Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kaarolaa wrote:gosia kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic, trzymam mocno kciuki
dzięki słońce ale nie chcę robić sobie znowu nadziei raczej to nie mój miesiąc,może mam po prostu spędzić hucznie swoje urodzinki
hehe ja swoje hucznie spedzałam i w ciaze zaszłam, odrezyłam sie winka sie napiłam i poszło tak jakos, szkoda tylko ze nie wszystko poszło ok -
madzia123 wrote:witam dziewczynki u mnie dzień szybko zleciał w pracy potem bratanek na chwile zakechał to się pobawiłam a mój śluz jakiś nie okresowy może jednak coś będzie;p;p?emilka gratuluje pracy
DziękujęZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:gosia kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic, trzymam mocno kciuki
dzięki słońce ale nie chcę robić sobie znowu nadziei raczej to nie mój miesiąc,może mam po prostu spędzić hucznie swoje urodzinki
hehe ja swoje hucznie spedzałam i w ciaze zaszłam, odrezyłam sie winka sie napiłam i poszło tak jakos, szkoda tylko ze nie wszystko poszło ok
kochana teraz pójdzie zobaczysz pod okiem lekarza teraz na pewno będzie wszystko w porządku będziesz jeszcze na e-mela wysyłać mi zdjęcia z porodówki hihihiihkaarolaa lubi tę wiadomość
-
madzia123 wrote:mikusia zajmij sie czymś nie czekaj tak
nie mam czym w domu posprzatane az za bardzo córci nie ma do godz 16.00 a potem i tak do pozna po dworzu smiga bo tryska energia a ja warjuje. jutro bede miala zajecie kupilam szybkowar! jutro kurjer przyjedzie i bede pichcic -
Mikusia2 wrote:madzia123 wrote:mikusia zajmij sie czymś nie czekaj tak
nie mam czym w domu posprzatane az za bardzo córci nie ma do godz 16.00 a potem i tak do pozna po dworzu smiga bo tryska energia a ja warjuje. jutro bede miala zajecie kupilam szybkowar! jutro kurjer przyjedzie i bede pichcic
to wpadaj do mnie u mnie jest sporo do roboty hihihi ;PMikusia2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:gosia kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic, trzymam mocno kciuki
hehe ja swoje hucznie spedzałam i w ciaze zaszłam, odrezyłam sie winka sie napiłam i poszło tak jakos, szkoda tylko ze nie wszystko poszło ok
kochana teraz pójdzie zobaczysz pod okiem lekarza teraz na pewno będzie wszystko w porządku będziesz jeszcze na e-mela wysyłać mi zdjęcia z porodówki hihihiih
poczekaj jeszcze razem bedziemy sie wymienialy super ze Was mam takie prawdziwe przyjaciółki od szczescia i nieszczescia dobrze mi tu z Wami jest naprawdeGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:gosia kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic, trzymam mocno kciuki
kochana teraz pójdzie zobaczysz pod okiem lekarza teraz na pewno będzie wszystko w porządku będziesz jeszcze na e-mela wysyłać mi zdjęcia z porodówki hihihiih
poczekaj jeszcze razem bedziemy sie wymienialy super ze Was mam takie prawdziwe przyjaciółki od szczescia i nieszczescia dobrze mi tu z Wami jest naprawde
ja też się cieszę że Was mam :* :)bardzo się cieszę,że znalazłam to forumkaarolaa lubi tę wiadomość
-
dejzi, czasem musi być pod górę żeby bylo z górki a ja wam mowię dziewczyny...maj sie nie skończyl jeszcze a jak sie Mamo dejzi czujesz?
Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
ja tez nie mam testu pod reka i bardzo dobrze nie chce w razie W robic za wczesnie testu tak czy siak nie wazne w jakim cyklu mi sie uda zajsc to test chce robic poźno.... aby miec wieksza niespodzianke, a @ i tak pewnie dostane wiec sie nie nakrecam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny