Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
eunika wrote:Emilka WSK wrote:Hej ja na chwilkę , bo zmoklam jak pies jest PRACA!!!!! Jest jest jest! Jestem już najszczęśliwsza na świecie
gratuluję teraz już chyba będziesz spokojnie czekać na maleństwo...
Tak, teraz juz napewno, a że praca lekka chcę pracować do końca, bez waszego wsparcia i tych słów otuchy, nie dałabym rady o to wszystko walczyćZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:eunika wrote:Emilka WSK wrote:Hej ja na chwilkę , bo zmoklam jak pies jest PRACA!!!!! Jest jest jest! Jestem już najszczęśliwsza na świecie
gratuluję teraz już chyba będziesz spokojnie czekać na maleństwo...
Tak, teraz juz napewno, a że praca lekka chcę pracować do końca, bez waszego wsparcia i tych słów otuchy, nie dałabym rady o to wszystko walczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 16:22
-
Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę nie wiem o co chodzi,no nic zobaczymy w kolejnych dniach
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekajGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann21 wrote:kaarolaa wrote:z Warmii i Mazur to chyba tu nikogo nie ma
Ja jestem z warmi i mazur a dokładnie to okolice Nowego Miasta Lubawskiego koło Iławy i burza też u mnie dziś była
ja tak ogolnie to spod Ostródy pochodze, a od niedawna mieszkam w Ełku z Warmii na Mazury sie przeniosłam -
nick nieaktualny
-
eunika wrote:Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę nie wiem o co chodzi,no nic zobaczymy w kolejnych dniach
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekaj
wiem ale tak jest zawsze i tym razem nic się nie zmienia ...... tak jak mówisz to dopiero 5 dzień ,za to ty kochana masz piękny wykres .....czuję pismo nosem że kolejna majóweczka nam się szykuje .....super!!!!eunika lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:eunika wrote:Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę nie wiem o co chodzi,no nic zobaczymy w kolejnych dniach
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekaj
wiem ale tak jest zawsze i tym razem nic się nie zmienia ...... tak jak mówisz to dopiero 5 dzień ,za to ty kochana masz piękny wykres .....czuję pismo nosem że kolejna majóweczka nam się szykuje .....super!!!!
zauważyłam że test zrobiłaś,powtórz sobie go może, bo z nimi jest różnie....trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ann21-kochana a tak w ogole to jak sie czujesz?
ogólnie dobrze mam mdłości rano i cały dzień głodna co chwile musze coś jeść i mam chuśtawki nastrojów dziś kobieta się dziwnie na mnie spojrzała i chciało mi się płakać a za chwile miałam chęć jej coś powiedzieć taka złość od razu masakra jakaś musze się chamować czasami żeby kogoś nie urazić. A tak wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Apteka kochane, w zawodzie pracuję
Asi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
HOPE83 wrote:Super Emilka!Tak się cieszę!Już teraz tylko z górki będzie
kaarolaa- blisko
Pamiętam, jak mi mówiłaś, że powoli wszystko się ułoży, że mam myśleć pozytywnie... Ach Ty Hope Prawdziwa z Ciebie HopeZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:HOPE83 wrote:Super Emilka!Tak się cieszę!Już teraz tylko z górki będzie
kaarolaa- blisko
Pamiętam, jak mi mówiłaś, że powoli wszystko się ułoży, że mam myśleć pozytywnie... Ach Ty Hope Prawdziwa z Ciebie Hope
widzisz najwazniejsze to zawsze miec nadzieje i sie nigdy nie poddawac...