Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:eunika wrote:madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba tak poczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj
Eunika a Ty dzis mialas dostac ta wredna @?
ja mam nieregularne cykle i nawet wczoraj mogłam dostać ale w tym roku miałam jeden długi cykl i wg niego może to być też w piątek... dlatego nie do końca wiedziałam kiedy testować. poczekam spokojnie bo możliwe że @ się zjawi -
Trzymam kciuki za Was Ale Wy się nawzajem nakręcacie normalnie widzę podniecenie w waszych postach
No trzeba mieć nadzieję kochane mój cykl stracony i przebimbany nawet się nie łudzę. M jakiś markotny i serduszkować nie chce aż płakać mi się chce...no nic głowa do góry
I trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 08:45
-
deJzi wrote:witam sie dziewczynki
jak samopoczucie z rana?? sa jakies nowinki ktora testowala dzis
zycze duzo duzo bardzo duzo szczescia..
oczywiscie posylam fluidki i trzymam kciuki
dis 22, jeszcze tydzien i maj sie skonczy oby zakonczyl sie dla niektorych dobra nowinka
wklejam liste dla przypomnienia
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
TRZYMAM KCIUKI laseczki
a co tam u ?????
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
hej , ja juz jestem w 6 dniu nowego cyklu , test robiłam i jedna krecha była ( wydawało mi się że cos tam jest, ale to chyba moja paranoja ) czekam na owulke i działamy
ja troszkę ograniczyłam wpisy na forum żeby się nie nakręcać , ale cały czas Was podczytuję
szczęśliwym mamusiom gratuluję :* -
Brava wrote:Klif- nie martw sie, poczekaj na rozwój sytuacji a mnie i tak sie wydaje ze to fasolinka- bo na @ to za wczesnie!
Madzialenka-witaj kochana-trzymam kciuki za Ciebie i za Twoj jutrzejszy dzien
ja testuje w niedziele. oby @ nie przyszla!!!
Wole poczekac do jutra bo moze sie po prostu spoznic na wredna @ a nie chce znowu sie rozczarowac jestem realistka a moze bedzie cudowna niespodzianka jutro tylko musze w koncu kupic test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi a Ty kiedy masz wizytę u gin? I jak się czujesz? mąż szczęśliwy?
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwi w ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
a mezus narazie normalka nie schizuje .... moze dlatego ze bo bardzo bardzo mocno prosilam o to... ale wiecie co wykrzyczal sie na swojego szwagra .... hihihi chlop mial pecha nawilol sie i oberwal a w domu luzik.
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte...
I trymestr szybko zleci i objawy pójdą sobie zobaczysz A na spuchnięte dłonie i nogi to najlepsze co może być to trzeba pić dużo wody mineralnej
Kochana ciesz się bo widzę że jeszcze bardzo sceptycznie podchodzisz to swojej ciąży -
deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił. -
Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
z tymi chłopami to tak jest! Ci mówię nie tylko ty tak masz, oj my kobiety to mamy przerąbane z tymi facetami!!!!!!deJzi, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy -
deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda taki to juz typ