Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:eunika wrote:Gośśśka wrote:cześc dziewczynki ale od wczoraj stron się namnożyło ;P ....... co mogę powiedzieć kurcze chyba znów się nie udało mam za niską temperaturę nie wiem o co chodzi,no nic zobaczymy w kolejnych dniach
ważne żeby nie spadała, niektóre dziewczyny mają taką niską nawet w ciąży, ważne żeby zaczęła rosnąć lub chociaż nie spadła, dziś dopiero 5d po więc czekaj
wiem ale tak jest zawsze i tym razem nic się nie zmienia ...... tak jak mówisz to dopiero 5 dzień ,za to ty kochana masz piękny wykres .....czuję pismo nosem że kolejna majóweczka nam się szykuje .....super!!!!
oby tak było Kochana, na razie nie czuję, że się udało...
a tak w ogóle to witajcie od rana. Ja niestety nie czuję się najlepiej bo obudziłam się z bólem żołądka mimo, że nic ciężkiego nie jadłam wczoraj... -
no właśnie planuję herbatkę wypić już chciałaby żeby było pojutrze bo niepewność mnie wkurza. wczorajsza porada była w sam raz dla mnie bo mi zawsze wychodzi wszystko co zaplanuję, osiągam to co zamierzę a w przypadku dzidziusia to nie tylko ode mnie zależy i to jest ciężkie do przełknięcia...
-
witam dzoeczyny, ja nareszcie jakiś konkretny spadek 3 kreski, bol piersi ustaje czyli jutro @ jak nic ufff ulga bo myślałam że cos mi się przybłąkało w postaci jakiegoś schorzenia, trzymam dalej za was kciuki by wasze temp nie spadały:)wiem że cykl 39 dniowy to nie jest orlamlne ale może faktycznie stres na mnie tak wpłynął, co wcześneij nie mialo miejsca, teraz jestem przed egazminami i do tego denerwuję się boąym kolanem, coś w tym jest;) miłego dzionka dziewczyny:*sylwia1808
-
Cześć dziewczyny. U mnie delikatny spadek,a dziś był ostatni dzień mierzenia. Jutro wyjeżdżam, więc żegnam się z termometrem. Plamienia na razie nie ma i mam nadzieję, że poszło sobie na dobre. Trwało 3 dni, a własciwie 3 poranki. Choć delikatny ból w podbrzuszu jeszcze jest, to wierzę że jednak plamienie się nie zjawi. Mikusia, Madzianka przykro mi ,że jednak @ przyszła
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Hej dziewczyny ja dziś wolne bo chora dostałam L4 i antybiotyki znowu złapałam w żłobku chorobę zapalenie oskrzeli mam wiec pewnie nici z fasolki w tym miesiącu
ojej, przykro mi teraz Kochana to się kuruj i nie martw się bo to nie pomoże...Miriam lubi tę wiadomość