Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Hej dziewczyny ja dziś wolne bo chora dostałam L4 i antybiotyki znowu złapałam w żłobku chorobę zapalenie oskrzeli mam wiec pewnie nici z fasolki w tym miesiącu
moja kuzynka przez zapalenie oskrzeli wlasnie maial ovu uwaga! dzien po miesiaczce, tak, tak to jest mozliwe i zaszla w ciaze ze swoja julka ktora teraz ma 5 lat i broi niesamowicie -
nick nieaktualnykurde niby mówiłam i dostałam duomox na ulotce jest napisane "Lek Duomox można stosować w czasie ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności" no już sama nie wiem czy to jest konieczność czy ewentualnie poczekać kilka dni
samira lubi tę wiadomość
-
klif dzisiaj budzilam sie od 3.00 w nocy co godzine i nie moglam zasnac potem znowu za godzine i tak do 7.00 do mierzenia tempki i w zasadzie bylam bardzo nie wyspana w nocy o 3.00 z ciekawosci mialam 37,2 a o siodmej mialam 36,4... a wczoraj o tej samej godz mialam 36,8...
-
Miriam wrote:kurde niby mówiłam i dostałam duomox na ulotce jest napisane "Lek Duomox można stosować w czasie ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności" no już sama nie wiem czy to jest konieczność czy ewentualnie poczekać kilka dni
trudno powiedziec, jesli nie czujesz sie az tak tragicznie to moze poczekaj kilka dni... -
Miriam musisz sama zdecydować. Ja bym się wstrzymała chyba.
Wydaje mi się, że znów zaczyna się jakieś gówniane plamienie. Ono jest na tyle małe, że nie wypływa na wkładkę, tylko tam w środku się zatrzymuje.
Muszę lecieć do sklepu, wrócę niebawemMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Skarbeńki, dostałam dziś zakaz od męża na wyjścia z domu... Hmm szlaban jak w młodości i zorientowałam się już jak to jest z tym zatrudnianiem kobiety będącej w ciąży, a nie mówiącej o tym od razu źle nie jest
Wczoraj na kolację mialam taaaaaaką chęć na hamburgery... no więc M poszedł do sklepu i kupił 12 bułek do hamburgera i 12 kotletów majonez, pomidorek, ogórek, serek, sałata..... Rano musialam się toczyć do łazienki
Mikusia- typowe ciążowe objawyMiriam lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
emilka ty mnie nie nakrecaj ja tak sie denerwuje tak mi zalezy tym bardziej ze mi sie nigdy nic nie spoznia a tu wczoraj mialo byc i nic dzisiaj tez jeszcze nic tylko na prawde mam wrazenie jak na @ ze dostane zaraz takiego silnego krwawienia bo brzuch pelen jak balon z woda uczucie ciezkosci i ból..
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
Miriam na test za wcześnie. Nie będę na razie zaznaczać dziś plamienia na wykresie, bo jest ono tak małe, że jedynie w środku mam "nieczysto" i jest nawet mniejsze niż przez ostatnie 3 dni. Czekam na rozwój wydarzeń. Przez następne 4 dni nie będę tu zaglądać i chyba umrę z ciekawości co u Was
Miriam lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Miriam na test za wcześnie. Nie będę na razie zaznaczać dziś plamienia na wykresie, bo jest ono tak małe, że jedynie w środku mam "nieczysto" i jest nawet mniejsze niż przez ostatnie 3 dni. Czekam na rozwój wydarzeń. Przez następne 4 dni nie będę tu zaglądać i chyba umrę z ciekawości co u Was
ja ci mówie TO PLAMIENIE IMPLANTACYJNEEmilka WSK lubi tę wiadomość