Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
mamuleska GRATULACJE!!! beto rośnij
Klif też tak myślę idź po luteinę.
Witam Was w ponury środowy poranek.
Maj sie jeszcze nie skończył więc ja mam nadzieje że jeszcze 3 teściki pozytywne będą Więc majóweczki trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 07:03
mamuleska lubi tę wiadomość
-
Dzięki Iwka. Zresztą wszystkim dziewczynom, które trzymały kciuki. Zainteresowanym i potrzebującym maść na odciski na łapkach wysyłam gratis.
Teraz byle zdrowo do przodu.
Miłego dzionka życzę wszystkim.
Będę zaglądać, byczę się w domciu.Iwka, deJzi lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:witajcie oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test- negatywny. ale się nie załamuję bo dopiero 11d po i wróciłam po północy z kina a test robiłam o 5.30 więc może miał prawo nie wyjść... ale skusiłam się bo nagle tempka podskoczyła
Było za wcześnie. Pewnie coś w nocy piłaś, a mocz musi być mocno zagęszczony, żeby stężenie hormonu było wysokie. Nie wpadaj w negatywne emocje. Ja bym powtórzyła po 2 dniach. -
Klif wrote:Mamuleska, ja taką temperaturę to mam w każdym cyklu Ja się tym denerwuję dlatego, że wyjeżdżam i nie chciałabym na wyjeździe niespodzianek. Gdybym nie wyjeżdżała to by mnie to nic nie robiło. Nie sądzę żebym była w ciąży i nie uważam żeby to ciąża była przyczyną tych plamień. Objawy mam takie jak zawsze przed @. Zobaczymy, co będzie. Teraz uciekam i zajrzę do Was wieczorem
Nie mam już do ciebie siły. Absolutnie.
Buźki
deJzi lubi tę wiadomość
-
mamuleska wrote:eunika wrote:witajcie oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test- negatywny. ale się nie załamuję bo dopiero 11d po i wróciłam po północy z kina a test robiłam o 5.30 więc może miał prawo nie wyjść... ale skusiłam się bo nagle tempka podskoczyła
Było za wcześnie. Pewnie coś w nocy piłaś, a mocz musi być mocno zagęszczony, żeby stężenie hormonu było wysokie. Nie wpadaj w negatywne emocje. Ja bym powtórzyła po 2 dniach.
tak zrobię. teoretycznie jeszcze za 2 dni może przyjść @ więc poczekam. ale dziwnie jestem spokojniejsza po tym teście -
Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
-
madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba tak poczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj -
nick nieaktualnyIwka wrote:deJzi a Ty kiedy masz wizytę u gin? I jak się czujesz? mąż szczęśliwy?
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwi w ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
a mezus narazie normalka nie schizuje .... moze dlatego ze bo bardzo bardzo mocno prosilam o to... ale wiecie co wykrzyczal sie na swojego szwagra .... hihihi chlop mial pecha nawilol sie i oberwal a w domu luzik.
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte... -
eunika wrote:madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba tak poczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj
Eunika a Ty dzis mialas dostac ta wredna @? -
nick nieaktualny