Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:eunika wrote:madzianka wrote:Hej dziwczynki z rana u mni @ tez jszcze nie ma i na razie nie czuje zeby miala dzis przyjsc a zawsze z rana przychodzila. Wczoraj mnie mdlilo i wieczorem milam zgage. Poczekam do wieczora i jak nie przyjdzie ta wredna @ to jutro z rana zrobie test ale sie boje. Nawet piersi mnie nie bola jak zawsze tylko sutki chyba sie za bardzo nakrecam.
chyba takpoczekaj i jutro zrób test, chyba że chcesz zobaczyć 1 kreskę tak jak ja dzisiaj
Eunika a Ty dzis mialas dostac ta wredna @?
ja mam nieregularne cykle i nawet wczoraj mogłam dostać ale w tym roku miałam jeden długi cykl i wg niego może to być też w piątek... dlatego nie do końca wiedziałam kiedy testować. poczekam spokojnie bo możliwe że @ się zjawi -
Trzymam kciuki za Was
Ale Wy się nawzajem nakręcacie normalnie widzę podniecenie w waszych postach
No trzeba mieć nadzieję kochanemój cykl stracony i przebimbany nawet się nie łudzę. M jakiś markotny i serduszkować nie chce aż płakać mi się chce...no nic głowa do góry
I trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 08:45
-
deJzi wrote:witam sie dziewczynki
jak samopoczucie z rana?? sa jakies nowinki ktora testowala dzis
zycze duzo duzo bardzo duzo szczescia..
oczywiscie posylam fluidki i trzymam kciuki
dis 22, jeszcze tydzien i maj sie skonczy oby zakonczyl sie dla niektorych dobra nowinka
wklejam liste dla przypomnienia
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka8427
TRZYMAM KCIUKI laseczki
a co tam u ?????
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
hej , ja juz jestem w 6 dniu nowego cyklu , test robiłam i jedna krecha była ( wydawało mi się że cos tam jest, ale to chyba moja paranoja ) czekam na owulke i działamy
ja troszkę ograniczyłam wpisy na forum żeby się nie nakręcać , ale cały czas Was podczytuję
szczęśliwym mamusiom gratuluję :* -
Brava wrote:Klif- nie martw sie, poczekaj na rozwój sytuacji
a mnie i tak sie wydaje ze to fasolinka- bo na @ to za wczesnie!
Madzialenka-witaj kochana-trzymam kciuki za Ciebie i za Twoj jutrzejszy dzien
ja testuje w niedziele. oby @ nie przyszla!!!
Wole poczekac do jutra bo moze sie po prostu spoznic na wredna @ a nie chce znowu sie rozczarowac jestem realistka a moze bedzie cudowna niespodzianka jutro tylko musze w koncu kupic test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi a Ty kiedy masz wizytę u gin? I jak się czujesz? mąż szczęśliwy?
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwiw ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
a mezus narazie normalka nie schizuje .... moze dlatego ze bo bardzo bardzo mocno prosilam o to... ale wiecie co wykrzyczal sie na swojego szwagra .... hihihichlop mial pecha nawilol sie i oberwal
a w domu luzik.
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte...
I trymestr szybko zleci i objawy pójdą sobie zobaczyszA na spuchnięte dłonie i nogi to najlepsze co może być to trzeba pić dużo wody mineralnej
Kochana ciesz siębo widzę że jeszcze bardzo sceptycznie podchodzisz to swojej ciąży
-
deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił. -
Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
z tymi chłopami to tak jest! Ci mówię nie tylko ty tak masz, oj my kobiety to mamy przerąbane z tymi facetami!!!!!!deJzi, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bieliznagorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
-
deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bieliznagorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkodataki to juz typ