X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to niestety nie pomogę CI ja byłam na zarządzaniu i na przedsiębiorczości

Iwka lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana jakos normalnie sie czuje,tylko spiaca chodze i zmeczona,i mniej jem,niewiem co robic,

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja o 17 jade na zakupy trezba coś kubić i teściowej i mamie na ich święto najlepiej dałabym im w pudełeczkach malutkie buciki no ale jeszcze nie moge :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok uciekam na autobus miłego popołudnia kobitki <3 :)

;oniqa lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    ok uciekam na autobus miłego popołudnia kobitki <3 :)

wzajemnie :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohaaa :D juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha :O :O :O :D przerazenie ahahahha :D
    A moja mama by sie ucieszyla :D

eunika lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    ohaaa :D juz widze moje tesciowej jak daje jej male buciki ahahahhahahahahhaha :O :O :O :D przerazenie ahahahha :D

u mnie na szczęście obie by się ucieszyły i są super bo w ogóle nie naciskają i w nic się nie wtrącają :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie by skakali z radości oby dwie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 12:13

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze żebyśmy my skakały z radości a reszta niech się godzi z sytuacją :)

;oniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    pedagogika kochana :D oj pogoda straszna brrr a ja na drugi koniec warszawy musze jechac brrr i to komunikacja miejska wrrr :(

hehehe...ja po pedagogice jestem ... pracuję w lombardzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

u mnie na szczęście obie by się ucieszyły i są super bo w ogóle nie naciskają i w nic się nie wtrącają :)

to tak jak u mnie ;) mamusia super, teściowa też ok ;)

;oniqa, eunika lubią tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    eunika wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

jak będą się cieszyć to niech potem pomagają :)

maximka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    maximka84 wrote:
    eunika wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

dokłądnie :)

wykresik no no no ... kiedy teścik ? :)

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    eunika wrote:
    maximka84 wrote:
    eunika wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

dokłądnie :)

wykresik no no no ... kiedy teścik ? :)

właśnie boję się zrobić, nie wiem czy coś z tego będę i nie chcę się rozczarować, najchętniej zrobiłabym jutro ale może poczekam do niedzieli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi cykl się kończy z końcem miesiąca, wiec fajny byłby prezent dla nas na dzień dziecka, no i dla naszej córki. :)

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...

głowa to pewnie przez pogodę :) u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulia wrote:
    A mi cykl się kończy z końcem miesiąca, wiec fajny byłby prezent dla nas na dzień dziecka, no i dla naszej córki. :)

oby Wam się udało :) ja jeszcze nie mam dzieci i marzę o córeczce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 12:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika wrote:
    maximka84 wrote:

głowa to pewnie przez pogodę :) u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...

różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę ;) po prostu znam juz siebie na tyle że wiem :)

• eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    eunika wrote:
    maximka84 wrote:

różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę ;) po prostu znam juz siebie na tyle że wiem :)

a ja z kolei mam wszystko inaczej w tym cyklu, piersi tylko urosły ale nie bolą jak zawsze i zawsze bolał mnie brzuch a nie jajniki... no zobaczymy :)

‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ