Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikusia2 wrote:ooooooooooooooooo niech sie ten dzien skonczy i @ przychodzi jak ma przyjsc a nie mnie tu stresuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikusia nie przyjdzie zaraz ją odgonimy ..........akyszszszszszsszsz franco ........ mam nadzieje że pomożeMikusia2 lubi tę wiadomość
-
HOPE83 wrote:Emilko :* ja w swoim życiu mimo,że mam dopiero 30 lat przeszłam naprawdę bardzo dużo..ale nauczyło mnie to,że nadzieja umiera ostatnia a pozytywne myślenie działa cuda
Właśnie chyba mogę teraz to samo powiedzieć, czuję się w tym momencie naprawdę szczęśliwa, spokojna o przyszłość choć wiadomo- różnie bywa ale wiem przynajmniej że cuda się zdarzają, mam Was, mam to forum gdzie można sie wypłakać ,zwierzyć z mdlości, bólu palca, głowy czy zachcianki na ogórki i zaczynam doceniać własne życie... idealnie nie jest nigdy, bo nawet jeśli ma sie dużo to zawsze gdzieś tam czegoś zabraknie, ale mając miłość i wsparcie a do tego własna wiarę w siebie i w lepsze dni- ma się szczęście, nie zawsze o tym pamiętamyGośśśka, kaarolaa, deJzi, HOPE83 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyja jak sie czuje.. hmmm... jak mnie nie boli nic i nie mam objawow to schizuje.... jak mnie cos zakuje w brzuchu to jeszcze gorszy schiz nie wiem czy ide jutro na bete czekam na M zobaczyny pojedziemy razem
a tak naprawde to niby jakies sa tam objawy pisalam juz wczesniej ale jakos siedze jak na szpilkach i sie booooje.. oby przetrwac te 2 pierwsze miechy..
-
Dejzi- już dziękuję MisiakuZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulka skarbie, bo zniknęłaś nam stąd a my już po wizycie nawet u gina Dziękujemy
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny