Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
eunika wrote:Emilka WSK wrote:Hej
ja na chwilkę , bo zmoklam jak pies
jest PRACA!!!!! Jest jest jest!
Jestem już najszczęśliwsza na świecie 
gratuluję
teraz już chyba będziesz spokojnie czekać na maleństwo... 
Tak, teraz juz napewno, a że praca lekka chcę pracować do końca, bez waszego wsparcia i tych słów otuchy, nie dałabym rady o to wszystko walczyć
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]

Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:eunika wrote:Emilka WSK wrote:Hej
ja na chwilkę , bo zmoklam jak pies
jest PRACA!!!!! Jest jest jest!
Jestem już najszczęśliwsza na świecie 
gratuluję
teraz już chyba będziesz spokojnie czekać na maleństwo... 
Tak, teraz juz napewno, a że praca lekka chcę pracować do końca, bez waszego wsparcia i tych słów otuchy, nie dałabym rady o to wszystko walczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 16:22
-
Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę
nie wiem o co chodzi,no nic zobaczymy w kolejnych dniach
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekaj
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann21 wrote:kaarolaa wrote:z Warmii i Mazur to chyba tu nikogo nie ma

Ja jestem z warmi i mazur a dokładnie to okolice Nowego Miasta Lubawskiego koło Iławy
i burza też u mnie dziś była 
ja tak ogolnie to spod Ostródy pochodze, a od niedawna mieszkam w Ełku
z Warmii na Mazury sie przeniosłam
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekaj
wiem ale tak jest zawsze i tym razem nic się nie zmienia
...... tak jak mówisz to dopiero 5 dzień ,za to ty kochana masz piękny wykres .....czuję pismo nosem że kolejna majóweczka nam się szykuje
.....super!!!!
eunika lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:eunika wrote:Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę
wiem ale tak jest zawsze i tym razem nic się nie zmienia
...... tak jak mówisz to dopiero 5 dzień ,za to ty kochana masz piękny wykres .....czuję pismo nosem że kolejna majóweczka nam się szykuje
.....super!!!!
zauważyłam że test zrobiłaś,powtórz sobie go może, bo z nimi jest różnie....trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ann21-kochana a tak w ogole to jak sie czujesz?
ogólnie dobrze mam mdłości rano i cały dzień głodna co chwile musze coś jeść i mam chuśtawki nastrojów dziś kobieta się dziwnie na mnie spojrzała i chciało mi się płakać a za chwile miałam chęć jej coś powiedzieć taka złość od razu masakra jakaś musze się chamować czasami żeby kogoś nie urazić. A tak wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Apteka kochane, w zawodzie pracuję
Asi lubi tę wiadomość

HOPE83 wrote:Super Emilka!Tak się cieszę!Już teraz tylko z górki będzie

kaarolaa- blisko
Pamiętam, jak mi mówiłaś, że powoli wszystko się ułoży, że mam myśleć pozytywnie... Ach Ty Hope
Prawdziwa z Ciebie Hope

nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:HOPE83 wrote:Super Emilka!Tak się cieszę!Już teraz tylko z górki będzie

kaarolaa- blisko
Pamiętam, jak mi mówiłaś, że powoli wszystko się ułoży, że mam myśleć pozytywnie... Ach Ty Hope
Prawdziwa z Ciebie Hope 
widzisz najwazniejsze to zawsze miec nadzieje
i sie nigdy nie poddawac...
-
kaarolaa wrote:gosia kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic, trzymam mocno kciuki

dzięki słońce
ale nie chcę robić sobie znowu nadziei raczej to nie mój miesiąc,może mam po prostu spędzić hucznie swoje urodzinki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość