro czyli w srode a temp mierze od poprzedniej srody zawsze o 7.00 rano i mam 36,5 wiec to pewnie nic nie oznacza....

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierzyłam naprawdę wierzyłam że maj bedzie dla mnie szczesliwy! to nie było nakrecanie czysta wiara! jest zla na caly swiat a najbardziej na siebie

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia2 wrote:
    eunika wrote:
    ;oniqa wrote:
    przed chwilką

aha bo ja np od kilku dni mierze rano ale nie zaznaczam jej nigdzie bo chce zaczac mierzyc od nowego cyklu aby byl zachowany poczatek i wtedy bede miec porownanie, ale... @ ma byc jutro czyli w srode a temp mierze od poprzedniej srody zawsze o 7.00 rano i mam 36,5 wiec to pewnie nic nie oznacza....

kochana napewno w jakimś stopniu sie liczy nie trać nadzieji

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    masakra jakie ja mam zachcianki zjadłam sos czosnkowy a teraz jem czekoladowe cukierki a za niedługo pewnie mnie będzie mulić

spokojnie, ja już mam mdłości drugi cykl i jem za troje ale staram się uspokoić... jak maleństwo się zagnieździ to pewnie nie będziesz tyle objawów widzieć :) najważniejsze to nie wariować :) a ten pęcherz... myślę, że to nie ma nic wspólnego z dzidzią dopóki nie bierzesz jakichś silnych leków...

;oniqa lubi tę wiadomość

• Domi81 Debiutantka

Wysłany: 21 maja 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki :) u mnie 21dc, pobolewają mnie piersiuchy, ale raczej to standardowy ból, chociaż od trzech miesięcy go nie miałam przed @. Oczekuję na @ i z nadzieją patrzę w przyszłość, chcę Wam powiedzieć, że ostsnio uczestniczyłam z M w rekolekcjach, które baaaaaaaaaaaaaardzo mnie umocniły i przyniosły wiarę w cud poczęcia pomimo lat starań i kłopotów zdrowotnych :) wierzę, że na Każdą z nas przyjdzie ten czas, kiedy zobaczymy upragnione dwei tłuściutkie krechy, a potem po czujnym czasie oczekiwania - z miłością i spełnieniem przytulimy nasze Maleństwa.

;oniqa, Mikusia2 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]2grddn3jc1wed86g.png[/link]
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    ;oniqa wrote:

spokojnie, ja już mam mdłości drugi cykl i jem za troje ale staram się uspokoić... jak maleństwo się zagnieździ to pewnie nie będziesz tyle objawów widzieć :) najważniejsze to nie wariować :) a ten pęcherz... myślę, że to nie ma nic wspólnego z dzidzią dopóki nie bierzesz jakichś silnych leków...

zawsze brałam furagine ale nie wzięłam jej dzisiaj wolę się pomęczyć zaraz pójde sie położyc to teżpomaga nie myśli sie o tym tak a po 2 zmęczona jestem bardzo

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki ide sie położyć troche kręci mi sie w głowie do usłyszenia później :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ