Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia2 wrote:mamuleska wrote:Mam betę. I bukiet kwiatów.
Mąż przywiózł.
Wynik 66 a kwiaty przepiękne.
mój by się nie domyslił ze ma kwiaty kupic nawet pierścionka zaręczynowego nie dostałam a h..u... bogaty jest!
i oczywiscie gratulacjeGośśśka, mamuleska lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Mikusia patrząc na Twój wykres wynika z niego, ze nie miałaś jeszcze owulacji, więc termin @ może Ci się przedłużyć.
klif juz prostuje otuz wiem na 100 % ze dostane @ ovu wyznaczyl mi najpierw termin @ na dzsiaj nie dawalo mi to spokoju wic postanowilam tylko tak teoretycznie wpisac temp! i ovu mi przesunol termin @ na jutro tak jak jest wg moich obliczen ja od jutra zaczynam mierzyc temp codziennie tak wiarygodnie a ten wykres zaznaczylam tak z ciekawosci z ta tempka wiesz... bo jak zwykle nie mierzylam temp ale od jutra zaczynam robic to regularnie i prawidlowo jak byc powinnodeJzi lubi tę wiadomość
-
wróciłam od lekarza następna wizyta 11.06 narazie jest ciało żółte czy jakoś tak nazywała 0,36cm dostałam skierowanie na morfologie toksoplazmoze mocz grupe krwi icoś jeszcze tylko rozczytać się nie mogę. Ciąża rozwija się prawidłowo narazie serduszka nie ma bo niby za wcześnie ale przy następnej wizycie już napewno już będzie troche się uspokoiłam może ktoś robił już takie badania prywatnie? nie wiem ile to będzie kosztowało.
Mikusia2, Gośśśka, Gośśśka, kaarolaa, Asi, samira, aga83 lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Mikusia, teraz rozumiem
przepraszam ze w blad wprowadzilam,ale i tak temp nie mierzlam i chciałam sprawdzić co będzie jak troszę pokombinuje od jutra wzorowo zaczynam prowadzic wykres!!!!!!!!!!!! obiecuje!!!!!!!!Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem czy jutro ta @ do mnie przyjdzie na razie nic na to nie wskazuje i nie przyszla ani 2 ani 1 dzien wczesniej jak to bywalo przez ostatnie kilka cykli. Ale testu nie kupilam bo sie boje jak jutro nie dostane @ to kupie wtedy test. Jak na razie tylko sutki mnie bola i wieczorami miewam zgage zastanawiam sie czy w koncu sie udalo...
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:Ciekawa jestem czy jutro ta @ do mnie przyjdzie na razie nic na to nie wskazuje i nie przyszla ani 2 ani 1 dzien wczesniej jak to bywalo przez ostatnie kilka cykli. Ale testu nie kupilam bo sie boje jak jutro nie dostane @ to kupie wtedy test. Jak na razie tylko sutki mnie bola i wieczorami miewam zgage zastanawiam sie czy w koncu sie udalo...
madzianka nie stresuj koleżanki ja mam zamiar testować tak 31 maja więc o żadnych limitach ani śni mi się słuchać -
Mikusia2 wrote:mamuleska wrote:Mam betę. I bukiet kwiatów.
Mąż przywiózł.
Wynik 66 a kwiaty przepiękne.
mój by się nie domyslił ze ma kwiaty kupic nawet pierścionka zaręczynowego nie dostałam a h..u... bogaty jest!
Teraz mam nadzieję, że będzie chodził jak koło jajka, dbał i w ogóle. Poprzednim razem się nie popisał niestety. Czego, nie zapomniałam mu, wielokrotnie zresztą wypomnieć.Gośśśka lubi tę wiadomość