X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • eunika Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie widzę po Twoich ostatnich wpisach :) u mnie za to spadek ochoty, czekam sobie spokojnie na @ lub na zielną kropeczkę, mam jakieś pojedyncze objawy, najbardziej to silne kucie jajnika ale nie nastawiam się, jakoś nie czuję, że to to... też robię obiadek i sprzątam a co chwilę oczywiście do komputera zaglądam :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    tak, ja i oczywiście negatywny. chyba za wcześnie i dodatkowo po 5 godzinach spania więc pewnie zbyt rozrzedzony mocz...

Kochana poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    właśnie widzę po Twoich ostatnich wpisach :) u mnie za to spadek ochoty, czekam sobie spokojnie na @ lub na zielną kropeczkę, mam jakieś pojedyncze objawy, najbardziej to silne kucie jajnika ale nie nastawiam się, jakoś nie czuję, że to to... też robię obiadek i sprzątam a co chwilę oczywiście do komputera zaglądam :)

Kochana też mam silne bóle jajnika, oczywiście w Twoim jak i w moim i wszystkich innych kobitek będzie ta zielona kropeczka :)

eunika lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie naszło na kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowym :) zobaczymy co wyjdzie

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo, smacznego :) mój M ma troszkę problemy z wagą więc robię rybę z piekarnika w ziołach i masełku i warzywka na parze :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    ooo, smacznego :) mój M ma troszkę problemy z wagą więc robię rybę z piekarnika w ziołach i masełku i warzywka na parze :)

też bardzo smakowicie brzmi no i również życze smacznego :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :) wpadnę później chyba że niespodziewanie @ przyjdzie to wtedy się pewnie załamię i zniknę do jutra...

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki ;)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam testowac ale czuje sie jak na @ wiec na pewno dzis dostane @ testowalam w poniedzialek ale nie z porannego moczu tylko kolo 15:00 jak od rana sobie troszke tego moczu uzbieralam i nic negatywny wiec na pewno bede miec dzis @

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
    km5scwa1m8wagzpl.png[/url
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    Mikusia2 wrote:
    deJzi wrote:
    Iwka wrote:
    bg-blockquote.jpg
    deJzi wrote:
    juicca ok powodzenia w <3 :)

Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????

No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.

jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie :)

a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie

kochana seksi bielizna :) gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy :)

ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda :( taki to juz typ :(

Też tek miałam...gbury jedne!!!

deJzi lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    deJzi wrote:
    Mikusia2 wrote:
    deJzi wrote:
    Iwka wrote:
    bg-blockquote.jpg
    deJzi wrote:
    juicca ok powodzenia w <3 :)

Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????

No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.

jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie :)

a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie

kochana seksi bielizna :) gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy :)

ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda :( taki to juz typ :(

nie wieze a jak gola przelecisz obok niego to co robi ???

nic ;(

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    deJzi wrote:
    to ja dam ci rade seksik tylko kiedy ovu.. zglodnieje nabierze apetytu :)
    moze za duzo sexu i bokami wychodzi ???

też próbowałam właśnie tego teraz i co ostatnie serduszkowanie 5 maja było dlatego cykl stracony.....BOŻE !!!! 17 dni bez seksu chyba kupie sobie wibrator :P

;oniqa, maximka84 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    HOPE83 wrote:
    Ja mam na odwrót dziewczyny... mój by mógł non stop!Czasami to ja już wymiękam..czasem brakuje już mi sił i wówczas jest w domu problem i foch..

Zamienimy się :P

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluchajcie uwaznie! dopiero od dzis zaczynam mierzyc tempke tzn od 3 dni dopiero to robie, dzisiaj mialam 36,8 a w poprzednie dni mialam 36,5 ovu mi pokazuje ze @ miala byc wczoraj... niech ktoras spojzy na moj wykres co? dla wlasnej ciekawosci wpisalam cala tempke wymyslona prez siebie w wykres i ovu mi pokazal ze @ ma byc dzsiaj a jak ta tempke usunelam to pokazuje ze miala byc wczoraj ja mam zawsze od 12 roku zycia cykle 28 nigdy mi sie nic nie zmienia.... teraz ta tempke usunelam bo i tak nie bylo to potrzebne, sama nie wiem co myslec

samira lubi tę wiadomość

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na moje @ się zbliża...

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bg-blockquote.jpg
    ;oniqa wrote:
    mnie naszło na kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowym :) zobaczymy co wyjdzie

Ale mi smaka na robiłaś :P

;oniqa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny u mnie niby ma byc dzisiaj @, ale narazie mam tylko leciutenkie plamienie. z jednej strony to tak mam przed @, ale z drugiej w poprzednim cyklu po plamieniu wyszła ciaza. moze jednak mam jeszcze jakas szanse :)

Iwka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    witam dziewczyny u mnie niby ma byc dzisiaj @, ale narazie mam tylko leciutenkie plamienie. z jednej strony to tak mam przed @, ale z drugiej w poprzednim cyklu po plamieniu wyszła ciaza. moze jednak mam jeszcze jakas szanse :)

ja mam miec @ i tak sie czuje ale brzuch mnie slabo pobolewa a powninen naper.... za przeproszeniem :) pewnie i tak dostane... :(

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • Mikusia2 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    na moje @ się zbliża...

pewnie masz racje

oeuak0s3wt902skk.png
    9ltfxzdvyikp4icy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nigdy brzuch nie boli ja opieram sie tylko na długosci cyklu i bolu biersi...no i normalnie powinien byc dzisiaj...

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ