Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Mikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
poczekasz cierpliwie na jutro i bedzie wszystko wiadomo, trzymam bardzo mocno kciukin za Ciebie
ooooooooo tylko jak tu czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mikusia2 wrote:Mikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
ovu sie pomylil i stracil wiare w moich oczach
Kochana to tylko komputer, jeden dzień pomyłki czasem się zdarza nie ma co zbytnio ufać maszynie -
eunika wrote:Mikusia2 wrote:Mikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
ovu sie pomylil i stracil wiare w moich oczach
Kochana to tylko komputer, jeden dzień pomyłki czasem się zdarza nie ma co zbytnio ufać maszynie
racja!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:kaarolaa wrote:Mikusia2 wrote:ja jestem bardzo dociekliwa i powiem wam ze grzebałam w internecie i wszystkie pseudo kalkulatory miesiaczkowo-owulacujne pokazuja tak ja ja mysle ze @ powinna byc jutro bo cykl ma 28 dni dzis jest 28 dc a jutro pierwszy dzien nowego cyklu i pierwszy dzien @ więc nic mi się nie spóźnia a szkoda...
poczekasz cierpliwie na jutro i bedzie wszystko wiadomo, trzymam bardzo mocno kciukin za Ciebie
ooooooooo tylko jak tu czekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez czekam ale bardzo cierpliwie, nawet testu nie mam pod reka bo mi nie potrzebny narazie, spokoj kochana, to tylko jeden dzien -
eunika wrote:;oniqa wrote:przed chwilką
po południu i bez snu to się nie liczy ja tez mam sporo wyższą po południu
aha bo ja np od kilku dni mierze rano ale nie zaznaczam jej nigdzie bo chce zaczac mierzyc od nowego cyklu aby byl zachowany poczatek i wtedy bede miec porownanie, ale... @ ma byc jutro czyli w srode a temp mierze od poprzedniej srody zawsze o 7.00 rano i mam 36,5 wiec to pewnie nic nie oznacza.... -
Mikusia2 wrote:eunika wrote:;oniqa wrote:przed chwilką
po południu i bez snu to się nie liczy ja tez mam sporo wyższą po południu
aha bo ja np od kilku dni mierze rano ale nie zaznaczam jej nigdzie bo chce zaczac mierzyc od nowego cyklu aby byl zachowany poczatek i wtedy bede miec porownanie, ale... @ ma byc jutro czyli w srode a temp mierze od poprzedniej srody zawsze o 7.00 rano i mam 36,5 wiec to pewnie nic nie oznacza....
kochana napewno w jakimś stopniu sie liczy nie trać nadzieji -
;oniqa wrote:masakra jakie ja mam zachcianki zjadłam sos czosnkowy a teraz jem czekoladowe cukierki a za niedługo pewnie mnie będzie mulić
spokojnie, ja już mam mdłości drugi cykl i jem za troje ale staram się uspokoić... jak maleństwo się zagnieździ to pewnie nie będziesz tyle objawów widzieć najważniejsze to nie wariować a ten pęcherz... myślę, że to nie ma nic wspólnego z dzidzią dopóki nie bierzesz jakichś silnych leków...;oniqa lubi tę wiadomość
-
cześć kobietki u mnie 21dc, pobolewają mnie piersiuchy, ale raczej to standardowy ból, chociaż od trzech miesięcy go nie miałam przed @. Oczekuję na @ i z nadzieją patrzę w przyszłość, chcę Wam powiedzieć, że ostsnio uczestniczyłam z M w rekolekcjach, które baaaaaaaaaaaaaardzo mnie umocniły i przyniosły wiarę w cud poczęcia pomimo lat starań i kłopotów zdrowotnych wierzę, że na Każdą z nas przyjdzie ten czas, kiedy zobaczymy upragnione dwei tłuściutkie krechy, a potem po czujnym czasie oczekiwania - z miłością i spełnieniem przytulimy nasze Maleństwa.
;oniqa, Mikusia2 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
eunika wrote:;oniqa wrote:masakra jakie ja mam zachcianki zjadłam sos czosnkowy a teraz jem czekoladowe cukierki a za niedługo pewnie mnie będzie mulić
spokojnie, ja już mam mdłości drugi cykl i jem za troje ale staram się uspokoić... jak maleństwo się zagnieździ to pewnie nie będziesz tyle objawów widzieć najważniejsze to nie wariować a ten pęcherz... myślę, że to nie ma nic wspólnego z dzidzią dopóki nie bierzesz jakichś silnych leków...
zawsze brałam furagine ale nie wzięłam jej dzisiaj wolę się pomęczyć zaraz pójde sie położyc to teżpomaga nie myśli sie o tym tak a po 2 zmęczona jestem bardzo