Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
basiulkaa_89 wrote:Emilka WSK a jak sie czujesz?jakie objawy?mialas juz USG?
Piersi większe o 2 rozmiary, mocno widać na nich żyły, sutki czerwone, i bardzo bolą. Bole podbrzusza czasami miałam na poczatku, i bardzo duże pragnienie, piłam i pilam a Teraz tylko senność Basiu i te cycki ciężkie usg miałam, termin mam na 16 stycznie, i maluszek sobie tam rośnieIwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
u nas też 35 zł betaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Miałam iść dziś do ginekologa, ale zrezygnowałam. Mogłam się tylko dostać prywatnie za 120zł + 120zł za ewentualne USG, które pewnie byłoby potrzebne żeby zdiagnozować plamienia. Chyba wolę poczekać aż sie coś wyklaruje, a pieniądze na prywatne wizyty zostawić jak już będę w ciąży
-
Emilka WSK wrote:basiulkaa_89 wrote:Emilka WSK a jak sie czujesz?jakie objawy?mialas juz USG?
Piersi większe o 2 rozmiary, mocno widać na nich żyły, sutki czerwone, i bardzo bolą. Bole podbrzusza czasami miałam na poczatku, i bardzo duże pragnienie, piłam i pilam a Teraz tylko senność Basiu i te cycki ciężkie usg miałam, termin mam na 16 stycznie, i maluszek sobie tam rośnie
maze od dawna o wiekszych piersiach przy pierwszej ciazy ani drgnely... a tak sie ludzilam mam takie male -
nick nieaktualny
-
witam ponownie mam pytanko a w sumie to 3 pytania
czy przy staraniach można brać rutonoscorbin??
czy któraś z Was miała tak że zaraz po stosunku musiała iśc siusiu - boje się że wszystko poszło w kanał
i jak zaznaczać jeżeli kocham się popołudniu ( rano czy wieczorem ) ?? -
;oniqa wrote:witam ponownie mam pytanko a w sumie to 3 pytania
czy przy staraniach można brać rutonoscorbin??
czy któraś z Was miała tak że zaraz po stosunku musiała iśc siusiu - boje się że wszystko poszło w kanał
i jak zaznaczać jeżeli kocham się popołudniu ( rano czy wieczorem ) ??
o rutinoscorbin nic nie wiem jesli nawet poszłaś siku a w ciązy miałas być to i tak jak miał wygrac ten jeden plemnik to i tak wygrał a jesli przytulanko było po poludniu to zaznacz wieczorem