Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie widzę po Twoich ostatnich wpisach u mnie za to spadek ochoty, czekam sobie spokojnie na @ lub na zielną kropeczkę, mam jakieś pojedyncze objawy, najbardziej to silne kucie jajnika ale nie nastawiam się, jakoś nie czuję, że to to... też robię obiadek i sprzątam a co chwilę oczywiście do komputera zaglądam
-
eunika wrote:właśnie widzę po Twoich ostatnich wpisach u mnie za to spadek ochoty, czekam sobie spokojnie na @ lub na zielną kropeczkę, mam jakieś pojedyncze objawy, najbardziej to silne kucie jajnika ale nie nastawiam się, jakoś nie czuję, że to to... też robię obiadek i sprzątam a co chwilę oczywiście do komputera zaglądam
Kochana też mam silne bóle jajnika, oczywiście w Twoim jak i w moim i wszystkich innych kobitek będzie ta zielona kropeczkaeunika lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda taki to juz typ
Też tek miałam...gbury jedne!!!deJzi lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:Mikusia2 wrote:deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda taki to juz typ
nie wieze a jak gola przelecisz obok niego to co robi ???
nic ;( -
deJzi wrote:to ja dam ci rade seksik tylko kiedy ovu.. zglodnieje nabierze apetytu
moze za duzo sexu i bokami wychodzi ???
też próbowałam właśnie tego teraz i co ostatnie serduszkowanie 5 maja było dlatego cykl stracony.....BOŻE !!!! 17 dni bez seksu chyba kupie sobie wibrator;oniqa, maximka84 lubią tę wiadomość
-
sluchajcie uwaznie! dopiero od dzis zaczynam mierzyc tempke tzn od 3 dni dopiero to robie, dzisiaj mialam 36,8 a w poprzednie dni mialam 36,5 ovu mi pokazuje ze @ miala byc wczoraj... niech ktoras spojzy na moj wykres co? dla wlasnej ciekawosci wpisalam cala tempke wymyslona prez siebie w wykres i ovu mi pokazal ze @ ma byc dzsiaj a jak ta tempke usunelam to pokazuje ze miala byc wczoraj ja mam zawsze od 12 roku zycia cykle 28 nigdy mi sie nic nie zmienia.... teraz ta tempke usunelam bo i tak nie bylo to potrzebne, sama nie wiem co myslec
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny u mnie niby ma byc dzisiaj @, ale narazie mam tylko leciutenkie plamienie. z jednej strony to tak mam przed @, ale z drugiej w poprzednim cyklu po plamieniu wyszła ciaza. moze jednak mam jeszcze jakas szanse
Iwka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witam dziewczyny u mnie niby ma byc dzisiaj @, ale narazie mam tylko leciutenkie plamienie. z jednej strony to tak mam przed @, ale z drugiej w poprzednim cyklu po plamieniu wyszła ciaza. moze jednak mam jeszcze jakas szanse
ja mam miec @ i tak sie czuje ale brzuch mnie slabo pobolewa a powninen naper.... za przeproszeniem pewnie i tak dostane... -
nick nieaktualny