Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
mamuleska GRATULACJE!!!beto rośnij
Klif też tak myślę idź po luteinę.
Witam Was w ponury środowy poranek.
Maj sie jeszcze nie skończył więc ja mam nadzieje że jeszcze 3 teściki pozytywne będąWięc majóweczki trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 07:03
mamuleska lubi tę wiadomość
-
Dzięki Iwka. Zresztą wszystkim dziewczynom, które trzymały kciuki. Zainteresowanym i potrzebującym maść na odciski na łapkach wysyłam gratis.
Teraz byle zdrowo do przodu.
Miłego dzionka życzę wszystkim.
Będę zaglądać, byczę się w domciu.Iwka, deJzi lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:witajcie
oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test- negatywny. ale się nie załamuję bo dopiero 11d po i wróciłam po północy z kina a test robiłam o 5.30 więc może miał prawo nie wyjść... ale skusiłam się bo nagle tempka podskoczyła
Było za wcześnie. Pewnie coś w nocy piłaś, a mocz musi być mocno zagęszczony, żeby stężenie hormonu było wysokie. Nie wpadaj w negatywne emocje. Ja bym powtórzyła po 2 dniach. -
Klif wrote:Mamuleska, ja taką temperaturę to mam w każdym cyklu
Ja się tym denerwuję dlatego, że wyjeżdżam i nie chciałabym na wyjeździe niespodzianek. Gdybym nie wyjeżdżała to by mnie to nic nie robiło. Nie sądzę żebym była w ciąży i nie uważam żeby to ciąża była przyczyną tych plamień. Objawy mam takie jak zawsze przed @. Zobaczymy, co będzie. Teraz uciekam i zajrzę do Was wieczorem
Nie mam już do ciebie siły. Absolutnie.
Buźki
deJzi lubi tę wiadomość
-
mamuleska wrote:eunika wrote:witajcie
oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test- negatywny. ale się nie załamuję bo dopiero 11d po i wróciłam po północy z kina a test robiłam o 5.30 więc może miał prawo nie wyjść... ale skusiłam się bo nagle tempka podskoczyła
Było za wcześnie. Pewnie coś w nocy piłaś, a mocz musi być mocno zagęszczony, żeby stężenie hormonu było wysokie. Nie wpadaj w negatywne emocje. Ja bym powtórzyła po 2 dniach.
tak zrobię. teoretycznie jeszcze za 2 dni może przyjść @ więc poczekam. ale dziwnie jestem spokojniejsza po tym teście -
Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
-
madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba takpoczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj
-
nick nieaktualnyIwka wrote:deJzi a Ty kiedy masz wizytę u gin? I jak się czujesz? mąż szczęśliwy?
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwiw ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
a mezus narazie normalka nie schizuje .... moze dlatego ze bo bardzo bardzo mocno prosilam o to... ale wiecie co wykrzyczal sie na swojego szwagra .... hihihichlop mial pecha nawilol sie i oberwal
a w domu luzik.
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte... -
eunika wrote:madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba takpoczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj
Eunika a Ty dzis mialas dostac ta wredna @? -
nick nieaktualny