Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeunika wrote:basiulkaa_89 wrote:ohaaa juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha przerazenie ahahahha
A moja mama by sie ucieszyla
u mnie na szczęście obie by się ucieszyły i są super bo w ogóle nie naciskają i w nic się nie wtrącają
to tak jak u mnie mamusia super, teściowa też ok;oniqa, eunika lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:eunika wrote:basiulkaa_89 wrote:ohaaa juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha przerazenie ahahahha
u mnie na szczęście obie by się ucieszyły i są super bo w ogóle nie naciskają i w nic się nie wtrącają
to tak jak u mnie mamusia super, teściowa też ok
jak będą się cieszyć to niech potem pomagająmaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:maximka84 wrote:eunika wrote:basiulkaa_89 wrote:ohaaa juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha przerazenie ahahahha
jak będą się cieszyć to niech potem pomagają
dokłądnie
wykresik no no no ... kiedy teścik ?
-
maximka84 wrote:eunika wrote:maximka84 wrote:eunika wrote:basiulkaa_89 wrote:ohaaa juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha przerazenie ahahahha
jak będą się cieszyć to niech potem pomagają
dokłądnie
wykresik no no no ... kiedy teścik ?
właśnie boję się zrobić, nie wiem czy coś z tego będę i nie chcę się rozczarować, najchętniej zrobiłabym jutro ale może poczekam do niedzieli... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...
głowa to pewnie przez pogodę u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @... -
nick nieaktualnyeunika wrote:maximka84 wrote:hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...
głowa to pewnie przez pogodę u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...
różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę po prostu znam juz siebie na tyle że wiem -
maximka84 wrote:eunika wrote:maximka84 wrote:hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...
głowa to pewnie przez pogodę u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...
różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę po prostu znam juz siebie na tyle że wiem
a ja z kolei mam wszystko inaczej w tym cyklu, piersi tylko urosły ale nie bolą jak zawsze i zawsze bolał mnie brzuch a nie jajniki... no zobaczymy