Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:kaarolaa wrote:mnie nigdy brzuch nie boli ja opieram sie tylko na długosci cyklu i bolu biersi...no i normalnie powinien byc dzisiaj...
kaarolaa ! kochana a jak wygladalo to plamienie co pozniej okazalo sie ze to ciaza???
mi sie zaczeło w dniu spodziewanej @ wiec myslałam ze to zaczyna sie własnie małpa. takie lekko brazowo-pomaranczowe plamienie, zero zywej krwi. po 2 dniach zrobiłam test, negatywny, pozniej po kolejnuch 3 znow zrobiłam bo dalej pkresu brak tylko plamienie i wyszła druga kreska. jak sie pozniej okazało plamienie to było zwiastunem poronienia. nie zdazyłam isc do lekarza bo wizyte miałam 29 a 25 kwietnia poroniłam. z czasem plamienie było coraz mocniejsze. -
Iwka wrote:Mikusia2 wrote:deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda taki to juz typ
Też tek miałam...gbury jedne!!!
A ja mam na odwrót. Nie jeden raz dostałam na jakąś okaję "uroczy" komplecik albo do bólu seksowne majtki na jeden raz. I kto tu komu prezent zrobił??? Wiem o co chodzi i uważam, że to głupie prezenty, bez względu kto komu kupuje. -
z jednej strony to dobrze podelczę kolano bo tak by było mu za ciezko i ryzykowanie pewnie musiała bym dużo leżęc, a taknabirę wigoru z męzem prze okres leczenia i do dzieła, w między czasie zrobie sobie mnitoring cyklu itp by meisc pewnść że wszytko ok z przeczucia schowaąłm już dzisiaj nawet femibion, jak to sie mówi nie ma tego zlego co na dobrze by nei wyszło
basiulkaa_89, ;oniqa lubią tę wiadomość
sylwia1808 -
nick nieaktualnymamuleska wrote:Iwka wrote:Mikusia2 wrote:deJzi wrote:Iwka wrote:deJzi wrote:juicca ok powodzenia w
Iwka dlaczego stracony i przebimbany co sie stało ????
No serduszkować M nie chciał...ja już go nie rozumiem najpierw mi piszczy że chce potomka a teraz kiedy lekarz pomaga to on zmęczony, ząbek go boli albo focha ma na mnie ...jesteśmy razem 10 lat a czasami mam wrażenie że w ogóle go nie znam... ostatnie dni mam takie że aż serce mi się kraja. A jak go przytulam to mnie odpycha bo mówi że jestem za gorąca i mu duszno...już nie krzyczeć mi się chce ale płakać...nie mam sił.
jak ja jestem goraca a moj czuje to go odgonic nie moge od siebie
a moze grzeroslo go to moj tez mial takie momenty ze uciekal bo sex na zawolanie
kochana seksi bielizna gorsecik robia cuda przelec mu kolo nosa w takim czyms no i szpileczki to zobaczysz jak go ruszy
ja kiedys kupiłam taki prezent dla mojego M na walentynki dokładnie jakies 5 lat temu, kupuiłam seksowna bieliznę w kol. czerwonym wieczorem włożyłam to na sibie M się pyta a gdzie mój prezent? ja mówię kochanie to dla Ciebie ja jestem twoim prezentem a on do mnie-- to ty cwana jestes specjalnie to kupilas zeby miec cos dla siebie, i sie obrazil! potem z doswiadczenie wiedzialam ze nawet jak probowalam takie rzeczy na niego nie dzialaja... szkoda taki to juz typ
Też tek miałam...gbury jedne!!!
A ja mam na odwrót. Nie jeden raz dostałam na jakąś okaję "uroczy" komplecik albo do bólu seksowne majtki na jeden raz. I kto tu komu prezent zrobił??? Wiem o co chodzi i uważam, że to głupie prezenty, bez względu kto komu kupuje.
Kochana to ja ci wspolczuje !!! Jak ja ubieram takie sexi ciuszki to nawet nie zdaze ich zalozyc bo juz leza na ziemi Ale jak sex byl NA ZAWOLANIE w dni plodne musial byc bo inaczej tragedia to go nic nie ruszalo Przeroslo Go to wszystko jak w zegarku zreszta mnie tez dlatego sex tylko jak mamy ocote a ostatnio duzo jej mamy;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
sylwia1808 wrote:z jednej strony to dobrze podelczę kolano bo tak by było mu za ciezko i ryzykowanie pewnie musiała bym dużo leżęc, a taknabirę wigoru z męzem prze okres leczenia i do dzieła, w między czasie zrobie sobie mnitoring cyklu itp by meisc pewnść że wszytko ok z przeczucia schowaąłm już dzisiaj nawet femibion, jak to sie mówi nie ma tego zlego co na dobrze by nei wyszło
Dobre podejście. Na wszystko jest pora, przyjdzie i twoja kolej. A teraz nie będziesz musiała wybierać między swoim a dziecka zdrowiem.
Sciskam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny